576 Lóerő, avagy Road To Fame
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Screamer 4x4 (ez azóta is a legjobb a mûfajában szerintem) Insane. Ezek szerinted nem világszinvonalúak? Szerintem igen.
Panzers szintén az igaz jópár kiaknázatlan lehetõség maradt benne de ez még csak a Phase 1 volt a háromból.
FPS-nek neki sem áll senki, mert ott csak az igazán nagy nevek rúgahtnak labdába általában, és rengeteg pénz, meg idõ.
Szánalomból sem vennéd meg? Az igen. Gondolom tele vagy eredeti játékokkal otthon...
Mellesleg szerintem ha 3-4000ft lesz az ára akkor ideális karácsonyi ajándék is lehet belõle, mert 12k-t senki nem ad szívesen egy játékért, pláne ha nem is magának lesz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Tehat : NO CHANCE 3 tHIS sHIT ...magyarul...szar senki se fogja fell tenni csak vesztesek mint ti

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
TeHeR Rally v1.85
Jómagam és tesóm készítettük pár hét alatt, azért, hogy a magyarok nagyot bukjanak vele (egy kör alatt többször is).
Uchimata
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
máshol sem születnek egybõl kiváló programozónak
a kerek fejüek
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
Miert? Mert ha nem is veszi meg mindenki, de mindenki kiprobalja, legalabb egyszer - es akkor mi fog tortenni? A jatek szponzorlogit fogjuk nezegetni, amiert a szponzorok fizetnek.
ennyi
bundee
1. terminator war of the machines: a Clevers kezdett fejleszteni egy jó autós játékot, ha nem hiszed akkor nézzd vissza a videóit (Steel of Haste) és képeit.
De kapott egy felkérést, hogy a T3-nak kellene egy hivatalos játék, ami gondolom nagy dohányt jelentett fejlesztési idõ persze kevés, ahogy ez lenni szokott. Én megértem, nekik is kell élni valamibõl.
2. világszínvonalú autós játék: mi a világszinvonalú autós játék? olyan nincs mindenki az tetszik ami tetszik neki (na ebbe köss bele 😊), szóval hogy neked nem tetszett az 1Nsane, a Screamer 4x4 és a Street Legal RR, az egyéni probléma, külföldön nagy sikereket értek el. Ha nem hiszed nézz utána.
Vagy jelenleg itt a külföldön is figyelemmel kísért CRC.
3. codename panzers: "nekem nem jött be", van ez így, de a grafika ez szerintem állati az vitathatatlan, de van még a D-Day a Digital Reality-tõl ami szerintem megint nem rossz próbálkozás. Igaz nem annyira ütõsek...
4. "ezt a játékot még szánalomból sem venném meg": bevallom halkan én sem, ez tényleg finoman fogalmazza kissé kritikus játék. Ez van. De ne ennek a játéknak a minõsége határozza már meg a magyar fejlesztõket. Fentebb említettem, hogy tettek már le az asztalra magyar fiúk is.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a magyarok nem tudnak jó játékot csinálni:
hol van egy remek FPS?(terminator war of the machines)
egy világszínvonalú autós játék(van egy olyan érzésem, hogy ez nem lesz az)
egy jó RTS(a codename panzers nekem nem jött be😛 de nagyon agyondícsérik)
és fejlõdési rendszeres TPS-rõl (mi a neve?) még nem is hallottam amit magyarok gyártottak
Ez bukás lesz, és ezt a játékot még szánalomból sem venném meg, nem méghogy "támogassam a készítõket".
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
A buggy race vagy milyen nevú jól elvoltam annak idején

de komoly lenne ki a vácin, végig a 2/a-n vácig....kuuurva jó versenypálya lenne!
vagy csak egy szimpla budapest balaton verseny😊
sajna ebbe a játékba ha jól szûrtem legális utcai versenyek lesznek, így zsruk kilõve... 😞
és mondjuk egyszer azt sem bánnám, ha akármilyen játékban mondjuk Budapest utcáival találkozhatnánk (vidéki városokról nem is beszélve). el tudnám viselni, ha mondjuk egy porscheval zúznék keresztül a hõsök terén a deák felé, közben meg a zsaruk fiat stiloval meg skoda octavia rs-el próbálnának elkapni....(és akkor beleért a kezem a bilibe és felébredtem).
mondjuk a dugókat nem kell persze lemodellezni, de esetleg készülhetne egy olyan autós játék is, ahol a geci nagy dugón keresztül kell eljutni valahova😊
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Az elõzetesek szerint:
-grafika elavult
-játékmenet szokványos
-fizika nuku
Szerintem ezzel nem törnek be sehova, ezek alapján szvsz tuti bukás lesz a program hacsak nem szedik össze magukat.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a budget = rövid fejlesztési idõ
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
amúgy a részletesség megér egy dicséretet, változatosak a textúrák, táblák, de a graf olyan mosott... sajna...