1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • liszike
    SonyEricsson és Motorola letöltések INGYEN!!!
    Mobilcuccok ITT!
  • Zsolti9014
    na, ez nem akar nekem sikerülni x660-nal, pedig ettől eltekintve, minden jó a telón. (nekem mindenképpen)
  • Tekergo
    Valahogy be kell evickélned a java szerviz menübe, Java Midlet Menu asszem...
  • Siluro
    És hogyha mind a kettő megvan akkor hogy tovább? :)
  • Tekergo
    Samsungoknál a *.jad és a *.jar fájlokra is szükség van. Teljesen máshogy működik mint az SE-ok nál.
  • dzsuvajoe
    Nem lehet vohgy a .jar fileket gépen futtatni jh tujdam, mit rakok ráa mobilkomra?:)
  • Siluro
    Sziasztok! Egy Samsung SGH-X700as telefonom van, a próblémám pedig a következő: Ha küldenek nekem egy Java játékot bluetoothon akkor azt az "Egyéb fájlok"ba menti. Itt viszont nem tudom elindítani. Hogy tudom áttenni a Java alkalmazásokba? Vagy egyáltalán hog tudom futtani?
  • zvaragabor
    Hali! Nekem SE k300i-m van, így összeszedtem 1-2 oldalt ahonnan ingyen le lehet tölteni játékokat, és egyéb dolgokat is hozzá.
    1.
    2.
    3.
    4.(itt át lehet lépni más SE típusokra is)
    Ingyen vannak, és reg. szüksége nélkül tölthettek ezekről.
  • liszike
    Sonyericsson és Motorola letöltések Katt ide!Mobilcuccok
  • energiez
    Hy All!! Nincs meg valakinek véletlenül a LOST game D600-ra ! már egy ideje vadászok rá de sehol sem találok működő verziót. :( Az egyik lefagy a másik el sem indul :(:(:(. Elméletileg mennie kéne rajta... Hátha ti okosabbak vagytok :) PLS HELP! I NEED THIS STUFF XD

THX
    BYE
    [email protected]
  • Benc16
    Hellosztok!

Az én telefonomra nem tud vki játékokat? Samsung D600 -om van. De olyan oldal kéne ahol ingyen tölhetek le. Kijelzője 240×320 -as.

Előre is kösz!

Üdv, bb!
  • momo99
    sziasztok

Nekem Motorola V3xx telefonra kéne java játék ingyenes letöltéssel számitógépre. Ilyet hol találok??
    Előre is köszönöm.
  • nbs86
    Régebbi NOKIA telókhoz játékok:
    http://www.mobidest.com/free-download106.html
  • KapuBen
    Hogy lehet innen akármit is leszedni?
    Ha az attachmentre kattintok akkor:
    KapuBen, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

• acsati
    http://z520i.atw.hu itt fenn van a cod 2
  • csizzi3
    Hy alll!hogyan lehet motorola v3x-re java játékot tölteni?
  • pack
    Hi all! Vki pls segitsen nekem! Kene nekem a Call of Duty 2 jatek mobilra.
    Nekem Sony ericsson Z520i -m van es a SE K300i -s jatekok akadaly nelkul funak rajta. Pls segitsen vki tegye nekm fel ide vki a CoD2-t
    THX elore is!
  • rdo
    Hali,

Tudtok nekem ajanlani vmi jo texas hold'em jatekot n6680-ra?
    Ez nagyon tetszene, csak "nem tudom letolteni" : World Poker Tour Texas Hold'Em

http://www.mobilegamestop10.com/buy.php?id=103_10&ds=MGT10_WEB_NLNL&ln=NL&dv=229&ch=1&cc=31&ndc=6&ma=226067

Kosz!

• andrush06
    Sziasztok! Már megint én! Lenne egy kérdésem hozzátok. Nokia 6020-ra hogyan lehet telepíteni javat, mert ha ráküldön infrán nem ismeri fel csak ismeretlen fájltípust ir ki! Kábellel vajon sikerülne, vagy vmi progi kell hozzá??
  • andrush06
    Sziasztok ezen az oldalon lehet letölteni ingyen 3D javakat csak regisztrálni kell és kész! www.nokiaprogramok.hu
  • kissadamvikt
    hi all! van egy SonyEricsson D750i-m és hallotam olyat h van benne egy kód vagy valasmi amit kiiktatunk akkor tudok küldeni JAVA alkalmazást vagy JAVA játékot! Ha valaki tud ilyenről vagy sikerült neki m,egcsinálni lécci írja már le vki!!!
  • lacaaa2
    Sziasztok!Tudna valaki segíteni?Sony ericsson W810i-m van és szedtem le játékokat de bevan csomagólva a kérdésem ki kell csomagólni és hova kell bemásolni a telefonba hohy működjön is??Előre is köszi
  • acsati
    hogy tudnék a játékokból képet lopni?
  • Maco13
    Nokia 3650 rulez
  • Vdanosss
    ki tud soni eriscon k310i re Worms tipusu játékokat.
    vagy 2playert .
  • Big Bad Ryder
    Játszik valaki Townsmen 3-mal?
    Olyan gondom van vele, hogy nemtudom hogyan működik a harcrendszer.Amikor feljön a kis ablak az ellenfél és az én képemmel akkor mit kell csinálni?És mitől van az,hogy az ellenfélnek több képe van az a ablakban?
  • Vdanosss
    #543 kuci irta ott a link nagyon jo oldal.
    rámész a linkre, és bejön egy topic. itt folyamatosan be vannak postolva a játékok.
    de ha mégsem működne, itt egy másik link(ez magyar oldal)
    >>sony ericcson játékok<<
  • laci 700
    találtam egyet de próbaidős... és nem lehet használni...
    neve: BPM Control (java)
    Ha valaki tudna linket adni hozzá megköszönném...
  • scooter89
    Hali mindenkinek !
    Sony Ericcson K300i telefonom van és megszeretném kérdezni hogy atkábelen hogyan lehet játékokat(jar alkalmazásokat) rátölteni ?
    Zenéket, képeket, témákat tudok rá rakni de játékokat nem.
    Aki tud, kérem segítsen.
    köszi!
  • laci 700
    Hali
    Metronomot és gitárhangolót mobilra honnan lehet letölteni ingyen?
    köszi
  • Vdanosss
    szerintem 2d ben elég jo ;)
  • levi1989
    szevasztok ezt a játékot keresem tök mindegy milyen mobilra: Splinter Cell 3D Pandora Tomorrow.
    Aki tud segíteni az egy isten
  • laci 700
    Szerintem NOKIA 9500-ra gondolt...
    sztem kicsit nagy és lejárt... vagy nem? pl egy Nokia 5300 jobb lenne...
  • Swy
    mi 9500?
  • Web mester
    9500
  • Swy
    Milyen mobilt ajánlotok amin lehet már filmet nézni jó minőségben? Mert a 3GP az szar:S!

Gyenge minőségű.
  • Bodri77
    Valaki megtudná mondani honnan lehet letölteni ingyen a Fifa street 2-t egy sony ericsson K510-es mobilra? Előre is kössz
  • kuci06
    ~~~TÉK~~~
  • kuci06
    link
    nézd meg itt! ezek sagem játékok, de lehet hogy mennek samsungon is :)
    (a felontás 128x160)
  • Tetsuo
    Samsung 128x160 méretre játékok!! Honnan?? (előre thx)