SuperPower 2

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkabb varj a crackelt valtozatra ugyis az a jobb,nem?

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Mr.Macho
mindegy, jó lesz a clonecd változat :)
akkor elvileg csak egy miniimage kell hozzá amit megcisnálhat asszem bárki ha kitörli a fileokat az siobol (persze egy külön másolatban ne az eredetit), legalábbis ez régen ment...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nuked: YES!

Protection: Starforce 3

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

vagy ha te szeretsz tölteni, nem müködõ gémeket..hajrá
mert nem müködik a játék azért
Mr.Macho
Mit értesz az alatt hogy felesleges?
Mr.Macho
:((((((((
problem connecting to tracker
Mr.Macho
írd külön: "super power". A második oldalon ki lesz listázva
Mr.Macho
címet nem tudok adni, de a www.isohunt.com on keress rá, nekem onnan van!
Ronaldo07
torrentet légyszi!!

Mr.Macho
találtam egy clonecd torrentet az isohunt-on az jó? Nem értem, mit értesz az alatt hogy "felesleges"?
Mr.Macho
??? akkor miért rakják ki?
Tud valaki torrent címet?
Azt hogy ne szedd,mert felesleges
Mr.Macho
mit jelent az hogy "nuked"?
én is innen töltöm :-)egyébként te a wandoonak vagy a toborzó ügynöke? :-) amikor megjelent a sims2, akkor is wandoot híresztelted :-) ne érts félre, nem probléma, csak érdekel :-)

Letölthetõ INNEN persze akinek nem fontos ott a torrent is :)

Kíváncsi vagyok rá, már szedem is

Superpower 2 (c) Dreamcatcher

Group: PHXISO
Section: PC Game ISOs
Nuked: No

Rls Date: 2004-10-16
Size: 84x15

Mr.Macho
super power 2 GOLD
avault
robotnyk
na, ez érdekes lesz
Én még nem próbáltam a demót, de valahol láttam egy bétateszter hozzászólását, miszerint covert operations izékkel rongáld meg a célpontod kapcsolatát az USA-val a háború elött. Minél kevésbé szeretik õket az amcsik, annál kisebb az esély, hogy segítenek nekik.
Ivan Pjodr
Megvan a demo, de valami szörnyen nehéz háborúzni benne. Ahogy megtámadok bármilyen kis országot, egybõl jön amerika(ha szerencsém van még más is) és egybõl hozza az összes létezõ katonáját. Van ez ellen valami megoldás?

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Mr.Macho
és a hivatalos oldal:
www.superpower2game.com/

Elvileg egy geopolitikai világszimulátor, amelyben egyszerre kell foglalkozni a gazdasággal, katonasággal és persze a politikával. Iagzából még nem találtam jó politikai szimulátort, remélem ez jó lesz.
ennek anno volt már több verziója is..., de ahogy elnézem egyre szebb és jobb lesz, csak nem tom minek ez az állandó névváltoztatgatás :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mr.Macho
a demója letölthetõ az sg-rõl is
Mr.Macho
Itt egy jó kis ismertetõ és képek.
← ElőzőOldal 3 / 3