20
kérdések, tapasztalatok.
-
Tóth Roland #20 Én eddig életemben kétszer kaptam tetanuszt, egyik alkalommal kutya harapás miatt a másik alkalommal gyümölcs szeletelés közben elvágtam a kezem és jó mély sebet ejtettem ekkor össze is kellett varrni a kezem.
Mind a két alkalommal a fenekembe kaptam a szurit de semmi különöset nem éreztem, csak annyira mint bármelyik más szurit amit életem során a fenekembe kaptam. -
#19 hát ezért a kommentért kár volt regisztrálni :-D -
#18 normális
sőt még enyhe láz is -
#17 Látom nagyon vágod mit kell tenni ahhoz, hogy "az anyag minél jobban, könnyebben szétáradjon". :-DDD -
#16 Tényleg! Azt mondják a börtönviseltek, ha szorítasz, jobban fáj... muháháháhá -
#15 Én kaptam pár ilyen oltást. De volt olyan, hogy reggel léptem rozsdás fémbe, utána gyorsan ügyelet. Oltás seggbe, felkel, felöltöz, vissza uszodába, edzés tovább... :(
Hozzá kell tennem, hogy szerencsémre egy sem fájt.
Bár amikor a vállamba adták, akkor az pár nap után sebes lett, kilyukadt, és gennyes trutyi folyt ki belőle. De azzal is járam minden edzésre (uszoda, lovarda is). Szerencsére azt sem éreztem. :))) -
#14 Háhá! -
#13 Fúj... -
#12 lehet, hogy már hozzászoktál a feszített ülepbe hátulról érkező dolgokhoz??? :DDDDDDDDDDDDdd -
#11 Én feszítettem is az ülepemet, amikor megkaptam, mégsem fájt már másnap sem, pedig késő este az ügyeleten szúrtak. -
#10 Minden oltás után legalább 15 percig azt a rohadt vattát amit adnak minél erősebben a szúrás helyére szorítva körkörösen dörzsölgetni kell, hogy az anyag minél jobban, könnyebben szétáradjon stb...és akkor nem fog napokig fájni..
A vérvétel után meg minél erősebben szorítani minél tovább a vattát a szúrás helyére! -
#9 én már nem is emlékszem hányat kaptam. 3at biztos. az első nagyon fájt, nem tudtam rálülni pár napig. a többi már nem volt vészes. persze az esetek közt legalább 2 év telt el.
sztem no para. -
TZoli #8 Én miután megkaptam a fenekembe délután, este 10kor már a diszkóban voltam és buliztam -
#7 :-DDDD -
#6 Szegény anyuka! Mi lehetett azon a fritőzön...??? Ezeket tajvanba gyártják meg ilyen "csíramentes" helyeken. -
#5 Anyám elmosogatott egy vadonat új fritőzt, és megindult a kezén a csík. Kapott tetanusz, beköttötték, sry, aztán megint indult. A sebét feltépték, kinyomkodták, tetanusz, úgyhogy egy jó hétig fáslis volt a keze... -
#4 Hello! Én is a fenekembe kaptam kb 2 éve és még a mai napig is van, hogy érzem a helyét! Bruhahahahah
-
#3 én a s... szóval a fenekembe kaptam, és 3-4 nap volt, mire kényelmesen tudtam ülni vagy feküdni... a fekvésnél külön móka volt, hogy a sípcsontomnál volt összevarrva a lábam, és emiatt a hasonfekvés se volt jól kivitelezhető :P
nem tudom, hogy normális-e, nekem eddig fájt. ha nem vörösödött ki és reagált allergiásan a vállad, akkor szerintem nincs vele gond. -
#2 Öööö...
Nem igazán.
Asszem ez a szárazlepra jele!!!!!
Mondj szépen búcsút a karodtól! -
zero_cool51 #1 Hali!
Az egészségügyben jártasak segitségét kérném.
Normális az, hogy a vállamba kapott tetanusz injekciótól még 2 nap elteltével is fáj a vállam?