Példaprogram illusztrálja a Windows grafikai sebezhetõségét

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Ezek a kártevõk elsõsorban azért jelentenek nagy veszélyt, mert a felhasználók legnagyobb része naponta használja a JPEG formátumot"
Bruhuhuhuhúú...Hát ez ne-em i-gaz!
MI VAN A JPEGGEL????? Talán azért jelent problémát mert a felhasználók legnagyobb része WINDÓZT "HASZNÁL". Nem hiozsem el hogy ugyanazt a barom elterelõ maszlagot le bírják írni 10000*erre is, de sikerül!! Egyébként csak a véleményem, de szerintem is direkt csinálják már!!

Ja, és ez FLÉMINDÍTÓ hozzászólás volt. (Csak tudnám ki ellen...)

akar hogy probalkozok nemsikerul lefagyasztanom a windozt.
comet
*az

comet
az ismeros oldala as a http://www.gulftech.org, ha vkit erdekel, ott a link vhol, most nem vagyok megkeresos hangulatban...

THX a moderátornak!
Az #1 #2 #3 #4 #5 #8 szerinted mi?
Ez mire bizonyíték? Én mondjuk Mozillával néztem...
srácok, hogy lehet a linuxra feltenni az SP2-t?
www.oldspice.com 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Ez már a 2. hír, ami utal a példára, de hol a példa?
ez az, nekünk bizonyíték kell, nem igéret!

És hol a példaprogramra a link?
Jó stabil rendszer.... 😉)) hogy is volt a kód? input type="crash" ?
comet
A sebezhetõségre ismerõsöm jött rá(amcsi biztonságtechnikai céget vezet) egy éve kb, amivel elérte hogy egy kép megnyitásakor kresselt egy winxp-t. Ennyiben maradt, majd most újraírta a dolgot egy picit hogy demonstrálja a dolgokat 😉)

Nekem van 1 olyan érzésem, hogy ezt a picipuháék írják majd meg, hogy minél többen feltegyék az SP2-t, az 100 milla tervezett letöltés 20 millánál kissé belassult

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

← ElőzőOldal 2 / 2