Tetanusz injekció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind a két alkalommal a fenekembe kaptam a szurit de semmi különöset nem éreztem, csak annyira mint bármelyik más szurit amit életem során a fenekembe kaptam.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Hozzá kell tennem, hogy szerencsémre egy sem fájt.
Bár amikor a vállamba adták, akkor az pár nap után sebes lett, kilyukadt, és gennyes trutyi folyt ki belõle. De azzal is járam minden edzésre (uszoda, lovarda is). Szerencsére azt sem éreztem. 😊))
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A vérvétel után meg minél erõsebben szorítani minél tovább a vattát a szúrás helyére!
sztem no para.

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
nem tudom, hogy normális-e, nekem eddig fájt. ha nem vörösödött ki és reagált allergiásan a vállad, akkor szerintem nincs vele gond.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem igazán.
Asszem ez a szárazlepra jele!!!!!
Mondj szépen búcsút a karodtól!

Az egészségügyben jártasak segitségét kérném.
Normális az, hogy a vállamba kapott tetanusz injekciótól még 2 nap elteltével is fáj a vállam?