576 Lóerő, avagy Road To Fame

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

paynes
Én elõre megérzem a szart és ez az..

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

BaLeeX
Világszinvonalú atós játék?
Screamer 4x4 (ez azóta is a legjobb a mûfajában szerintem) Insane. Ezek szerinted nem világszinvonalúak? Szerintem igen.
Panzers szintén az igaz jópár kiaknázatlan lehetõség maradt benne de ez még csak a Phase 1 volt a háromból.
FPS-nek neki sem áll senki, mert ott csak az igazán nagy nevek rúgahtnak labdába általában, és rengeteg pénz, meg idõ.

Szánalomból sem vennéd meg? Az igen. Gondolom tele vagy eredeti játékokkal otthon...

Mellesleg szerintem ha 3-4000ft lesz az ára akkor ideális karácsonyi ajándék is lehet belõle, mert 12k-t senki nem ad szívesen egy játékért, pláne ha nem is magának lesz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ja..es az a bunko amejk aszt mondta hogy mindenki ki probaja majd legalab egyszer az huje...mindenki eloszor meg nezi mirol is szol a jatek, meg nezi a kepeket, a screenshotokat , max le szed egy videot, ell olvas egy review ot a gamespot.com on meg nezi hanyast kapot, es utana probaja vagy szerzi meg a jatekot..
Tehat : NO CHANCE 3 tHIS sHIT ...magyarul...szar senki se fogja fell tenni csak vesztesek mint ti
Hat, csak azert mert van benne kibaszott Trabant meg szar Lada, meszirol sem jatszanek ezzel a szar jatekkal, kapjak be, Ok a hibasok mert ijen gyenge szar jatekot csinalnak..van pofajuk 2004 ben ijen jatekot kiadni...Legalabb torekednenek meg amedig ki nem jon egy normalisab jatek,legalab ojan mint az Undreground, legalab...ha meg nem, valtosztasanak munkat...Faszsag, szegyenitenek itt mindenkit..pedig a magyarok jo jatekokat csinaltak..Imperium Galactica 2...szuper szuper volt, Insan..ugyszinten, Haegemonia, WOW...ez meg FOS ,, jelentektelen semmi...ez a TENY
karikusz
Szerintem aranyos játék....))..csak ez az alapból angol nem tetszik..)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

paynes
LOL, csak, hogy ez valami hobbijáték lehet, amit nem szántok piacra dobni, max majd beteszik a gémszárba, de ezt piacra akarják dobni máshol is😛

Törölt felhasználó
Uff, bocs, szóval a Tesó és én...
Törölt felhasználó
Paynes, ha bukást akarsz, akkor ezt nézd meg:

TeHeR Rally v1.85

Jómagam és tesóm készítettük pár hét alatt, azért, hogy a magyarok nagyot bukjanak vele (egy kör alatt többször is).

Uchimata
M@TriX
"A fejlesztõk között olyan arcokkal is találkozhatunk, akik részt vettek a Platoon, az Africa Korps vs. Desert Rats és a Wacky Races fejlesztésében is."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

angello
miért nem adtok egy esélyt magyar fejlesztõknek
máshol sem születnek egybõl kiváló programozónak
a kerek fejüek

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

szponzorlogit = szponzorlogoit
Ez a jatek nem lesz bukas, sot, mar most is nyeresegesnek tekintheto.

Miert? Mert ha nem is veszi meg mindenki, de mindenki kiprobalja, legalabb egyszer - es akkor mi fog tortenni? A jatek szponzorlogit fogjuk nezegetni, amiert a szponzorok fizetnek.

ennyi

bundee
M@TriX
kõkeresés folyamatban 😊

1. terminator war of the machines: a Clevers kezdett fejleszteni egy jó autós játékot, ha nem hiszed akkor nézzd vissza a videóit (Steel of Haste) és képeit.
De kapott egy felkérést, hogy a T3-nak kellene egy hivatalos játék, ami gondolom nagy dohányt jelentett fejlesztési idõ persze kevés, ahogy ez lenni szokott. Én megértem, nekik is kell élni valamibõl.

2. világszínvonalú autós játék: mi a világszinvonalú autós játék? olyan nincs mindenki az tetszik ami tetszik neki (na ebbe köss bele 😊), szóval hogy neked nem tetszett az 1Nsane, a Screamer 4x4 és a Street Legal RR, az egyéni probléma, külföldön nagy sikereket értek el. Ha nem hiszed nézz utána.

Vagy jelenleg itt a külföldön is figyelemmel kísért CRC.

3. codename panzers: "nekem nem jött be", van ez így, de a grafika ez szerintem állati az vitathatatlan, de van még a D-Day a Digital Reality-tõl ami szerintem megint nem rossz próbálkozás. Igaz nem annyira ütõsek...

