Segitség a sulihoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZziasztok!

Most indítottuk útjára www.tanuljmenetkozben.hu oldalunkat, aminek a lényege, hogy ingyen elérhetõvé tettük a középiskolások számára többszáz leckéjüket mp3-ban, a tankönyvek bontása szerinti 1-10 perces összefoglalóban. Az oldal teljesen ingyenes mindenki számára.
Nagy segítség az örökösen rohanó diákoknak, akik akár a felelés, vagy dolgozat elõtti szünetben is meghallgathatják anyagainkat, de nagy segítség a munka mellett érettségizõknek, és a látássérülteknek, vakoknak is szeretnénk segíteni.
Hétrõl-hétre nõ az elérhetõ tantárgyak száma, a minõsége pedig folyamatosan javul.

Amennyiben van lehetõségetek rá, kérjük juttassátok el az oldal hírét minél több helyre.

Köszi 😊

Ilyen hülye gyerek voltam?😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

matyi0323
Igen, van olyan ,de ennek mi köze van a sulihoz?😄😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Sziasztok! Valaki tudna olyan programot mondani nekem, amelyet be lehetne állítani, hogy 1 meghatározott idõben kikapcsolja a gépet?
Iminyó
Nincs itt valaki, aki véletlenül ért a tájgazdálkodáshoz és lenne egy kis ideje segíteni? (Galga-völgy)

Srácok valaki tud nekem segíteni elektrotechni példák megoldásában?
Van Integráló szûrõs, tranzisztoros és mûveleti erõsítõs példám, én meg nem sokra megyek velük egyedül. Ha valaki vállalkozna, akkor bescannelném.
Elõre is köszönöm!

Gladiator
olvikat<#zavart2>

tanárfüggõ, ha szar a tanárod akkor tényleg nem a te véleményed érdekli 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacc
Anno én le se írtam az ilyen feladatokat mert hirtelen hányingert kaptam 😄
magus
mivel NEM a te velemenyedre kivancsaik szerintem jobban jarsz ha kimasolod a konyvbol

mateus33
Mûvekkel kell alátámasztani?

mateus33
Hanyadikos vagy?

Üdv.

Kaptam egy érdekes házidolgozatot holnapra, és még mindig csak az üres lapot nézem. Fingom sincs mit irjak.

"A munka jó, mert megvéd a három legnagyobb bajtól: a szükségtõl, az unalomtól és a bûntõl." /Voltaire - Candide/

Érvelj! Cáfold meg vagy támaszd alá Voltaire kijelentését irodalmi példákkal, minimum egy oldal terjedelemben."

Akármilyen tipusu segitségnek örülnék :|

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Johnyy
Figy! tud valaki valami helyet?? kellene oroszország történelme a 13. sz ig mert elõadásom van belõllee,, nemtudtokhelyet????????????????????????????????????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

magus
nyelvek es informatika. ket olyan alap dolog mint az olvasas es az iras.

ezzel nem mesz sokra ha csak ezt tudod

Johnyy
Ahha, Na szép! enyire ismerem a könyveimet LáL 😄 köci!!

Dzsini
négyjegyû függvénytáblázat 😊 kb 200 oldal 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Johnyy
Figyesz! Tuc valaki oan oldalt ahol a fizikai és elektronikai jelek mértegységek öszefügések képéletek, esetleg szabályok fel vannak sorolva,,, rendszerezbe
?????????

Johnyy
jaja ez így vagyon!!

The Garrett
ha mar van 1 diplomád onnantol kezdve sok helyen nemkérdik hogy mibõl is szerezted.. csak azt nezik hogy van. Ezer csinalnak meg sokan ilyen szakokat 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Johnyy
Figyu! Tudtok valahol kötelezõ olvikat rövidítvae??? (neten)

hen-tes
hát te lese vagy szarva 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nemcsakfeel
igy igaz!
viszont sok antropológus is felesleges.. évente képeznek jópárat de minek ??

*hihi ** *

The Garrett
hat felsõfokú szakkepzessel kitörölheted a segged.. énis arra járok jelenleg szal tudom 😄 de mindenkeppen szeretnek ezutan egy egyetemet vagy fosulit elvegezni még.

nyelvek és informatika pedig az a 2 tárgy ami pár éven belül az alapfokú mûveltség elengedhetetlen kelléke lesz. tehát erre nemlehet hosszutavu jövöt építeni (szerintem)

végignézegettem ezt a pálya.hut, és eléggé elbizonytalanodtam... kell-e egyáltalán nekem továbbtanulni?

van csomó jó szakképzés, ami tetszene, de a fõsulik/egyetemek közül igazán egyik sem fogott meg

szerintetek?

a nyelv és az informatika érdekelne, még nem tudok dönteni a 2 között

Gladiator
vót má ilyen topik. delete

The Garrett
attol függ milyen nyelven.

En sajnos nem tudok se irni, se olvasni. Valaki nem tud egy siteot ahol reszletesen le van irva hogyan kell olvasni?

köszi a segitséget!

www.palya.hu

tudtok valami oldalt ahol át lehet nézni a továbbtanulási lehetõségeket?

fogalmam sincs még, hova menjek, de ideje lenne eldönteni, mert akkor olyan felkészítõkre kell járnom

nemcsakfeel

*hihi ** *

The Garrett
irhacc a reklamok hosszáról minõsségérõl témájáról, célközönségerõl saját viszonyodról a reklámokkal.

esetleg hogy mennyiben befolyasoljak a mindennapi eleted.
Ha melyebbre akasz menni:
szükség van -e valamit ami jó állandóan reklámozni, reklampszichologia stb...

hen-tes
reklámokról 😊
vagy tevékrõl

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hali!
Azért hozam létre ezt a topicot, hogy tudjunk segiteni egymásnak az iskolai tanulmányokban. Ha valaki nem tud tovább, itt kérdezhet, talán jár erre pár okos fej, és segit.

Én meg is kezdem a kérdezést.

Irnom kell egy esszét a Magyar Televízió reklámtevékenységérõl.

Valaki tudja, hogy most itt mi a fészkes fenérõl irjak?