Sony Ericsson S700i
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs,
en nem azt mondtam, hogy nem tetszik, csak azt mondtam, hogy szar! ez nem ugyan az!
es nem azert szar, mert tenyleg ossz, hanem azert mert mindenkinek olyan van...
ez olyan, mind a nike, meg az adidas...
a hideg kiraz toluk!!
en nem azt mondtam, hogy nem tetszik, csak azt mondtam, hogy szar! ez nem ugyan az!
es nem azert szar, mert tenyleg ossz, hanem azert mert mindenkinek olyan van...
ez olyan, mind a nike, meg az adidas...
a hideg kiraz toluk!!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Akkor tedd azt minek rinyálszLegyen egy gusztustalan Nokiád ha azzal boldogabb leszel.
Nekem tetszik ez a teló és ha minden jól megy ilyenem lesz😊
Nekem tetszik ez a teló és ha minden jól megy ilyenem lesz😊
szep, meg jo, de bovitheto a memoriaja, es csak 510 telefonszamot tud tarolni...javas progikbol meeg nincs sok! akkor minek a bovitheto memoria! szerintem a kameraja sem valami nagy durranas!
a k700ivel is ez volt a gondom! 41 mega, es mit taroljak rajte, mp3-at? hattereket?
szeretem a SE, de jo lenne, ha mar syimbian-os telot is gyartana (nem UIQ-st), vagy elfelejtene ezt a max 510 contactot!
ennyi penzert veszek egy szar nokiat(6600) egy 128mb-s mmc cardot es egy pda-t, es siman megoldottam a 8 megas .nsf file problemamat!
a k700ivel is ez volt a gondom! 41 mega, es mit taroljak rajte, mp3-at? hattereket?
szeretem a SE, de jo lenne, ha mar syimbian-os telot is gyartana (nem UIQ-st), vagy elfelejtene ezt a max 510 contactot!
ennyi penzert veszek egy szar nokiat(6600) egy 128mb-s mmc cardot es egy pda-t, es siman megoldottam a 8 megas .nsf file problemamat!
elkészült az S700i tesztünk:
S700i teszt
S700i teszt
sajnos tul draga, es annak ellenre hogy imadom a SE, nem fogott meg!
errefele, csak 6000 huffal kerul kevesebbe, mint egy P910-es, ugyhogy nalam ez nem jatszik!
varom a v800-ast!
errefele, csak 6000 huffal kerul kevesebbe, mint egy P910-es, ugyhogy nalam ez nem jatszik!
varom a v800-ast!
???
kicsit sok, annyira nem jó teló - 120e lenne a reális ára...
kiváncsi vagyok, hogy az idegbeteg szolgáltatók hol csúfítják el a logójukkal...
kicsit sok, annyira nem jó teló - 120e lenne a reális ára...
kiváncsi vagyok, hogy az idegbeteg szolgáltatók hol csúfítják el a logójukkal...
http://gaborszantai.co.uk/
2 honnap mulva voda live s700 ez 100%!! Persze t-mobile is!
Rá pár i-2 honnapra pannon is!!
Most fügetlenül 200000 ft!!! huuuuuuuuuzzzzzzooooooosssssss
Rá pár i-2 honnapra pannon is!!
Most fügetlenül 200000 ft!!! huuuuuuuuuzzzzzzooooooosssssss

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
jó kis telcsi lehet, remélem a vodafone ezt is 70ft-ért árulja 😄
egy alsókategoriás 20e ftos digigép is csinál ilyen képet
napsütésben nem nagy kunszt jó képet csinálni, de nézd meg a sarkokban milyen homályos.
napsütésben nem nagy kunszt jó képet csinálni, de nézd meg a sarkokban milyen homályos.
Az ám, amelyik telefon ilyen képet csinál az már tul. kép egy fényképezõgép!
Glory Glory Man United!!
← ElőzőOldal 2 / 2