November 21-én megkezdődik a kézi játékkonzolok háborúja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy õszinte legyek ami a nintendo oldalán van kirakva az is ocsmány. Aztán nem tudom csak úgy sejtem, hogy milyen méretei vannak, de akkor inkább egy laptop. (mondjuk az egy pöttyet drágább)
psp ekszer szeruen csillog.. aztan majr rajottok mikor tele lesz ujjnyommal az egesz mert ezen rohadtul fog latszani minden
Hát valamivel télleg jobban néz ki, 70-es évek retró helyett 80-as évek retró😉))
Érintõs képernyõ, kúl. Gondolom a csomagban egy harmadik kéz is jár a géphez, vagy egy nyakba akasztható kisasztal.

Érintõs képernyõ, kúl. Gondolom a csomagban egy harmadik kéz is jár a géphez, vagy egy nyakba akasztható kisasztal.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
www.nintendo.co.jp
itt van a vegeleges design, ami a kepeken van az bunranda, az ujitott kicsit turhetobb.
itt van a vegeleges design, ami a kepeken van az bunranda, az ujitott kicsit turhetobb.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
nem is igy nez ki a vegleges NDS😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
nekem a gba sp-vel semmi bajom... van is 😊
akit érdekelnek az ilyen hírek látogasson el az aláírásomban levõ oldalra.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Tenyleg nagyon tre' ez a DS... en regen egeszen a GBA-ig imadtam a nintendo hordozhato gepeit (igaz nem sok volt), bar mar a GBA is nagy csalodas volt a kijelzoje miatt... Programozni viszon egy alom😊)) De DS az nekem felejtos, inkabb a PSP-re faj a fogam😊
a ds eszméletlenül gagyin néz ki a psp mellett... mintha polisztirolból lenne kifarigcsálva
mondjuk nem is fogok csodálkozni, ha a psp 2x annyiba fog fájni, mint a ds
mondjuk nem is fogok csodálkozni, ha a psp 2x annyiba fog fájni, mint a ds