Maxtor OneTouch II külső merevlemez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maxtor - és adatot ment a gépemrõl. én itt elakadtam 😊
ez nem (elsõsorban) hordozásra van, inkább archiválásra. a kapott szoftverhez beállítod a grafikáid/munkáid mappáját, és hetente csak 1 gombnyomás - biztonságban vannak a dolgaid.
notivinyók sajnos sokkal drágábbak, mint a 3,5"-esek
notivinyók sajnos sokkal drágábbak, mint a 3,5"-esek
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
egyetértek, azért is mert egyszerüen nincs szükség 200 giga hordozására, bõven elég 40-60 giga is, és az olcsón megkapható kis notebook vinyoban is
Aze' ilyen asztali vinyos megoldas hurcolasra az eleg ga'z. Inkabb egy kisebb notebook vinyo + usb haz, annal legalabb nem kell (ennyire) parazni hogy mikor megy tonkre.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
az elméleti sebessége az USB2-nek nagyobb, de nálam is több rack-et tesztelve a FW állandóan jobb tempót hoz, valószínûleg jobban ki tudja használni (még a 41MB is cak 328Mb a 400ból, és az USB2 elméletileg 480Mb, ami akár 60MB lehetne - de itt kétirányú forgalom folyik)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
sztem nem lesz ez rossz konstrukció...
elég gyors és majd lemegy az ára (mondjuk egy éven belül) és nem hiszem hogy 2005-ben gáz lenne egy fél Terabyte-os hordozható vinyóval rohangálni.... vagy tévedek?
elég gyors és majd lemegy az ára (mondjuk egy éven belül) és nem hiszem hogy 2005-ben gáz lenne egy fél Terabyte-os hordozható vinyóval rohangálni.... vagy tévedek?
250Ft/GB körüli áruk van... az átlag vinyók ebben a méretben 150-170Ft/GB, a firewire+usb2-es ház egy nagyon jó fajta kijön olyan 20ezer forintból... és árban ugyanott vagyunk mint ezek 😊 (bár ott a házat több vinyóhoz is lehet használni, ezt kétlem, hogy illene felboncolni