War Leaders: Clash of Nations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki tudna mondani tippeket hogy hogy éljem túl a szovjetúnióval? mert már egy csomószor voltak gondok hogy japán hadat üzent az elején amikor még teljesen védtelen és gyenge voltam. most pedig már Tojo-t is kivégeztem, a szovjetûnió egészen közép európáig ér, ázsiában pedig lent mongólia kína és japán is hozzám tartozik.sajnos az a gond ezzel hogyha nem egy ellenség ver le akkor a gazdasági csõd jön be, mert vhogy mindig minuszba jut a pénzem, az emberek meg lázadoznak, és pénzh nélkül nemtok új egységeket gyártani. vmi tipp emberek?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Vki már próbálta a multit hogy milyen?Jó v rossz?Vannak azért emberek a szerókon?

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Axon
Engem sem dobott ki egyszer sem csaták közben (winxp-t használok). Úgy látszik, hogy ez gépfüggõ lehet.

Axon
Nincs

A Razor 1911 es verzióban van magyar nyelv?
a.carkey
"Yííhááw szõr!" by német ejtõernyõs

Áh, nem szar ... 😄

A medve nem játék.

Érdekesek ezek a hardware problémák, a kidobás stb... Neke is magyar verzióma van és ezekszerint mákoltam vele me vista alatt még egyszer sem dobott ki semmi miatt. pedig szoktam vele bõven játszani. Kár hogy másnak nem megy jól, pedig nem olyan rossz a játék mint ahogy sokan leírják <#vigyor0>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

tudatalan
higggyétek el nem csak a magyar ilyen kukábavaló. Én nem azt vettem mégis kidob csaták közben randomban. Az igazság az hogy ezt a játékot el kell kerülni ezt azoknak is üzenem akik még nem vettték meg vagy le akarják tölteni. NE TEGYÉK!!! (pedig nem lett volna rossz ez sem de majd egy másik) Aki ilyen típusu stratégiát akar az játszon inkább az empire total warral bár annak meg sokkal nagyobb a gépigénye

Ki tudja megmondani?

Amúgy a másolt magyar verzióval lehet multizni?mert egy kis nehézség már nem ártana.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

a.carkey
Nos, a magyar változat - ha arról van szó - valóban oda való.

A medve nem játék.

Falcon87
ELEGEM VAN!
Kb három órája kergetõzök franciaországgal és angliával (németekkel vagyok) az országom területén, erre a játék ledob az asztalra... Úgyhogy fogtam az egészet, és kidobtam a kukába. Dobozostul. Tényleg. És én ezért pénzt fizettem...
Az idegrendszerem a padlón van.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Hát azok a linkek tényleg behaltak,ezért én is máshonnan szedtem le.
http://cache.phazeddl.com/1553623/
Picit sok darab,de azért gondolom hasznát veszed<#wink>

Sziasztok!
nos az én problémám is az hogy földgömbön zuzhatom de ha be szeretnék lépni a csatákba kivág!
fogalmam nincs hogy mit kezdjek vele!
Egyébként #707 hozzászolásban szereplõ linkek döglöttek!
Esetleg tud valaki ajánlani másik linket???

Köszönöm!
Elfelejtitek,hogy ezzel nem bukott el semmi.Jön majd egy még jobb RTS(itt R.U.S.E. gondolok),vagy talán ennek egy 2. része jobb ötletekkel,megvalósítással<#wink>

Axon
Szomorú, mert egy nagyon jó ötlet kapott elcseszett megvalósítást.

a.carkey
Csak hibái vannak. Annyi elõnye sincs, hogy patchrekész. Kb. 70%-a a német verziónak a magyar, ami "magyarosításilag" és hibailag is egy nagy zéró. (Megj., kint a németeknél mára ez a game 1 euró !!!, az osztrákoknál 2 ... és választható az angol nyelv is).

A medve nem játék.

Nem azért de tényleg vannak bizonyos hibái ennek a magyar változatnak!
Mert ez a játék egy nagy rakás szar.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A #745 ös kommentárra való válaszlént igen a magyar van meg. De nem értem miért akadozik a hang is meg a bejátszott vidó is?
Miért van az hogy kilép ha egy hajóból ki akarom szállítani az egységeket?
Magyar verzió van meg?

Lehet hogy egy kém ölte meg.
Nekem 1940 májusában meghalt Sztálin és ezzel vége lett a játékomnak. De miért???
Sziasztok! töltés háromnegyedénél kiírja h a játékmûködése leállta majd windows...:S
ötlet?
a.carkey
Video kártya memoriától függ. 😊 Amíg 256 MBs kártyám volt, nálam is akadozott, 1GBs kártyával már nem.

A medve nem játék.