4. "ezt a játékot még szánalomból sem venném meg": bevallom halkan én sem, ez tényleg finoman fogalmazza kissé kritikus játék. Ez van. De ne ennek a játéknak a minõsége határozza már meg a magyar fejlesztõket. Fentebb említettem, hogy tettek már le az asztalra magyar fiúk is.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

paynes
Pfff... Hát most az emberek (fõleg m@trix) meg fognak kövezni 😊 :

a magyarok nem tudnak jó játékot csinálni:
hol van egy remek FPS?(terminator war of the machines)
egy világszínvonalú autós játék(van egy olyan érzésem, hogy ez nem lesz az)
egy jó RTS(a codename panzers nekem nem jött be😛 de nagyon agyondícsérik)
és fejlõdési rendszeres TPS-rõl (mi a neve?) még nem is hallottam amit magyarok gyártottak

Ez bukás lesz, és ezt a játékot még szánalomból sem venném meg, nem méghogy "támogassam a készítõket".

Skynet85
Már bocs de Te milyen alapon bírálod a játékokat láttam néhány irományodat és pl,,2002-es szinthez is gyeng" ahh szal te már mint a borász a jó bort beazanosítod az évjáratot mi? hmm én picit értek a programozáshoz és én sem mernék ilyen kijelentésket tenni de ha Te annyire vágod a témát akkor fejethajtok a tudádod elõtt!

andr
milyen nevû játékkal (bocs)

andr
Van benne trabant meg kispolszki, ez nem lehet rossz

A buggy race vagy milyen nevú jól elvoltam annak idején

Hát hogy õszinte legyek 2004-ben egy ilyen gammával igen nagy égés. Néztem videókat is de inkább ne tettem volna. Valamikor 3-4 éve még tetszett is volna.
utalom az autos jatekokat!!

fluga
de legalább egy laza száguldás az Andrássyn vagy a váci úton...
de komoly lenne ki a vácin, végig a 2/a-n vácig....kuuurva jó versenypálya lenne!
vagy csak egy szimpla budapest balaton verseny😊

M@TriX
álmodik a nyomor, sajna a nyomorba én is beletartozom. 😊

sajna ebbe a játékba ha jól szûrtem legális utcai versenyek lesznek, így zsruk kilõve... 😞

fluga
érdekes lesz az tuti...de ha már magyar, akkor jó lenne ha magyar nyelven lenne.
és mondjuk egyszer azt sem bánnám, ha akármilyen játékban mondjuk Budapest utcáival találkozhatnánk (vidéki városokról nem is beszélve). el tudnám viselni, ha mondjuk egy porscheval zúznék keresztül a hõsök terén a deák felé, közben meg a zsaruk fiat stiloval meg skoda octavia rs-el próbálnának elkapni....(és akkor beleért a kezem a bilibe és felébredtem).
mondjuk a dugókat nem kell persze lemodellezni, de esetleg készülhetne egy olyan autós játék is, ahol a geci nagy dugón keresztül kell eljutni valahova😊

HUN Tick
már a skoda trabi lada triumvirátusért is megéri kipróbálni, sztem multiba nem lesz olysan szar

Wing Rockling
Ahhoz hogy ebbõl jó játékot tudjanak csinálni, alapból át kéne írni az egészet. :/

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Stranger
"magas színvonalú játékokkal be tudjon törni a nemzetközi piacra" hát nem tudom ehhez azért egy picit többet kéne tenniük.
Az elõzetesek szerint:
-grafika elavult
-játékmenet szokványos
-fizika nuku

Szerintem ezzel nem törnek be sehova, ezek alapján szvsz tuti bukás lesz a program hacsak nem szedik össze magukat.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Remelem ha mar magyar fejlesztes akkor a magyar nyelvet sem felejtik ki a jatekbol!
M@TriX
amúgy igazad van, mert a nagyobb játékok is idõvel Budget kategóriába lépnek, csak amelyik alapból budget azokat hamar "összedobják"

M@TriX
rövid fejlesztési idõ = alacsony ár 😊

Bucser
budget= alacsony ár....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

M@TriX
vagy a Tough Trucks, csakhogy témánál maradjunk, szép törés pályaverseny tuning.... csak a multi nem volt, budget is volt.

M@TriX
nem akarok példázódni az SLRR-el ami ugyancsak budget kategória, a budget nem =szarral, pl volt egy nagyon jó Vietnámos FPS. Az összes pálya dzsungeles volt ezért hamar készen lettek a fejlesztéssel 😊 de egész jó gém lett belõle...

a budget = rövid fejlesztési idõ

Budget kategória!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Wing Rockling
Sõt, ez még a 2002-es szinthez is ocsmány.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

M@TriX
mert azon messze vannak az autók 😊
amúgy a részletesség megér egy dicséretet, változatosak a textúrák, táblák, de a graf olyan mosott... sajna...

ez ennyire csunyának számit manapság? ugyan nem ismerem az autos játékokat, de második, harmadik képrõl itélve nem annyira ronda

The Hedgehog
1-2 futam erejéig elleszünk vele!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!