21
Mivel lehet csinálni exe-t?
-
gergely012 #21 (.exe a listából és Speciális) -
gergely012 #20 Nem tudom hogy ezt hova írhatnám, de letörlődött az .exe fájltípus. Aki tudna segíteni kóldje el a Műveleteket a Vezérlőpult / Mappabeállítások / Fájltípusok résznél. Köszönöm! -
Devla #19 Nem kell. Pont az a lenyege, hogy az onkicsomagolos exe tartalmaz mindent, ami kell a kitomoriteshez. -
#18 de ha önkicsomagolós exe-t csinalok akkor ahoz már nem kell majd winzip vagy winrar? -
#17 Bunkó módon csak azt tudom mondani, ami egyszer a buszon hallottam: kétféle oprendszer létezik, az egyik a Dóz (DOS) a másik a Windóz. -
Devla #16 Az onkicsomagolos exe tartalmazza a megfelelo algoritmusokat a kicsomagolashoz, es persze egy kis programot es guit ami szepen rakerdez mindenre elinditasnal. Ha a zipet atnevezed exere attol meg zip marad, egyszeruen csak a windows felismeri a fejlecbol hogy nem exe hanem valojaban zip file es elinditja a hozza tarsitott alkalmazast. Ha onkicsomagolos exet akarsz csinalni arra van kulon opcio a legtobb programban pld winzip winrar stb. Egyebkent meg #1: az exe nem csomagolas, hanem egy magas szintu programnyelven irt program leforditva alacsonyszintu gepi nyelvre. -
#15 ezt ellopnam ha nem baj -
#14 sikerült csak átírtam a zip et exe-re de azt nemtom hogy ki csomagolja majd magát akkor is ha épp nincs fent a winzip avgy a winrar? -
#13 akkor most sikerült vagy nem ? -
#12 és ha úgy csomagolok be vmit utána nem kell winzip vag winrar hogy az exe kicsomagolja magát? -
#11 az exe egy futtathato allomany amit nagyon sok programmal lehet csinalni. sztem te onkicsomagolos dologra gondolsz. amikor ugy csomagolsz be vmit ami exe kiterjesztesu lesz es arra kattintva kicsomagolj magat -
#10 amúgy meg sikerült, thx :) -
#9 tudtam hogy egyszerübb lesz inkább a cummot egy rar-ba becsomagolni mint hogy a ti drága időtöket raboljam :/ -
#8 thx -
#7 Hagyjad, nem bírja megtanulni a google szót. -
#6 kis pötsikém kereső!
google.com : ekze fájl -
#5 az exe egy futtatható állomány (környezettől függően a bat, jar stb is az)
exe fájlt bármilyen fájlból tudsz csinálni, mindőssze át kell nevezni a kiterjesztéseket -
#4 123 -
#3 lol -
#2 Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. -
#1 Hi!
Exe filet mivel lehet csinálni?
Tulajdon képpen az exe is olyan mint egy csomagolás, nem?
Amint megvan a válasz a topicot lehet törölni természetesen