28
  • hatodiklenin
    oakley napszemüveg szerűen néz ki, bár zenélni nem tud...
  • Placebó
    Mekkora fos cucc ez... má mindent el lehet adni manapság?

Fogyasztói társadalom rulez...:/ ehhh, de ahoyg nézem a konstrukciót homlokratolva kényelmetlen...:) Akkó meg Balázs Fecó úccsevesz...
  • TheZsenyka
    A fickó úgy néz ki, mint akit éppen anális szex eltűrésére kényszerítenek.
  • TheZsenyka
    "ez egy baromság és nem is uj találmány. Ilyet már 4 éve láttam"

És már akkor is ordított a pofa?
  • quentit
    Pont az a lényeg, hogy drága. Ha minden lúzer megvehetné, akkor nem lenne menő...
  • Cyrus1984
    ez egy baromság és nem is uj találmány. Ilyet már 4 éve láttam
  • [HUN]PAStheLoD
    meg akkor lemegy az ára majd :D
  • [HUN]PAStheLoD
    ez így van .. te meg nagy hülyegyerek vagy aki a kis hülyegyerekekbe köt bele unalmában ..
  • [HUN]PAStheLoD
    ugymar bevallalnam ^.^
  • bandia
    Hát én nem venném fel, ráadásul az a 256 Mb elég szánalmas:) iPod:) Na az már tud valamit, ha mp3 lejátszóról van szó. Na meg ennyi pénzt érte....na ja oakley fanatikusoknak találták ki.. Ennyi pénzért már sokkal jobbakat kapsz:)
    Na de vegyék csak sokan, mer menő:)
  • antgecc
    Úristen de szánalmasak vagytok... ilyenekbe belekötni, hogy nem mosott régen fogat, meg miért ordít, sötétben is felteszi-e....

Nem mindegy???????

Kis hülyegyerekek vagytok, akik unalmukban már nem tudják mibe kössenek bele!
  • peteragoston
    acca icce eggyet!
  • 3DAY
    Kár hogy nincs a lencsékben képrenyő, akkor tiszta MI-2 lenne :)
  • Macc
    Azert ha mar ilyen mocskosul draga, legalabb ne vagnak at a szerencsetlen vasarloikat, igazan lehetne 512 es 1024MB-osak. Na meg hogy 128MB kulombsegert 100 dolcsit lenyulni... Mondjuk aki megveszi megerdemli. Ennyiert 60GB-ot is kapsz:)
  • Tumor
    szvsz faszság
  • Mice
    a tervezőmérnökök munkája és a késztermék csodája

önök a hogyan nézzünk ki hülyén c. műsorunkat látták
  • Mice
    minek után 3+3 van itt ezek után nosza rajta tippeljen mki hogy melyika 128as és melyika 256 os :D
  • cSuwwi
    pont az a lényeg, hogy "nincsenek kábelek"
    , bár tényleg szemtelenül drága.
    Ha neked drága, akkor mi meg sem szólalunk, képzelem mennyi lesz nálunk (feltéve ha lehet majd kapni)
  • Hentes Bill #10
    :DDDDDDD

1ébként kúva jó néz ki, ha 20 rongyba lenne, meg is venném
  • CSOCSO
    LOOL
    395 dolcsi
    inkabb hordom tovabb a MATRIX szemcsimet es ha kell mp3 akkor veszek fel gigas mp3 lejatszot aminek kijelzoje van meg stb
  • Cat #8
    ráadásul felhajtható a cuccos

• joebacsi
    Tőlem is ezt kérdezte egy hülyegyerek fekvenyomás közben. "Elmagyaráztam" neki hogy ez nem volt egy bölcs dolog...azota nem jön a kozelembe...
  • horbykeee
    "en meg arra vagyok kivancsi, osszel, sotetben stb is felteszi az embert hogy zenet hallgasson? :)"

Nos ha nem tudnád léteznek cserélhető lencsés szemüvegek,nekem pl. cserélhetős az oakley-m,betesz egy sárgát és még világosabb is lesz neki...
  • silanor
    Jah van ott egyket tomes... vagy az egesz fog az? :)
    Amugy kivancsi lennek mennyi lesz egy ilyen, amikor egy sima oakley is 50e korul van.
  • mEkLaU
    meg pár fogtömés is megcsillan a fogsorban!
    Tipikus keménygyerekeknek akik lusták voltak fogatmosni anno!Orditani meg azért kell mert ha nem orditanál nem keltenél feltünést, ugy meg h villants?
  • nenad
    en meg arra vagyok kivancsi, osszel, sotetben stb is felteszi az embert hogy zenet hallgasson? :)
  • ZsirosKenyer
    jó cucc bár kiváncsi vagyo khogy bírja a tűző napsütést órákig..
  • Lacc
    És ez fáj? Vagy miért kell hozzá orditani?