21
Mivel lehet csinálni exe-t?
  • gergely012
    (.exe a listából és Speciális)
  • gergely012
    Nem tudom hogy ezt hova írhatnám, de letörlődött az .exe fájltípus. Aki tudna segíteni kóldje el a Műveleteket a Vezérlőpult / Mappabeállítások / Fájltípusok résznél. Köszönöm!
  • Devla
    Nem kell. Pont az a lenyege, hogy az onkicsomagolos exe tartalmaz mindent, ami kell a kitomoriteshez.
  • Adam5
    de ha önkicsomagolós exe-t csinalok akkor ahoz már nem kell majd winzip vagy winrar?
  • bp
    Bunkó módon csak azt tudom mondani, ami egyszer a buszon hallottam: kétféle oprendszer létezik, az egyik a Dóz (DOS) a másik a Windóz.
  • Devla
    Az onkicsomagolos exe tartalmazza a megfelelo algoritmusokat a kicsomagolashoz, es persze egy kis programot es guit ami szepen rakerdez mindenre elinditasnal. Ha a zipet atnevezed exere attol meg zip marad, egyszeruen csak a windows felismeri a fejlecbol hogy nem exe hanem valojaban zip file es elinditja a hozza tarsitott alkalmazast. Ha onkicsomagolos exet akarsz csinalni arra van kulon opcio a legtobb programban pld winzip winrar stb. Egyebkent meg #1: az exe nem csomagolas, hanem egy magas szintu programnyelven irt program leforditva alacsonyszintu gepi nyelvre.
  • Geeryy
    ezt ellopnam ha nem baj
  • Adam5
    sikerült csak átírtam a zip et exe-re de azt nemtom hogy ki csomagolja majd magát akkor is ha épp nincs fent a winzip avgy a winrar?
  • nemcsakfeel
    akkor most sikerült vagy nem ?
  • Adam5
    és ha úgy csomagolok be vmit utána nem kell winzip vag winrar hogy az exe kicsomagolja magát?
  • Bercy #11
    az exe egy futtathato allomany amit nagyon sok programmal lehet csinalni. sztem te onkicsomagolos dologra gondolsz. amikor ugy csomagolsz be vmit ami exe kiterjesztesu lesz es arra kattintva kicsomagolj magat
  • Adam5
    amúgy meg sikerült, thx :)
  • Adam5
    tudtam hogy egyszerübb lesz inkább a cummot egy rar-ba becsomagolni mint hogy a ti drága időtöket raboljam :/
  • Adam5
    thx
  • Taranov
    Hagyjad, nem bírja megtanulni a google szót.
  • nemcsakfeel
    kis pötsikém kereső!
    google.com : ekze fájl
  • rushman
    az exe egy futtatható állomány (környezettől függően a bat, jar stb is az)
    exe fájlt bármilyen fájlból tudsz csinálni, mindőssze át kell nevezni a kiterjesztéseket
  • akyyy
    123
  • Pyx #3
    lol
  • ghost cb
    Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll.
  • Adam5
    Hi!

Exe filet mivel lehet csinálni?
    Tulajdon képpen az exe is olyan mint egy csomagolás, nem?

Amint megvan a válasz a topicot lehet törölni természetesen