1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • GixEr
    talaltam, hatha valakit erdekel: Float's Mobile Agent Lehet vele a szamitogepet is iranyitani :)
  • GixEr
    Sziasztok, PC es Sony Ericsson T630 kozotti program letezik? vagy csak az a vacak amit a CD-n adnak?
  • daeemoon
    Is, de vannak full verziók is
  • Laky
    itt tudtommal csak demók vannak :\
  • Laky
    milyen telefonod van?
  • daeemoon
    getjar.com
  • meril
    hi all

Nem tud valaki egy ingyenes oldalt ahonnan lehet leszedni játékokat???
  • sufnituning
    Ja, amúgy már találtam én is! Egy jó kis nokiás oldal: nokiaportal.hu
  • sufnituning
    thx
  • Sindel
    Milliomos

Nem tudom hogy jó -e 3220-ra...
  • sufnituning
    Hi. Legyen Ön Is Milliomos 3220-ra? Valaki tudja honnan szedhetném le?
  • eLk36

....Sony Ericsson W800i SiTe.....
  • daeemoon
    Ha ki van függetlenítve, én javasolnám (meg amúgy is) a független szervízelést. Kérdezősködj, hogy a környékeden melyik bolt a legjobb! Ne kapkodd el!
  • kobzacs
    Ja és muszáj lesz javíttatnom, mert unalmas buszozgatásaim (+ óráim) során bizony jól jönnek a játékok rajta...
  • kobzacs
    Igen-igen, tudom, hogy ahhoz képest, hogy 2 éves, tudja (többségében, nem mindet) azt, amit a mai telefonok, tehát végülis a mai dolgok ötvözve vannak benne, nem véletlen, hogy én még olyan 60 körül láttam pl. kártyafüggetlenül. Az gáz, hogy nagyon sok szoftverhibája van, nemtudom, hogy a későbbiekben mennyire küszöbölte ki a Nokia a Zenelejátszó meg ilyen apróbb dolgok hibáját. Mindegy én szeretem a telcsim, és lehet szoftverfrissítés lesz belőle.. Csak nemtudom, h a T-mobile-nál megcsinálnák-e, ha fizetek érte, mert a dolog szépséghibája, hogy kiütöttem belőle a hálózatfüggőséget... Vagy ezt ilyen spéci független szervizek is csinálják? Bevallom, hogy nagyon nem vagyok jártas ebben. :( [látszik is, gondolom]
    Szia(sztok)
  • daeemoon
    Amúgy ne becsüld le ezt a telót! Sokmindenben jobb mint az én k500i-m XD
  • daeemoon
    Ez valóban nem symbianos. Sajnos valszínű eredetiszoftver hiba.(na szép szó :D) Az öregebb telóknál ez előfordul. Frissítik a szoftvert (sztem 4-5 rugó) és annyi.
  • kobzacs
    Nem tudom, hogy milyen szoftver van hozzá. Szegény teló, ahhoz képest, hogy 6230as, elég alfa, eredeti szoftver stb. Nemtudom, sztem nem symbianos, mert .jar. jad dolgokat tettem rá. De akkor mi lehet a baj? Marad a szervíz... Csak ez a teló szegény eléggé öreg, mert 2004. májusa körül lett véve, szóval se garancia, se semmi, nem tudom, ha a club nokiához elviszem, kivágnak , mint macskát (khöm) szerintem...
  • kobzacs
    Köszi a segítséget!
  • daeemoon
    8I Szervíz lesz a legcélszerűbb. Ha symbianos a teló, lehet hogy vírus bár erre kicsi az esély.
  • kobzacs
    És a PC Suit nem ismeri fel a telót, a telóm kiírj, hogy adatkábel csatlakoztatva, de a progi nem látja! Most mi legyen?
  • kobzacs
    Az a bibi, hogy ez nem segített. Megmaradt a telkönyv, az üzenetek, a minden, és az alkalmazások is....

• kobzacs
    Képet mindent? telefonkönyvet is mindent?
  • daeemoon
    Gyári alapbeállításokra kell állítani a telót (mindent töröl)
  • kobzacs
    Valaki SEGÍTSEN plz!
    Feltettem egy worms nevű játékot a telómra, és nem lép be az lkalmazásokba, hanem fagy és ujraindul a telcsi, semmilyen alkalmazást nem nyit meg, az application installer meg nem ismeri fel a telómat! wáááá
    Aki tud segítsen minél hamarabb, köszi!
  • putyu17
    hy. nem tud vki olyan oldalt ahonnan ingyen lehetne letölteni sony k500i-ra játékokat? előre is köszi
  • kobzacs
    Ha esetleg Newyork Night's-nak valaki linkjét tudná közölni, akkor örülnék! :) Köszi

Ja és miért van az, hogy egy nagyobb játék telepítésekor kiírja, hogy túl nagy. (PC Suite, Kábel)
  • kobzacs
    Köszi!

Nokia 6230. Azt olvastam több helyen, hogy kompatibilis vele. Találtam egy oldalt, amire K700-asokra, W800-ra meg többféle telcsire is van rengeteg játék. Természetesen ez is orosz. Hátha tud vkinek segíteni.
    http://maestro.intramail.ru/files/java

A New York Nihght's ot nem tudtam leszedni.
    Sziasztok
  • Sindel
    A New York Night's Jobb a Sims 2-nél. Csak elég rövid.
  • David01
    a nokiaprogramok.hu-n fent van.
  • vg
    Nekem megvan Sony Ericsson-ra a Sims 2, de annyira szar, hogy egy perc után gyalutam a telomról...
  • Laky
    milyen telefonod van?
    ... ez egy fórum, ne email-re kérj
  • kobzacs
    Sziasztok!
    Egy óriási kérésem lenne!
    Akinek meg van a The Sims vagy a The Sims 2 a mobilos változatban, az átküdené nekem? Próbáltam fájlcserélőt letölteni, de nem jött össze, gondolom, hogy azon rajta lenne.. Aki van olyan kedves, hogy a .jar és .jad filet átküldené, örök hálám üldözné!
    e-milem: [email protected]
    Előre is Köszike!
  • ThugEdge
    sziasztok,olyan kérdésem lenne,hogy hol tudok utánna nézni,hogy 6111-es nokiára milyen gémek vannak?
  • Fanti
    Hali!!!

Nem tom, hogy tudtok-e segíteni, de miért csak 64 kB-ot tud küldeni a Nokia PC Suite a 7210-re? Van már program aminek nincs ilyen korlátja? Hogy rakjam fel a játékokat, ha azok nagyobbak?

Köszi
  • Laky
    csak demo
  • smkiscsavo
    kéne egypár gamma, ami nin fenn a k500ifanpage.atw.hu-n, de innyen!
  • daeemoon
    Asszem a getjar.com -on fent van
  • [HUN]FaTaL
    keresem az Alpha Wing nevű játékot (Sony Ericcson K700i-n alapjáték) Motorola V550-re. NEm tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni?
  • Peti1
    Hello!
    tudtok olyan oldalt, ahonnan Nokia 3120-hoz lehet játékokat letölteni?
    előre is kösz