39
-
SpooNYoYo #39 Sziasztok!
Szerintetek ez a telefon, vagy a Sony Ericsson S700i a jobb ??? -
#38 Szóval a KELL előtt az a 220 az 208 :) -
#37 "Pl. a cikkben szereplő telefonnak 176*208-as kijelzője van,egy samsungról tudok amelyiknek nagyobb van, az 176*220-as"
Mennyire értettek az emberek 2004-ben is a dolgokhoz. Nem az jutott eszükbe, hogy az összes olyan gyártó aki serias60-ad ki annak 176*220-ban KELL kiadni a kijelzőt, mert a Symbian 60 ARRA VAN ÍRVA, hanem úgy okoskodnak, hogy a nokia nem tud nagyobbat kiadni :)
Érdekes logika, csak hülyeség :) -
#36 hát ez közepes .. erős közepes , de csak azért mert az előzőek erősen szarok voltak .. -
TomiBone #35 Milyen irdatlanronda, lófejű nő ez... -
AS #34 Nem vesszitek ésszre hogy ez a 7610 uj bilentyüzet kiadása! -
zpe #33 Pl. a cikkben szereplő telefonnak 176*208-as kijelzője van,egy samsungról tudok amelyiknek nagyobb van, az 176*220-as a többinek 128*160-as még a felsőkategóriásoknak is. Arról ne is beszéljünk mit tudsz kezdeni a Samsung spec. oprenszerével és mit egy Symbiannal! -
Sony90210 #32 Sliders te vagy az én emberem. Körübelül ugyan az a meglátásünk. -
#31 Szerintem pedig az igazán felső kategóriás telóké nem szar a nokiától. A 7650-ről a 7610-esig szép kijelzőjű telókat gyártott a nokia. A 128*128-asok valóban kivánnivalót hagynak maguk után. De pl a 9500 ba is nagyon faxa kijelz kerül majd. Szal Ha kijelző terén a nagyobbakban a nokia jó! Amugy meg a forum eleji fújolást, fikázást irigységnek tom csak betudni. -
fapapi #30 Hat ez nem semmi reagalas volt ZPE irasar ledoltem a szekrol a nevetestol de igy megertettem mirol is irt
-
#29 Szerintem csak azt akarta mondani, hogy más gyártók az alsó kategóriás telefonba jobb kijelzőt raknak, mint a Nokia felső kategóriásba. Nokia tényleg kicsit lemaradt a kijelzők terén, ez tény. Nem akarok flamelni, ezt leszögezem:) -
zpe #28 Bocsi a 128x128 as 65536 os kijelző azért nem olyan szar igaz az X450-esé 128x160-as ugyanilyen színmélységben!
De nézzük mit nem tud az X450:
-Bluetooth wireless technology
-Streaming video and audio
-Music player for MP3 and AAC files
-Stereo FM radio
-EDGE and GPRS ---(ehelyett csak GPRS class8 at tud)
-Multimedia card (MMC) card
-Symbian OS (series40)
-SyncML
-Browsing XHTML (WAP 2.0) over TCP/IP stack (szama csak Wap 1.2-t tud)
-Infrared
Csak azokat soroltam föl amit a 6230-as tud az X450 pedig nem! -
fapapi #27 ujabb cucc ami felesleges az elethez :)
5110 azt jovan zold kijelzo kukacos jatek es meg telefonalni is tudok rola futuriztikus ? -
#26 Ha valaki látott már Nokia 6230-as kijelző képet(80-e Huf), az tudja, hogy irtó szar (állítólag felső(bb)kategóriás). Szemben egy Samsung X450 (25EHuf) kijelzőjével, ami lazán lekörözi. -
zpe #25 De tényleg miért szar ez a telefon ?
Viszonylag jó a kamerája meg is lehet nézni milyen képeket csinál nokia.hu-n. Az oprendszere és a hozzá való programok pedig jobbak mint mondjuk a Samsung oprendszere vagy akár az Ms Smartphone.
