Oakley napszemüveg beépített MP3-lejátszóval

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oakley napszemüveg szerûen néz ki, bár zenélni nem tud...
Placebó
Mekkora fos cucc ez... má mindent el lehet adni manapság?

Fogyasztói társadalom rulez...:/ ehhh, de ahoyg nézem a konstrukciót homlokratolva kényelmetlen...:) Akkó meg Balázs Fecó úccsevesz...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

A fickó úgy néz ki, mint akit éppen anális szex eltûrésére kényszerítenek.

"ez egy baromság és nem is uj találmány. Ilyet már 4 éve láttam"

És már akkor is ordított a pofa?

Pont az a lényeg, hogy drága. Ha minden lúzer megvehetné, akkor nem lenne menõ...
ez egy baromság és nem is uj találmány. Ilyet már 4 éve láttam

A linux pingvin mikor kinézett a windows-on annyit mondott: a kurva de bugos átlátok rajt

[HUN]PAStheLoD
meg akkor lemegy az ára majd :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ez így van .. te meg nagy hülyegyerek vagy aki a kis hülyegyerekekbe köt bele unalmában ..

[HUN]PAStheLoD
ugymar bevallalnam ^.^

Hát én nem venném fel, ráadásul az a 256 Mb elég szánalmas:) iPod:) Na az már tud valamit, ha mp3 lejátszóról van szó. Na meg ennyi pénzt érte....na ja oakley fanatikusoknak találták ki.. Ennyi pénzért már sokkal jobbakat kapsz:)
Na de vegyék csak sokan, mer menõ:)
antgecc
Úristen de szánalmasak vagytok... ilyenekbe belekötni, hogy nem mosott régen fogat, meg miért ordít, sötétben is felteszi-e....

Nem mindegy???????

Kis hülyegyerekek vagytok, akik unalmukban már nem tudják mibe kössenek bele!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

peteragoston
acca icce eggyet!

Kár hogy nincs a lencsékben képrenyõ, akkor tiszta MI-2 lenne :)
Macc
Azert ha mar ilyen mocskosul draga, legalabb ne vagnak at a szerencsetlen vasarloikat, igazan lehetne 512 es 1024MB-osak. Na meg hogy 128MB kulombsegert 100 dolcsit lenyulni... Mondjuk aki megveszi megerdemli. Ennyiert 60GB-ot is kapsz:)

Tumor
szvsz faszság
a tervezõmérnökök munkája és a késztermék csodája

önök a hogyan nézzünk ki hülyén c. mûsorunkat látták

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

minek után 3+3 van itt ezek után nosza rajta tippeljen mki hogy melyika 128as és melyika 256 os :D

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

cSuwwi
pont az a lényeg, hogy "nincsenek kábelek"
, bár tényleg szemtelenül drága.
Ha neked drága, akkor mi meg sem szólalunk, képzelem mennyi lesz nálunk (feltéve ha lehet majd kapni)

shit happens

Hentes Bill
:DDDDDDD

1ébként kúva jó néz ki, ha 20 rongyba lenne, meg is venném

Boldog Karácsonyt!

CSOCSO
LOOL
395 dolcsi
inkabb hordom tovabb a MATRIX szemcsimet es ha kell mp3 akkor veszek fel gigas mp3 lejatszot aminek kijelzoje van meg stb
ráadásul felhajtható a cuccos

joebacsi
Tõlem is ezt kérdezte egy hülyegyerek fekvenyomás közben. "Elmagyaráztam" neki hogy ez nem volt egy bölcs dolog...azota nem jön a kozelembe...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"en meg arra vagyok kivancsi, osszel, sotetben stb is felteszi az embert hogy zenet hallgasson? :)"

Nos ha nem tudnád léteznek cserélhetõ lencsés szemüvegek,nekem pl. cserélhetõs az oakley-m,betesz egy sárgát és még világosabb is lesz neki...
silanor
Jah van ott egyket tomes... vagy az egesz fog az? :)
Amugy kivancsi lennek mennyi lesz egy ilyen, amikor egy sima oakley is 50e korul van.

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

meg pár fogtömés is megcsillan a fogsorban!
Tipikus keménygyerekeknek akik lusták voltak fogatmosni anno!Orditani meg azért kell mert ha nem orditanál nem keltenél feltünést, ugy meg h villants?

en meg arra vagyok kivancsi, osszel, sotetben stb is felteszi az embert hogy zenet hallgasson? :)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

jó cucc bár kiváncsi vagyo khogy bírja a tûzõ napsütést órákig..

Lacc
És ez fáj? Vagy miért kell hozzá orditani?