1763
-
#109 Az E betűs magyar torrentoldalon ilyet találtam:
The godfather-The game (5 fájl)
Leírás:
Godfather the game ez a játék ugyan az mint az 1 dvd-s verzió csak tömörítve van!
E miatt a telepítés nekem 4 órába tellett!De jó mert nem nagyon rotja le az arányotokat!
9 Giga hely kell a neki!
Megy rendesen az autóból is ki lehet szállni meg mindenmegy rendesen!
Telepítési leírást mellékeltem!
Min gépigény: 1.4 Ghz processzor 256 mb ram 64 Mb Video card
Jót nevettem! -
csoola #108 nekem is kéne már 1 ilyen jo kis game ami lekötne... -
#107 Ok, az első jó lesz. Be is raktam. Nem kell ide jobb. (a második túl keskeny és túl magas) -
#106 Nem tudok bannert csinálni, de találtam bannernak való képet, mit szóltok. Természetesen addig amíg jobb nem lesz.
1.
2.
-
#105 1000% ,hogy fake. -
#104 Én már várom, és állítólag már fent torrent-en.
Scarface The World is Yours ENG PCDVD ISO LEAK by FFN Crew -
#103 Hát nem túl sokan várjuk:)
Szerintem a többség nem is hallott a filmről. -
#102 naná ;) -
#101 Hát várjuk... -
#100 újabb megjelenési dátum -
ldavid #99 GA=GTA? -
#98 talán a megjelenési dátumokra is érdemes figyelni ;)
amúgy érdemes megszemlélni az új videó következő másodperceit. 2:07-től áll főhősünk, balról érkezik egy taxi, azaz érkezne, mert főhősünk jobbra néz majd vissza. és lám, taxi sehol, hanem láthatóvá válik! egy sporkocsi. úgy a semmiből szinte..... jaaaj-jajj.
mondtam én, hogy a GA motorját liszenszelték basszus. lehet hogy nem, de akkor meg ugyan azt a hibát elkövetni.... amatőrök vazz...
amúgy jó kis gém lesz, dehát.... -
#97 A Vivendi Games ma végre előrukkolt egy megjelenési dátummal.
A Vivendi Games ma végre bejelentette a Scarface: The World is Yours játékadaptációjának megjelenési dátumát. A gamma október 8-tól lesz elérhető mégpedig PS2-re, PC-re és Xbox-ra, aki pedig a PS2-es verziót vásárolja meg, az esetleg elgondolkodhat egy Collector's Edition megvételén, ami többek között végigjátszást (kommentárral), interjúkat és egy rakás háttéranyagot tartalmazó DVD-t kap pluszba.
forrás: JÁTÉKOK.hu -
#96 Király játék lesz remélem! Mikor is fog ez kijönni? -
ldavid #95 csak grafikailag, de azt is csak addig míg ki nem jön a GTA4 -
#94 De azért 2006-ban már számít a grafika ottvan pl. Xbox360-on a Saints Row hát az odaver majd bármilyen GTA-t. -
#93 Nagyon durva pont a legjobb rész amikor fent hátbalövik Tony-t alapmű. -
#92 egy közel négy perces ingame videó -
#91 A Resevoir dogs-nak sem olyan állat a garfja ,de mégis élvezetes játék! -
#90 Grafja tényleg nem állleejtős, de azért nagyon várom, remélem jó lesz. -
#89 10 új kép -
#88 nagy reményeket fűzök a játékhoz:) -
#87 Ebben amit most linkeltem be valamivel jobb minőségünek néztwk ki a textúrák, és szerintem a modellek(ezalatt főleg az embereket értem) sokkal kevésbé szögletesek mint néhány képen. A hajókázásnál a távolban feltűnő szikla textúrája viszont nagyon feltűnően ismétlődő négyszögekből van. -
#86 ez is már egy régi trailer, szóval már ez sem tükrözi a jelnlegi állapotot, a lenti képek azonban igen, amik néhol egészen siralmasak, na d emaj dmeglátjuk. a végtermék a lényeg. -
#85 Rókabőr vagy sem, de ne felejtsük el, hogy annakidején a VC volt az, ami igencsak jókorát merített a filmből. Szóval nem csodálkoznék, ha ezért mondjuk peren kívül megkapták volna a filmjogokkal rendelkezők a VC grafikus motorját a játékhoz.
Egyébként ebből az alant linkelt videóból nekem úgy tűnik, hogy valamivel jobb lett a grafika, mint a korábbi trélerben látható.
Ha a többi dolog megfelelő lesz, akkor a grafika felett is szemet lehet majd hunyni. szvsz.
Vajon benne lesz a 928-es Porsche? :) -
#84 még szép, hogy valamivel szebb, na de a VC nem mostanában jelenik meg :)
persze nekem ez a graf is elég lenne, ha a hangulat király lesz bár a képet nézve néha elég gány képet mutatnak, de reméljük csak valami "bug". -
#83 Ja bocs. Még nem láttam, de ez alapján nekem nagyon tetszik sokkal inkább meghozza a kedvem mint a nemrégiben megjelent képek. Nekem ez alapján valamivel szebbnek tűnt mint a vc. -
csoola #82 a grafja az nem a legjobb de a hangulata királynak igérkezik. a viz viszont állat! -
#81 régebbi a videó, erre írtam hogy full VC az egész, de nem baj csak jelenjen meg és ha már nem tűnek el a kocsik akor már elszórakozok majd vele egy ideig ;) -
#80 Rókabőr :( -
#79 Videó -
#78 már várom:/ -
#77 Normális, csak szinte mindegyik képen ugyanúgy áll, nem mozognak külön az ujjai, legalábbis a trélerben látottak alapján ezt a következtetést vontam le. -
ldavid #76 ezeken a képeken pedig egész normális a keze -
#75 Ja lol, van egyujjas kesztyű kézfej kinézet... :) -
Gyusz #74 Én is reménykedem egy jó játékban, akármit is mutatnak a képek. -
#73 Ha jól láttam még a kezeik is olyanok mint a gta-kban, az ujjak mozgása ismeretlen fogalom:D. De engem nem tud eltántorítani ez a rengeteg ronda kép, a játék szerintem élvezhető lesz, köszönhetően a hangulatnak. -
#72 A tréler elég hangulatosnak tűnik, legalábbis úgy tűnik a helyszínek, a szereplők, stb. eléggé hozzák a film hangulatát, a grafika valóban kissé ódonnak tűnik, kb. a Vice City szintet hozva, kivéve a karakter fejeket, azok talán jobban kidolgozottabbak, mint a GTA3-ban vagy a VC-ben voltak. -
#71 Pár kép a HARDWIREDen: KATT
(nem tudom voltak-e már) -
#70 interjú
Valami készítő beszél az elején, elmondja amit kb eddig tudni lehetett a játékról, szinte semmi újat, ezután rövid részleteket láthatunk a filmből, majd a lentebb linkelt trailert is levetítik, és mindezt rettentő nagy hangzavarban.