Kinézete pedig valakinek tetszik valakinek nem ez így van mindegyik telefonnál ! -
#24 Futurisztikus kell? Amit még nem láttam:
Olyan telefon, aminek nem szögletes a kijezője -
#23 S ugyan mi a gond a 6600-sal vagy a 7610-esel? Egyáltalán használtál ilyet azelött.
Tudjáto kazért azt is észervettem, hogy az utcán szinte sok embernek csak ilyen belépőszintű telója van, itt meg mindneki úgy nyomatja magát mintha mindenkinek felsőkategóriás nokiája lenne. Szerintem nincs túl so kembernek iylen. Szal alapozatlan lefikázások gázosak. Legalábbis az illető magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Szerintem pedig a Siemens nem csinál annyira jó telókat. S a Samsung összecsukható telóji nem mindenkinek jönnek be. Akiknek pedig a monokrom kijelzős széria tetszik használják azt. Szerintem pedig a nokia igen is minőségi telefonokat gyárt. Szóval lehet szidni csak nyugodtan. -
#22 Hát sztem ebben éppen semmilyen futurisztikus nincs.
-
#21 Já de zsír! Nekem kell ieeeen!!!!! -
#20 Ez a telefon gyönyörű, nem tom minek kelljen ragaszkodni a megszokott formákhoz.
Valami futurisztikus kell már... -
#19 PDA funkciók?:D És mit hívnak annak? Érintőképernyő nélkül nem lehet valami kényelmes kezelni. -
#18 Nokia egyre sza*abb lesz. 3210 ; 3310 ; 8210;6310i. Ezek voltak jó telefonok, a többivel csak a baj van -
OMax #17 hat asszondja tel+pda... en valahogy szivesebben varialom a jo oreg compaq h3970 esem + se t610...
amugy tokre ugynezki mint a 6600 + az a ferde gombos ami most nemreg jelent meg ... -
Sony90210 #16 Na már megin herotozátok a Nokiat. Nálatok ez szokás. Mert eddig egy olyan nokia telefonrol se tudok amit ne herotoztatok volna. Amiröl persze irtak cikket.Szerintem tök átlagos kinézetü.
-
Dr DeViLKiNG #15 igen, ebből is kb annyit fognak eladni belőle :DDD
remek példa :DDD -
tajfun #14 Suzuikibol is tobbet adnak el mint Ferraribol... -
tajfun #13 Lassan? Mar reg nincs ott (ha 1altalan volt valaha). -
tajfun #12 Ez de szar. Laccik hogy nokia... -
#11 Nincs ebben semmi különös, mi mást nézne? :) -
#10 . Szerintem kis szolid, semmi csicsa -
Borg #9 Összeségében igen, de jónéhány nyugati országban már átvette a vezető poziciot a samsung.
Míg a nokia részesedése folyamatosan csökken, a többieké csak nő. -
ThomasTheKoRner #8 Én is arról beszélek.... -
#7 MONDOM A KINÉZETE -
ThomasTheKoRner #6 Mi az isten tetszik neked ebben?Annyira gagyi hogy az hihetetlen... -
#5 Hát nem azért, de desingre, kinézetre a mostani telefonok között talán a legjobban néz ki..persze csak a 6600 után :P -
Cat #4 még ma is piacvezető, 30valahány %al -
Wilddog #3 Figyelitek, hogy a képen hogy benéz a pasi a csaj ruhája alá? :D -
Dr DeViLKiNG #2 miért, volt ott valaha is? :D
sztem is randa... és még ingyen se kéne... majd ha jönnek rá a vírusok, akkor lesznek itt olyan perlések, h huha :)) -
FirStDeXTeR #1 láttam már szebb telefont is, és a tudása sem csúcs
(a Nokia lassan lecsúszik a vezető helyről)