Bombastic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZVSZ megéri.
BTW azt azér' tedd hozzá, hogy én a Bust-A-Move-ot is nagyon bírom (pedig az gáz játék).
...a Tetris-t viszont utálom.
BTW azt azér' tedd hozzá, hogy én a Bust-A-Move-ot is nagyon bírom (pedig az gáz játék).
...a Tetris-t viszont utálom.
www.youtube.com/aabyssx
> egy idõ után nagyon nehéz
Igen. Legalábbis szinte az elején össze-vissza bénáztam, de aztán egyre jobban belejön az ember.
Néha azon kapom magamat, hogy fél képernyõn át, megállás nélkül görgetve megfelelõ pozícióban érek oda, ahova kell.
Nagyon jó készségfejlesztõ játék!
Igen. Legalábbis szinte az elején össze-vissza bénáztam, de aztán egyre jobban belejön az ember.
Néha azon kapom magamat, hogy fél képernyõn át, megállás nélkül görgetve megfelelõ pozícióban érek oda, ahova kell.
Nagyon jó készségfejlesztõ játék!
www.youtube.com/aabyssx
Be kell nekem is szerezni ezt!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon jó cucc, csak szerintem egy idõ után nagyon nehéz.
Vagy csak én voltam béna, annak ellenére, hogy bejövõsek az ilyen cuccok :)
Vagy csak én voltam béna, annak ellenére, hogy bejövõsek az ilyen cuccok :)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nalam ilyen teran meg ma is a PushOver a nyertes! :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát, az okoskodók belerakják egy puzzle kategóriába, de ezek mindíg olyan egyedi játékok, hogy általában közük sincs egymáshoz.
Kockákat kell forgatni idétlen karakterekkel, amik megfelelõ kombinációkban felrobbannak. Sok játékmód, tartalom és kihívás van benne.
Kockákat kell forgatni idétlen karakterekkel, amik megfelelõ kombinációkban felrobbannak. Sok játékmód, tartalom és kihívás van benne.
www.youtube.com/aabyssx
Miro' szo'?
Pár napja vettem meg a játékot 4e-ért (cdgalaxis).
Alapvetõen páromnak vettem, hogy tudjon szórakozni valami egyszerû hülyeséggel, de vélgül úgy alakult, hogy egész hétvégén szinte csak ezzel játszottam. Egyedi, nagyon okos és ügyes játék! Fõleg párban.
Gondoltam ezért megér egy topikot.
Alapvetõen páromnak vettem, hogy tudjon szórakozni valami egyszerû hülyeséggel, de vélgül úgy alakult, hogy egész hétvégén szinte csak ezzel játszottam. Egyedi, nagyon okos és ügyes játék! Fõleg párban.
Gondoltam ezért megér egy topikot.
www.youtube.com/aabyssx