Axon
- A zene nálam nem akadozik.
- Nem tudom, hogy ki lehet-e kapcsolni a tenger hullámzását, nekem tetszik ahogy hullámzik.
- Igen ez egy teljesen magyar nyelvû verzió.
- Ebben a verzióban benne van Hitler is, bár erre már válaszoltak.

Eddig azért nem válaszoltam, mert nyaralni voltam.

Talán nem vettétek észre a #735-ös hozzászólásomat, de akkor még egyszer leírom a játék zenéje a magyar nyelvû verzióban csak nálam akadozik vagy másnál is? Ha meg nem akkor játék hiba vagy a gépen okozza? Esetleg egy másik verzió zenei fájljait nem lehet beilleszteni bele?
Neten néztem errõl információt és ott szinte mindenhol ezt írták.

a.carkey
Ezek szerint nem láttad a filmet. 😊

A medve nem játék.

"Ki a fene az a Hitler" = Adolf Hitler.Ludendorff meg vmi tábornok volt.

No az a helyzet feltettem a játékot és a zene mind a menüben mind a játékban akadozik. Talán a memória?
a.carkey
-A nagy per, melynek hõsei: Hitler és Ludendorff!
-Ki a fene az a Hitler?

(Csak eszembe jutott a Régi idõk focija ...) 😄

A medve nem játék.

Igen ebbe már Adolf Hitler van<#eljen>

Ja és még annyit hogy ez a MULTI3 -as féle magyar nyelvû verzióban a német frakció vezetõje az a másik német csóka vagy már maga Hitler?
Azért azt hittem hamarabb válaszoltok!
Meg azt kérdezném hogy ki lehet e benne kapcsolni hogy ne hullámozzon a tenger illyetve a zászlók?
És ez teljesen magyar nyelvû?
Axon
Javaslom, hogy nézd meg a #702-es beírásomat. Ott le van írva, hogyan szedheted le a magyar verziót.
A némettel semmit sem tudsz kezdeni, nyugodtan letörölheted.

Szevasztok!

Volna nekem egy olyan problémám hogy egy köcsög hülye gyerek (elnézést a kifejezésért) volt olyan szemét hogy nem írta ki hogy a játék német nyelvû én meg vesztemre letöltöttem.1.5 hetembe került és a végén kiderül hogy nem angol kiadás. Tudni kell azt hogy én egy kukkot sem tudok németül így a játék kezelésével is nagy gondom van. Ezért kérném a segítségeteket hogy tudtok e nekem segíteni mert így akkor fölöslegesen töltöttem le, és most nincs 4.200 FT- om hogy megvegyem. Várom bármelyikõtök válaszát. Jelenleg egy 1.2 es német patch van fenn, és az 1.3 magyar változatának a telepítésénél azt írja ki hogy : INTALLATION_NOT_FOUND valami sztringet nem talál. Kérlek benneteket segítsetek. A játékot aki feltette azt sem tudtam még elérni, oszt most itt állok egy 6.5 GB-os játékkal amit letöltöttem de használhatatlan. Még egyszer valaki segítsen! Elõre is köszönöm!
Klassz<#eljen>

Axon
Itt az eredeti:

Axon
Én sem tudom, nekem is megcsinálta egy hozzáértõ. Mondjuk ez már a butított verzió, mert a másik az csak VIP jogokkal volt feltölthetõ a mérete miatt.

Én a patch-scrolls.de oldalról szedtem,max sebességgel is jött.
Amúgy karaj az a tank a Nick képednél.Nem tod,olyat hogy lehet csinálni<#kerdes>

Axon
Én elsõre a cdprojekt oldalán találtam meg a hun patch-et, de onnan 1-2 kb/s-al jött lefele és miután megszakadt nem tudta folytatni a letöltést. Szóval keresnem kellett egy másikat.

Jah,meglesz,Sajna tovább fog tartani a letöltés mind gondoltam,50 kb/s fölé nem is megy.Amúgy én az 1.3-as hun patch-t elsõre megtaláltam<#wink>

Axon
Próbálkozz a töltögetéssel, én sem könnyen találtam meg ezt a verziót, mert mindenhol az angol van fent. Egyébként a #702-es leírásban leírtam mit hogyan csináltam. A legnehezebb a patch letöltése, mert abból is mindenhol az angol nyelvû van fent.

Megoldottam,már nem kell help<#vigyor>

töltöttem és lefagyott a gép,reseteltem és újra neki álltam tölteni de nem engedte a megaupload-ról.A free ki volt húzva.Egyszerûen nem tok tölteni róla,de ez már 1 napja volt.Nem tod,mi lehet a gond <#kerdes>

Én is ezt szedtem le,csak más formában és sztem ez lehetett a baj,mert sehogysem tudtam összerakni.A te linked meg már nem mûködött.De most megtaláltam és leszedem a megaupload-ról.

Axon
Hol akadtál el?