Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem maradtak volna benne az említett nyilvánvaló hibák, akkor jó game lehetne, de így a közepest alulról súrolja
tutkó vmi nubok tesztelték a fejlesztés során vagy a fejlesztõk nem szánták az idõt a javításra<#szomoru1>#szomoru1>
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Sajnos nem nagyon tudtam vele haladni, más elfoglaltságok miatt(GUN fordítása, Sinking Island fordítása, suli, érettségi, stb.), de amint van valami nagyobb változás, ígérem szólni fogok. Addig is türelem. Nem ígérek meg semmit, de lehet, hogy még idén kész lesz!😄
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
A címem: [email protected]
Turn Me On Dead Man
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Nekem is nagyon bejön ez a játék.Viszont elekadtam benne és a segítségeteket szeretném kérni.Pénzhiányban szenvedek, és a szigetrõl kicsempésztem a drogot,és már a pént is felvettem a különbözõ helyeken és ez a feladat😞Collect money from your Front cash out at the bank.You will lose all drugs and income if you fail or cancel.)Az angol tudás nem megfelelõ ezért kérem hogy segítsetek meg aki már végig tolta.
KÖSZI A SEGÍTSÉGET!!!!
Mit csináljak ? Meg le szedtem hozzá az 1.2 Patchet,és amikor meg fel akarom rakni,akkor azt irja ki,hogy nem ehhez a verzióhoz van a patch 😞
Légyszi segítsetek....
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
Ha kinyírom az összes bandát az egész városban, a Gang Heat is megszûnik, ergo nyugodtan mászkálhatok a városban, probléma nélkül szállíthatok drgot stb, vagy ez csak egy szép álom ?
Turn Me On Dead Man
Amúgy a játék kurva jó most tolom Xboxon, kíváncsi vagyok mikor válik unalmassá a sok monton küldetés 😄
Turn Me On Dead Man
"megevettem eredetibe de valahol mindig lefagy pls help me vagy khhm F... help me "
megetted eredtiben?D:
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
uhhh...ez nagyon komoly szöveg volt.
Turn Me On Dead Man
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azt szeretném kérdezni, hogy miképpen lehet kokóhoz jutni? Csak a dealerek kinyírásával, vagy lesz küldetés ami ad?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Én arra gondoltam hogy a sok gyökér jön hogy a SAnak milyen rossz a grafikája a Scarefachez képest mert hogy annak milyen jó!
Ugye a SA meg a Sc között két év van!szal ennyi erõvel lehetne fikázni a Sc-ét is hogy milen szar a grafikája a GTA4hez képest hiszen a két játék között szal a GTA4 meg az Sc között is két év van ugyanugy mint a SA meg az Sc között!!!!!!!
De mondom másról nem szól a Scareface csak hogy csináld a monoton szar kuldiket,amikbol egyedul a great supplierrel lehet pénzt kereseni normálisan szal egy idõ után ugyis csak azt fogod tolni,aztán ha megvan a pénz csinálhatsz egy fõküldit!amibol már nem tudom mennyi van de nem valami sok,többet szaroztam azzal hogy legyen pénzem a kuldire mint magával a küldetés megoldásával!
Szerinted az SA at lehet a GTA4 hez hasonlítani? nem nagyon. A scarfacet sem lehet okosak 2évvel régebbi, nem tudom mit akarsz ezzel a SA vs GTA4 vs scarface. Amúgy az sa is unalmass lesz, a küldetések tök jók, de csak azok vannak semmi más.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amúgy baromi jó a játék,jó a hangulata,sokféle küldit lehet csinálni,csak kár ,hogy a többi küldi nem fizet arányosan a játékmenet elõrehaladtával.Szóval a végét nagyon elqrták.
Azért respect.
You now what?Fuck you!
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
csak szolok hogy a SA akkor már kint volt két éve mikor ez a szar megjelent szal ennyi eróvel lehet hasonlitani a grafját a gta4hez is hiszen a scarface kozott meg a gta4 kozott is két év van..
és akkor hogy is van aza grafika??? mert a gta 4 é sokkal jobb meg a fizika is tiszta szar a scarfaceban ,a gta4ben tök válósághûûûûûûûûûû stbbbbb<#vigyor3>#vigyor3>
( Nem egyszer haltam ilyen hülyeségek miatt)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx