1477
Honnan tölhetők le ingyen?
-
faláb #997 Nekem Motorola V360-ra kellenének játékok... -
wikcy #996 Nemis nagyon lehet hova pakolni őket..Olyan van,hogy képek,videók..stb. Alkalmazásokba nem lehet betenni.. Olyan mappám,hogy letöltött fájlok,más nokia telefonokkal ellenben nekem nincsen..Úgyhogy nemtudom hova kellen tenni őket..Szerinted hova? Előre is köszi -
#995 az nem lehet,hogy rossz helyre pakoltad a cuccokat? -
wikcy #994 Nemtudom telepíteni őket,mert meg sem tudja nyitni a telefon..Szóval én nemvágom az egészet.. -
#993 hát,először is telepíteni kellene őket a telefonon... :)
ha megtetted,és ezután sem indul a játék/program,akkor csak kompatibilitási hibáról van szó,tehát nem a telódhoz megfelelő cuccot tettél rá. -
wikcy #992 Igen, jar fájlokat tettem rá..De akárhányszor megakarom nyitni annyit ír ki: Nem támogatott fájltípus. Lehet h valamit be kellene állítanom?? Előre is ksözi.. -
#991 .jar fájlokat tettél rá? -
wikcy #990 Sziasztok,nekem egy 6230i típusú telefonom van és az lenne a problémám,hogy akármilyen alkalmazást,játékot ráteszek,azt írja,hogy nemtámiogatott a fájltípus..Hozzáteszem,hogy kártyaolvasóval teszem rá a memóriakártyámra az alkalmázásokat,játékokat..lehet hogy ezzel van a probléma??Előre is köszönöm a segítséget.. -
Nocco #989 Hi! Lécci segíccsetek! Most vettem egy Samsung L760V-t és megcsináltam rá a D500/600-ban leírtakat csatlakozik is softick minden kira de aztán mikor beütöm a kódot és lenyomom gombot nem nyomja be serial javát hanem hogy ez a hálózat nem elérhető vagy vmi. Szal off. Mondjuk a hozzáférési pontot kihagytam mer nem tom ennél a telonál hogy kell megcsinálni azt. Lehet hogy az a baj? Plz help!!! -
#988 SE-portál
Játékletöltő oldaluk most nem megy, de :
Fórumba menj, és alkalmazások/játékok
Minden játéknak van külön topikja, és az első hszben mindig van letöltési link, meg van Java játék kérő topik is. -
#987 akasztófa esetleg vkinek nincs meg? (128x160) (k500) -
#986 w300 sony -
#985 milyen telefonra kellenének?
-
#984 adjatok légyszi egy élö magyar jave gém letöltö oldalt ami szokott frissülni egy ilyen kéne... -
once #983 Üdv!
A http://www.zedge.net oldalon lévő játékok tényleg ingyenesek? Leszedni leszedem,de amikor a telefonon el akarom indítani csatlakozni akar az internetre vagy hova. Az is ingyenes,amikor ott játszom? Megjelenik egy E betű és csatlakozik. -
#982 akasztófát 128x160-asba senki nem tudja megszerezni? -
Romeo20 #981 Köszike.
Csak az a baj hogy nekem a softick nemérzékeli a telcsim nemtom miért.Van lövésed arról hogy mi lehet a probléma?
Nekem már egy ötletem sincs mindent megpróbáltam ami csak tudtam. -
#980 Egy fórumon volt:
A D600-asra is alkalmas játékokat tudsz rátenni, a hozzáadott kábellel, esetleg bluetooth-on keresztül.
Kell a játékok .jad és .jar fájlja is.
Készítettem egy howto leírást:
''Akkor kezdem a legelején, álljon itt minden kicsit szájbarágósan a teljesen kezdőknek is, akiknek nincs D500/600-as tapasztalatuk.
