68
-
fapapi #28 Öszinten a "windoz" ban mi az ami nem szar ? a DOS ? :)
kezdem unni hogy feltelepitem utana fussak 10 kort a neten hogy minden szirszart osszeszedjek hozza hogy mukodjon is. Mikor ez megtortent orulok mint majom a farkanak erre olvasom szar a frissites mert ilyen olyan hiba van benne.
mikor megkeresem az ujabbat utana mas szar.
Szerintem a win direkt csinalja hogy minnel jobban meg tanuljuk hasznalni a GOOGLE keresot :)
ezek nincsenek veletlen fuzioban ?
:))))))) -
#27 "A sebezhetőség érinti a Windows XP, valamint a Windows Server 2003 operációs rendszereket, az Office XP, illetve az Office 2003 irodai programcsomagot, az Internet Explorer 6 Service Pack 1 böngészőt, valamint a Project, a Visio, a Picture It és a Digital Image Pro felhasználói programokat - a Windows XP második javítócsomagja azonban már megoldást kínál a problémára."
Nohát, ezek közül egyiket sem használom!!!
Sőt!!!
Win95 rulez!!!! -
Wilddog #26 Ha már a poénoknál tartunk: apt-get install sp2 -
Laci #25 Gondolom látod az ostoba szmájlikat a #21-esben, meg azt is hogy irónia akar lenni:) Kár ennek a félreértelmezését is is felhasználni lejáratásra. Na meg mivel égetem én magam amikor pl. az m$-ről ilyenek derülnek ki, és még olyan is van aki ezt nem negatívumként állítja be??? -
Razgon #24 Az motoszka bennem, hogy így akarják az SP2 terjedését elősegíteni? Csinálunk egy SP2-t meg egy hibát is, amit persze csak az SP2-vel lehet kivédeni. -
Wilddog #23 Fourier-t... ne szólj hozzá, ha nem értesz hozzá, mert csak magadat égeted. Ez implementációs hiba. -
Wilddog #22 Amit találtam hozzá:
Proof of concept
Proof of concept 2
Prrof of concept 3
Proof of concept 4
Ezzel nagyon vigyázzatok, ebben egy JPEG-et találtam, nem néztem meg, de állítólag olyan.
Ez viszont éles, NAV beszólt. -
Laci #21 Ha már itt tartunk nem kéne a JPEG kifejlesztőit felelősségre vonni? Kezdhük mondjuk a XVIII.-XIX.század nagy matematikusaival, vagy talán a Fourier-transzformációk átvizsgálásával hátha az okozza "oprendszerünkön" a csúnya rést
Ha ez megvolt akkor jöhet a kitüntetés Bill Gates bácsinak, hogy ilyen elszántan harcol a vírusok, férgek támadásai ellen és meg akar minket védeni a ronda JPEG meg MPEG által okozozz biztonsági problémáktól. LOOOOOL
Zárójelben: Ha meg már itt tartunk, úgy tudom a Microsoftnak is vannak hang és videoömörítési eljárásai, azokkal ugye biztos sosem lesz ilyen gond, úgyhogy inkább azt kéne ám mindenkinek használni! -
Troppauer #20 Ja mar csak 324234324324 bug van..... -
dez #19 "Ja, és ez FLÉMINDÍTÓ hozzászólás volt. (Csak tudnám ki ellen... )"
LOL...
Lassan a Windózer jogos kritizálása fórumszabályzatba ütköző cselekedet lesz, helyette újjongani kell majd, hogy "Egy réssel kevesebb!"... -
Laci #18 " Ezek a kártevők elsősorban azért jelentenek nagy veszélyt, mert a felhasználók legnagyobb része naponta használja a JPEG formátumot"
Bruhuhuhuhúú...Hát ez ne-em i-gaz!
MI VAN A JPEGGEL????? Talán azért jelent problémát mert a felhasználók legnagyobb része WINDÓZT "HASZNÁL". Nem hiozsem el hogy ugyanazt a barom elterelő maszlagot le bírják írni 10000*erre is, de sikerül!! Egyébként csak a véleményem, de szerintem is direkt csinálják már!!
Ja, és ez FLÉMINDÍTÓ hozzászólás volt. (Csak tudnám ki ellen...) -
fako #17 akar hogy probalkozok nemsikerul lefagyasztanom a windozt. -
#16 *az -
#15 az ismeros oldala as a http://www.gulftech.org, ha vkit erdekel, ott a link vhol, most nem vagyok megkeresos hangulatban... -
lola #14 THX a moderátornak! -
lola #13 Az #1 #2 #3 #4 #5 #8 szerinted mi? -
lola #12 Ez mire bizonyíték? Én mondjuk Mozillával néztem... -
IrkaBirka #11 srácok, hogy lehet a linuxra feltenni az SP2-t? -
tajfun #9 www.oldspice.com :) -
lola #8 Ez már a 2. hír, ami utal a példára, de hol a példa? -
Gabest #5 ez az, nekünk bizonyíték kell, nem igéret! -
quentit #4 És hol a példaprogramra a link? -
whitehawk #3 Jó stabil rendszer.... ;))) hogy is volt a kód? input type="crash" ? -
#2 A sebezhetőségre ismerősöm jött rá(amcsi biztonságtechnikai céget vezet) egy éve kb, amivel elérte hogy egy kép megnyitásakor kresselt egy winxp-t. Ennyiben maradt, majd most újraírta a dolgot egy picit hogy demonstrálja a dolgokat ;)) -
Runo #1 Nekem van 1 olyan érzésem, hogy ezt a picipuháék írják majd meg, hogy minél többen feltegyék az SP2-t, az 100 milla tervezett letöltés 20 millánál kissé belassult