1763
    Az E betűs magyar torrentoldalon ilyet találtam:

The godfather-The game (5 fájl)

Leírás:

Godfather the game ez a játék ugyan az mint az 1 dvd-s verzió csak tömörítve van!
    E miatt a telepítés nekem 4 órába tellett!De jó mert nem nagyon rotja le az arányotokat!

9 Giga hely kell a neki!

Megy rendesen az autóból is ki lehet szállni meg mindenmegy rendesen!
    Telepítési leírást mellékeltem!
    Min gépigény: 1.4 Ghz processzor 256 mb ram 64 Mb Video card

Jót nevettem!
  • csoola
    nekem is kéne már 1 ilyen jo kis game ami lekötne...
  • hykao #107
    Ok, az első jó lesz. Be is raktam. Nem kell ide jobb. (a második túl keskeny és túl magas)
  • Riddick73
    Nem tudok bannert csinálni, de találtam bannernak való képet, mit szóltok. Természetesen addig amíg jobb nem lesz.

1.

2.
    1000% ,hogy fake.
  • Riddick73
    Én már várom, és állítólag már fent torrent-en.
    Scarface The World is Yours ENG PCDVD ISO LEAK by FFN Crew
  • Kit--Kat
    Hát nem túl sokan várjuk:)
    Szerintem a többség nem is hallott a filmről.
  • M@TriX
    naná ;)
  • Csuhai G
    Hát várjuk...
  • hykao #100
    újabb megjelenési dátum
  • ldavid
    GA=GTA?
  • M@TriX
    talán a megjelenési dátumokra is érdemes figyelni ;)

amúgy érdemes megszemlélni az új videó következő másodperceit. 2:07-től áll főhősünk, balról érkezik egy taxi, azaz érkezne, mert főhősünk jobbra néz majd vissza. és lám, taxi sehol, hanem láthatóvá válik! egy sporkocsi. úgy a semmiből szinte..... jaaaj-jajj.

mondtam én, hogy a GA motorját liszenszelték basszus. lehet hogy nem, de akkor meg ugyan azt a hibát elkövetni.... amatőrök vazz...

amúgy jó kis gém lesz, dehát....
  • Riddick73
    A Vivendi Games ma végre előrukkolt egy megjelenési dátummal.

A Vivendi Games ma végre bejelentette a Scarface: The World is Yours játékadaptációjának megjelenési dátumát. A gamma október 8-tól lesz elérhető mégpedig PS2-re, PC-re és Xbox-ra, aki pedig a PS2-es verziót vásárolja meg, az esetleg elgondolkodhat egy Collector's Edition megvételén, ami többek között végigjátszást (kommentárral), interjúkat és egy rakás háttéranyagot tartalmazó DVD-t kap pluszba.

forrás: JÁTÉKOK.hu
  • Csuhai G
    Király játék lesz remélem! Mikor is fog ez kijönni?
  • ldavid
    csak grafikailag, de azt is csak addig míg ki nem jön a GTA4
  • CalebJoe
    De azért 2006-ban már számít a grafika ottvan pl. Xbox360-on a Saints Row hát az odaver majd bármilyen GTA-t.
  • CalebJoe
    Nagyon durva pont a legjobb rész amikor fent hátbalövik Tony-t alapmű.
  • hykao #92
    egy közel négy perces ingame videó
    A Resevoir dogs-nak sem olyan állat a garfja ,de mégis élvezetes játék!
  • Kit--Kat
    Grafja tényleg nem állleejtős, de azért nagyon várom, remélem jó lesz.
  • grebber
    10 új kép
  • Kit--Kat
    nagy reményeket fűzök a játékhoz:)
  • Gerbill
    Ebben amit most linkeltem be valamivel jobb minőségünek néztwk ki a textúrák, és szerintem a modellek(ezalatt főleg az embereket értem) sokkal kevésbé szögletesek mint néhány képen. A hajókázásnál a távolban feltűnő szikla textúrája viszont nagyon feltűnően ismétlődő négyszögekből van.
  • M@TriX
    ez is már egy régi trailer, szóval már ez sem tükrözi a jelnlegi állapotot, a lenti képek azonban igen, amik néhol egészen siralmasak, na d emaj dmeglátjuk. a végtermék a lényeg.
  • hykao #85
    Rókabőr vagy sem, de ne felejtsük el, hogy annakidején a VC volt az, ami igencsak jókorát merített a filmből. Szóval nem csodálkoznék, ha ezért mondjuk peren kívül megkapták volna a filmjogokkal rendelkezők a VC grafikus motorját a játékhoz.
    Egyébként ebből az alant linkelt videóból nekem úgy tűnik, hogy valamivel jobb lett a grafika, mint a korábbi trélerben látható.
    Ha a többi dolog megfelelő lesz, akkor a grafika felett is szemet lehet majd hunyni. szvsz.
    Vajon benne lesz a 928-es Porsche? :)
  • M@TriX
    még szép, hogy valamivel szebb, na de a VC nem mostanában jelenik meg :)

persze nekem ez a graf is elég lenne, ha a hangulat király lesz bár a képet nézve néha elég gány képet mutatnak, de reméljük csak valami "bug".
  • Gerbill
    Ja bocs. Még nem láttam, de ez alapján nekem nagyon tetszik sokkal inkább meghozza a kedvem mint a nemrégiben megjelent képek. Nekem ez alapján valamivel szebbnek tűnt mint a vc.
  • csoola
    a grafja az nem a legjobb de a hangulata királynak igérkezik. a viz viszont állat!
  • M@TriX
    régebbi a videó, erre írtam hogy full VC az egész, de nem baj csak jelenjen meg és ha már nem tűnek el a kocsik akor már elszórakozok majd vele egy ideig ;)
  • grebber
    Rókabőr :(
  • Gerbill
    Videó
  • Kit--Kat
    már várom:/
  • Gerbill
    Normális, csak szinte mindegyik képen ugyanúgy áll, nem mozognak külön az ujjai, legalábbis a trélerben látottak alapján ezt a következtetést vontam le.
  • ldavid
    ezeken a képeken pedig egész normális a keze
  • hykao #75
    Ja lol, van egyujjas kesztyű kézfej kinézet... :)
  • Gyusz
    Én is reménykedem egy jó játékban, akármit is mutatnak a képek.
  • Gerbill
    Ha jól láttam még a kezeik is olyanok mint a gta-kban, az ujjak mozgása ismeretlen fogalom:D. De engem nem tud eltántorítani ez a rengeteg ronda kép, a játék szerintem élvezhető lesz, köszönhetően a hangulatnak.
  • hykao #72
    A tréler elég hangulatosnak tűnik, legalábbis úgy tűnik a helyszínek, a szereplők, stb. eléggé hozzák a film hangulatát, a grafika valóban kissé ódonnak tűnik, kb. a Vice City szintet hozva, kivéve a karakter fejeket, azok talán jobban kidolgozottabbak, mint a GTA3-ban vagy a VC-ben voltak.
  • hykao #71
    Pár kép a HARDWIREDen: KATT
    (nem tudom voltak-e már)
  • Gerbill
    interjú
    Valami készítő beszél az elején, elmondja amit kb eddig tudni lehetett a játékról, szinte semmi újat, ezután rövid részleteket láthatunk a filmből, majd a lentebb linkelt trailert is levetítik, és mindezt rettentő nagy hangzavarban.