Szükséges programok:
Softick PPP 2.21 (http://users.skynet.be/yozy/tutorials/downloads/SoftickPPP221.exe)
Java Uploader (http://users.skynet.be/yozy/tutorials/downloads/Uploader.exe)
Esetleg JADMaker (ha olyan Java progid van, amihez csak .jar fájl van, ezzel a progival tudsz egy .jad fájlt is legyártani a telepítéshez a D900-ason. Letölthető innen: http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/JADMaker.shtml)
1. Telefon beállítása
Belépni a Menü/Alkalmazások/Java alkalmazások/Opciók/9.Hálózati beállítások menüpontba.
Hozzáférési pont nevének beállítod: internet (jegyezd meg, hogy ezt később vissza kell állítanod üres sorra, mert különben az Opera Mini böngésződ nem tud csatlakozni a nethez.)
Bejelentkezési azonosító és Jelszó sorok üresen maradnak, Kiszolgáló Letilt állásba, Profilbeállítások-ban minden marad nullán.
2. Installáld a Softick PPP-t.
Amikor az USB Sharing Mode-hoz érsz, válaszd a ''Use USB port in exclusive mode'' opciót.
Installáld a programot, de még ne futtasd.
3. Csatlakoztasd a telefont a kábelhez, és ellenőrizd a kapcsolatot vagy a Samsung PC Studio-val (hogy automatikusan kapcsolódik-e), vagy a Vezérlőpult/Telefon és modem beállításai/Modemek fülön kiválasztva a Samsung USB modemet nyomj egy diagnosztikát/Modem lekérdezését. Ha a PC Studio-val ellenőrzöd a kapcsolatot, ellenőrzés után lődd le a Studio-t.
4. Softick PPP kapcsolat létrehozása és ellenőrzése
Indítsd el a Softicket, amikor megjelenik a tálcán, nyomj rá egy jobbklikket és válaszd ki a Settings opciót. A Bluetooth/Serial fülön ellenőrizd, hogy az a COM port, amely mögött a \Device\ss_mdm0 áll, be legyen pipálva.
Aztán megint jobb klikk a Softickre a tálcán, majd Activate PPP. Feljön egy hibaüzenet az USBPORT.DLL hiányáról, ezt egyszerűen ignoráld a Cancel megnyomásával. A kapcsolat létrejön, a Softick ikonról eltűnik a piros X jel, illetve fölé húzod az egérkurzort, akkor megjelenik egy popup ablakban a ''Softick PPP: 1 device(s) connected. PPP is enabled'' üzenet.
5. A PC-n indítsd el a korábban letöltött uploader.exe programot.
A telefonon üsd be a #*536963# kódot, majd nyomj egy C-t, hogy a fehér képernyő eltünjön.
Üsd be: #*5737425#, válaszd az első menüpontot: ''1.PPP fel'', majd válaszd ki: ''2.USB''.
6. A PC-n az uploader progiba hívd be a feltöltendő anyagot (Add gombbal), hogy az megjelenjen az uploader ablakában.
A telefonon válaszd a 2. menüpontot: ''2.Verzió letöltése''. A feltöltés megindul (esetleg a tűzfalad megkérdezi, hogy Win32 PPP servert kiengeded-e a netre - ezt megkérdezheti a Java uploader-rel és a Softick-kel kapcsolatban is - válaszolj minden esetben igennel).
7. A Java alkalmazás felkúszik, és aztán el is indítja magát, lődd le.
Ha több programot akarsz feltölteni, üsd be újra: #*5737425#, és ismételd meg a 6-os pontot.
8. Befejezésül az alapképernyőn írd be a #*536961# kódot, lezárva ezzel a Java Serial kapcsolatot - megelőzendő a Wap problémákat.
