Pol Pot megye punkjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háát...mint film szerintem se túl jó. Aki CPg fanatikus annak persze igen...végülis nem hiszem hogy azért készült hogy versenybe száljon akármelyik doc-filmmel.
Más: Lehet hogy egyedül leszek a véleményemmel, de szerintem hullagyalázás amit a CPg most csinál...Ez már nosztalgiazenekar, vagy mittudomén, de semmiképpen se punk. Bohóckodás. Érdekes h a jó zenekarok 90% százaléka beleesik ebbe a hibába...
Még a hírös nevös Sex Pistols is újraalkult...az lett a vége hogy a pánkok söröskorsókkal hajigálták meg õket😊
emilem:[email protected]
msn:[email protected]
Es emiatt szamomra unalmas volt a film, bar 1-2 sztori erdekes benne.
narancs: ha lejött, tedd már fel vmi gyors FTP re 😊
*hihi ** *
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kicsit igenytelen lett szerintem az egesz megvalositas.
nekem is ez a kérdésem, dc -rõl most szedem, de baromi lassan jön, még 32 óra...
vhol fenn van a neten? én csak pár fényképet láttam róluk, köztük az ominózus csirkedarálást :-))
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
mi is ez? :-DD
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.