28
-
hatodiklenin #28 oakley napszemüveg szerűen néz ki, bár zenélni nem tud...
-
#27 Mekkora fos cucc ez... má mindent el lehet adni manapság?
Fogyasztói társadalom rulez...:/ ehhh, de ahoyg nézem a konstrukciót homlokratolva kényelmetlen...:) Akkó meg Balázs Fecó úccsevesz... -
TheZsenyka #26 A fickó úgy néz ki, mint akit éppen anális szex eltűrésére kényszerítenek. -
TheZsenyka #25 "ez egy baromság és nem is uj találmány. Ilyet már 4 éve láttam"
És már akkor is ordított a pofa? -
quentit #24 Pont az a lényeg, hogy drága. Ha minden lúzer megvehetné, akkor nem lenne menő... -
Cyrus1984 #23 ez egy baromság és nem is uj találmány. Ilyet már 4 éve láttam -
#22 meg akkor lemegy az ára majd :D -
#21 ez így van .. te meg nagy hülyegyerek vagy aki a kis hülyegyerekekbe köt bele unalmában .. -
#20 ugymar bevallalnam ^.^ -
bandia #19 Hát én nem venném fel, ráadásul az a 256 Mb elég szánalmas:) iPod:) Na az már tud valamit, ha mp3 lejátszóról van szó. Na meg ennyi pénzt érte....na ja oakley fanatikusoknak találták ki.. Ennyi pénzért már sokkal jobbakat kapsz:)
Na de vegyék csak sokan, mer menő:) -
#18 Úristen de szánalmasak vagytok... ilyenekbe belekötni, hogy nem mosott régen fogat, meg miért ordít, sötétben is felteszi-e....
Nem mindegy???????
Kis hülyegyerekek vagytok, akik unalmukban már nem tudják mibe kössenek bele! -
#17 acca icce eggyet! -
3DAY #16 Kár hogy nincs a lencsékben képrenyő, akkor tiszta MI-2 lenne :) -
#15 Azert ha mar ilyen mocskosul draga, legalabb ne vagnak at a szerencsetlen vasarloikat, igazan lehetne 512 es 1024MB-osak. Na meg hogy 128MB kulombsegert 100 dolcsit lenyulni... Mondjuk aki megveszi megerdemli. Ennyiert 60GB-ot is kapsz:) -
#14 szvsz faszság -
Mice #13 a tervezőmérnökök munkája és a késztermék csodája
önök a hogyan nézzünk ki hülyén c. műsorunkat látták -
Mice #12 minek után 3+3 van itt ezek után nosza rajta tippeljen mki hogy melyika 128as és melyika 256 os :D -
#11 pont az a lényeg, hogy "nincsenek kábelek"
, bár tényleg szemtelenül drága.
Ha neked drága, akkor mi meg sem szólalunk, képzelem mennyi lesz nálunk (feltéve ha lehet majd kapni) -
#10 :DDDDDDD
1ébként kúva jó néz ki, ha 20 rongyba lenne, meg is venném -
#9 LOOL
395 dolcsi
inkabb hordom tovabb a MATRIX szemcsimet es ha kell mp3 akkor veszek fel gigas mp3 lejatszot aminek kijelzoje van meg stb -
Cat #8 ráadásul felhajtható a cuccos
-
#7 Tőlem is ezt kérdezte egy hülyegyerek fekvenyomás közben. "Elmagyaráztam" neki hogy ez nem volt egy bölcs dolog...azota nem jön a kozelembe... -
horbykeee #6 "en meg arra vagyok kivancsi, osszel, sotetben stb is felteszi az embert hogy zenet hallgasson? :)"
Nos ha nem tudnád léteznek cserélhető lencsés szemüvegek,nekem pl. cserélhetős az oakley-m,betesz egy sárgát és még világosabb is lesz neki... -
#5 Jah van ott egyket tomes... vagy az egesz fog az? :)
Amugy kivancsi lennek mennyi lesz egy ilyen, amikor egy sima oakley is 50e korul van. -
mEkLaU #4 meg pár fogtömés is megcsillan a fogsorban!
Tipikus keménygyerekeknek akik lusták voltak fogatmosni anno!Orditani meg azért kell mert ha nem orditanál nem keltenél feltünést, ugy meg h villants? -
nenad #3 en meg arra vagyok kivancsi, osszel, sotetben stb is felteszi az embert hogy zenet hallgasson? :) -
ZsirosKenyer #2 jó cucc bár kiváncsi vagyo khogy bírja a tűző napsütést órákig.. -
#1 És ez fáj? Vagy miért kell hozzá orditani?