127
SuperPower 2
-
deicide #47 meddig olvassalak vissza....?
sehol egy link ami elvezett bárhová...((( -
antijedi #46 olvass vissza... -
deicide #45 Sziasztok....!!
Kellene a játékhoz Crack....!!!
Ha valaki esetleg tudna segiteni...:))
köszönöm:)) -
Glorius #44 Negatív... -
engine #43 Üdv!
Valaki talált már +oldást a játékra? -
Revenger #42 Sziasztok!
Keressetek ti is mini-imaget a neten. Én múltkor a Soldiers-Heroes of WWII-höz találtam orosz oldalon, de ehhez most nem találok. Idővel biztos lesz. Nézzétek ti is.
Állítólag a következő alcohol 120% majd tudja már a starforce 3-at. Ha tudtok valamit írjatok. -
Glorius #41 Oks, de mi ez? :)
Hogy műkszik? Hogyan köll csinálni? -
antijedi #40 elvileg kéne hogy használjon, eddig összes sf3-as gamenál ment... -
Glorius #39 Mi ez a mini image dolog, valaki tud róla mondani valamit? Gondolom itt nem használ... -
#38 én bitcometet használok, általában pár percet igénybe vesz az elején, hogy megtalálja a forrásokat, de utána egyre gyorsabban tölt. Ez az idő egész hosszú is lehet (20 min), attól függ, hány embernek van már meg a cucc. -
Glorius #37 A BitTorrent miért nem tölt ha beállítom? Mire vár, és mikor kezdi el a töltést? -
#36 lejött a clonecd változat, install sikerült, de nem indul a játék, eredeti cd-t kér. Majd ha lesz crack talán műxik... -
Glorius #35 "akkor elvileg csak egy miniimage kell hozzá amit megcisnálhat asszem bárki ha kitörli a fileokat az siobol (persze egy külön másolatban ne az eredetit), legalábbis ez régen ment..."
Ez micsoda pontosan? -
#34 lejebb már írtam, honnan szedtem -
#33 torrent -
Since #32 honnan szeded ha megkérdezhetem? -
#31 nekem 3 óra múlva lejön a cloneféle game -
Since #30 nuke-os :) legalábbis az van fennt wandoo-n...clonecdsel menne simán -
#29 melyik verzió nem megy? a nukeos vagy a clonecd? -
Since #28 fasza, letöltöttem a gamet, és nem megy :-) -
aiguo #27 Inkabb varj a crackelt valtozatra ugyis az a jobb,nem? -
#26 mindegy, jó lesz a clonecd változat :) -
antijedi #25 akkor elvileg csak egy miniimage kell hozzá amit megcisnálhat asszem bárki ha kitörli a fileokat az siobol (persze egy külön másolatban ne az eredetit), legalábbis ez régen ment... -
aiguo #24 Nuked: YES!
Protection: Starforce 3
-
N1 #23 vagy ha te szeretsz tölteni, nem müködő gémeket..hajrá -
N1 #22 mert nem müködik a játék azért
-
#21 Mit értesz az alatt hogy felesleges? -
#20 :((((((((
problem connecting to tracker -
#19 írd külön: "super power". A második oldalon ki lesz listázva -
#18 címet nem tudok adni, de a www.isohunt.com on keress rá, nekem onnan van! -
#17 torrentet légyszi!! -
#16 találtam egy clonecd torrentet az isohunt-on az jó? Nem értem, mit értesz az alatt hogy "felesleges"?
-
#15 ??? akkor miért rakják ki?
Tud valaki torrent címet? -
N1 #14 Azt hogy ne szedd,mert felesleges -
#13 mit jelent az hogy "nuked"? -
Since #12 én is innen töltöm :-)egyébként te a wandoonak vagy a toborzó ügynöke? :-) amikor megjelent a sims2, akkor is wandoot híresztelted :-) ne érts félre, nem probléma, csak érdekel :-) -
sorted #11 Letölthető INNEN persze akinek nem fontos ott a torrent is :) -
Since #10 Kíváncsi vagyok rá, már szedem is
-
Since #9 Superpower 2 (c) Dreamcatcher
Group: PHXISO
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2004-10-16
Size: 84x15
-
#8 super power 2 GOLD
avault