Előfordulhat, hogy a telefon megzavarodik és újraindul. Ilyenkor kapcsold ki, húzd ki az USB kábelt, jobb klikk a Softick-re és ''Shutdown PPP''. Majd telefon be, kábel visszadug, kapcsolatot ellenőriz, Softick aktívál, goto 5-ös pont. -
Romeo20 #979 sziasztok
nekem az lenne a kérdésem ,hogy van a nővéremnek egy sgh-e250-es telcsije és arra bírok játékot tenni meg minden a softick ppp felismeri egyből.Nah ez eddig oké szép és jó csak nekem sgh-e390 van kicsit jobb telcsi és arra az istenért se tudok java játékot tenni,a softick ppp nemismeri fel nekem.Pedig a bluetooth kapcsolat müxik.Szal ha tudnátok segíteni az megköszönném már nagyon régóta szenvedek ezzel.Az is jó lenne ha egíy nagyon részletest leírást kapnék hogy telón mit kell beállítani hogy menjen meg a pc-n.Köszike -
#978 Vkinek nincs meg? -
#977 [b]Nincs meg vkinek a magyar akasztófa 128x160 méretbe? Nagyon hálás lennék érte! -
tunmania #976 sziasztok! nekem 176x220-as most wanted kéne a 3D-s (lehet hogy nincs is másik fajta) motorola v550-em van, de mind1 csak 176x220-as legyen! előre is köszi. én is tudok segíteni -
#975 itt direkt ilyenek vannak -
zabdavid #974 128*160-as sony ericsson-ra kellene játék
-
roli613 #973 Játékokat innen: www.woofree.com de regizni kell
Innen mindent megtalálsz és ezeket ajánlom legjobban(játékot):
Real Football 2008
Star Wars Imperial Ace Resize 3D
Tenchu
Worms 2007
Super Mario bros collection
Ezt mind megtalálod a 176x220 pixels-nél azt nem tudom neked mennyi pixeles de itt mindenféle van.
-
#972 csáó!segítsetek!valaki nem tudna nekem mondani olyan oldalt ahol nokia 5300 témákat ill.játékokat lehetne letölteni??:S:S -
#971 sony ericsson z520i -
roli613 #970 sehogy,telón ezek kellenének: JAVA,3GP,JPG,GIF,BIT meg ilyenek,mond meg milyen telód van és segítek -
#969 telon hogyan tudok megjeleniteni szöveges formátumu dokumentumot? pl van egy txt-m vagy doc kiterjesztésem és azt olvasni szeretném telon. Akkor azt hogy? -
#968 nem vice city egyébként,hanem driver,és 320x240-esnek kell lenni a telód képernyőfelbontásának(ha jól tudom) -
david920930 #967 nekem is, nekem is léccíííííííí -
roli613 #966 www.fullmob.com
regizetek és mindent megkaptok csak kell egy kis angoltudás
nagyon jó játékokat szereztem innen -
Taunix #965 Köszönöm a helpet. Mostmár okosabb letem. Minden nap tanul vmit az ember. -
#964 Ha az általam adott linkről töltesz, akkor csak át kell nevezni a .zip-et .jar-ra és már mehet is a telóra. -
#963 és szerinted mi a játék telepítője? :P
megsúgom,hogy a .jar file kell ahhoz -
Taunix #962 Na találtam még egy oldalt ahonan lehet még ingyen letölteni java játékot, igaz csak motorolásoknak:
http://www.letsmoto.com/forumsR/files.html -
Taunix #961 Majdnem elfelejtetem vki tudna mondani olyan progit amivel áttudom alakítani a olya jar játékokat amelyek más telora csináltak? Nekem motorola v360v-ém van. -
Taunix #960 roli613 http://www.woofree.com -on itt minden ingyen van és jar fájl mind majdnem. Csak regelned kell. Getjarnál tényleg nem kell reggelni, csak belejötem a reggelésbe. -
#959 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h LG telón (Konkrétan Shine) hogyan lehet bekapcsolni a java alkalmazásokat, hogy tudjak játékokat áttölteni pc-ről? Egyáltalán lehet-e? Milyen programok szükségesek hozzá? Előre is köszi. -
roli613 #958 Császtok! Kéne pár jó ingyenes java játék de nem találok olyat ami csak sima jar.
mert K550i-re az kell