25
-
#25 Igen az ! Dobd ki a p³cs@ba a mostani géped és vegyél Cyrix-et TNT2 M64-el ! Ha nem, lelked elkárhozik ! -
#24 gondolom!
nem véletlenül mondtam :DDD csak azaz igazság hogy nem ézem hogy több lennék attól hogy benne vagyok a 0,74% a 10% és a 2%-ban szted ez akkor most komoly pszihés probléma? -
#23 Köszönjük, hogy megosztottad eme létfontosságú információt velünk, e nélkül mindenkinek rémálmai lettek volna északa... -
#22 akkor én a 0,74%-ba 47,44%-ba a 10%-ba a 2%-ba és a 45,95%-ba tartozok!
Radeon X800, AMD proci, ami 3,2+os, 1 giga ram, winxp sp2 -
DW #21 Ebből is látszik, hogy nem ismerem Steam-et:D -
Csatti #20 Speciel azert mert sajat lovebol fejlesztik a hl2-ot es az biza penzbe kerul, raadasul vadul pereskednek is. Gondolom komoly megvaltast jelentett nekik az, hogy penzt kaptak vmi olyanert amit meg meg sem csinaltak. -
Csatti #19 Ennel joval tobb, hisz ott volt a szervicsomag 1-es is. -
#18 Vkinek csak sikerült kamuznia :
Processor Vendor
AuthenticAMD 266,230 47.45 %
CentaurHauls 55 0.01 %
CowboyNeal 1 0.00 %
CyrixInstead 3 0.00 %
GenuineIntel 294,762 52.54 %
GenuineTMx86 2 0.00 %
ValveIsGreat 1 0.00 %
ennyit az eredményekről..
még van pár dolog amit nem értek.
39 bpp 1 0.00 %
?? ezt hogy csinálja? 10 bit RGB + 9 alpha? sok értelme lenne.. kamu
-
Gear #17 Bittos NASA emberei is használják a steam-et CS Source bétázni. -
#16 Mijen proci aza CentaurHauls meg a CowboyNeal? -
Alfa Of NS #15 Azert a szelsoseges is erdekesek:
RAM
Less than 24 Mb 1 0.00 %
1.5 Gb to 2.0 Gb 3,246 0.58 %
Game Screen Width
60 pixels 1 0.00 % (mobilrol nyomja vagy mi? )
2,048 pixels 94 0.02 %
Game Screen Depth
6 bpp 1 0.00 % (a mutatos oramon tobb szin van )
127 bpp 1 0.00 % (ugy latszik a Hubble-teleszkopon is fut a Steam ) -
Cat #14 nyilvánvalóan azért kellenek nekik ezek az adatok, hogy tudják milyen gépre kell optimalizálni a jövőben megjelenő játékaikat, és cél nem az egyének megfigyelése, hanem hogy minél többen elégedettek legyenek a termékeikkel -
Raszkolnyikov #13 HÁHÁ! Nem kémekedés! Álluk körbe és röhögjük ki! -
Zsoldos #12 Szerintem nem sok ilyesmirol van szo, sot inkabb ellenkezoleg. Az nvidia-ra optimalizacioval toltottek el az ido nagy reszet. Ez az fx miatt volt igy, dehat mit varsz egy 4 pipeline-os kartyatol? Hat jo dx9 es ps2.0 -t teljesitmenyt ne..
A 6800 es az x800 viszont mar kb egyforman jol teljesitenek. -
#11 Kémkedés?
Felugrik egy ablak, melyben kifejti, hogy összegyűjti a géped főbb adatait, és elküldi a STEAM-en keresztül a VALVe-nak. Alatta két gomb: elfogadod, vagy kilépsz. Aki az elöbbire klikkel, az elfogadta az adatgyűjtést... -
#10 Nem tudom mennyire van a Radeon-okra optimalizálva, de én úgy látom, hogy a HL2 esetén nincs olyan eltérés, mint a Doom3-nál volt az nVidia javára (6800 vs. X800 terén, az FX esetén a PS2.0 gyengeség a gond pl. a VST-nél). -
#9 Szedj le 1-2 videót, amilyen szkeptikus voltam a kezdetben, annyira várom most:) Ez a fizika... NYAMMM Bár, inkább megjelenése után szedj le, ha nem várod, akkor magadnak teszel jót;) -
DW #8 Ebből tényleg látszik, hogy mennyire nincs pénzük az embereknek ilyen dolgokra. Ez a GeForce 4 történet nagyon meglepett.
Ettől függetlenül: ez nem kémkedés??? -
whitehawk #7 Nekem a Steam nem tetszik, nem is játszom azóta Valve cuccokkal. A HL2ből ami képeket láttam az se győzött meg. Lehet, h szép meg jó, de az 1 hangulatát nem látom benne. Persze ki kéne próbálni és akkor.... de ha az is Steames (és biztos az) akkor leszarom ;) -
#6 De azért egész picit Radeonra optimalizált a cucc, mégha kevésbé is mint a DOOM3 NV-re. Egyébként minek haverkodnának az ATI-val? -
Dr DeViLKiNG #5 azt hogy mit használ a pórnép (a hozzá nem értő divat gép vásárló(innen a rengeteg gf 4...)), meg hogy melyikre van optimalizálva, az két különböző dolog... -
#4 Nem direkt lassabb a HL2 az FX-eken, hanem valóban lassabban mentek a PS2.0-ás effektek, és ezt nem csak Valve állította, hanem tucatnyi másik teszt és játékprogram. Ami miatt tavaly augusztusban Gabe Newell kirohant, az az volt, hogy az nVidia olyan optimalizációkat alkalmazott már, amelyek látványbéli negatívumokat jelentettek (konkrét példa emlékeim szerint az volt, hogy eglsz egyszerűen nem volt megjelenítve a köd egy folyósón).
És azért tegyük hozzá, hogy érdekes módon csak az FX-ek teljesítettek ilyen cudarul a PS2.0 tesztekben, a 6800 széria teljesítménye már rendben van... -
Cat #3 a statisztikában legalább 255 magyar is részt vett, mert van egy ilyen sor az operációs rendszernél:
XP Szervizcsomag 2 (Build 2600) 255 0.05 % -
#2 "A játékosok 55 %-a nVIDIA, 35 %-a pedig ATI videokártyát használ a gépében." Ha erre jutnak a felmérésükből mért kavarták úgy a szart (beleértve a szerződéseket az ATI-val) hogy a HL2 az NV kártyákon direkt lassabban menjen? (előzetes tesztek, Cs:source VST) -
#1 szal 1 átlagos gépem van :)