Star Wars : Battlefront

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg lehet, de nekem nem sikerült! sksapps.com
Heló tudja valaki hogy ezt a játékot és a 2. részét h lehet ps2 HDD-re rakni?
Sephi
Valoban en sem tudom. Sajnos singliben unalmas. En hardon toltam es ketszer haltam meg aszem. Nagyon allat a Hoth-i csata de aszem inkabb marad a Pc verzio a Multival :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Martin576
Pár napja nyomom, de nem tudom eldönteni, hogy jó vagy sem...

Sephi
En aze' vaok felcsigazva mert BF stilusa van es remelhetoleg jo lesz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Banyapapa
A filmeket azokat csipem,de a játékokat.....
A GC-s rebel strike nekem idegesitöen nehéz volt, KOTOR valahogy egyáltalán nem érdekelt.
Vagy volt a PS1-re az a power battle cimü ( asszem) a robotok benne kivédték a lézerkardot eh :D
Plusssz egy kedves GC-s kollégátol kaptam poénbol DC-re SW játékokat,de azt mondta ha megnézem öket elsirom magam olyan rosszak:P
De lehet ez a battlefront jo lesz,de már egyáltalán nem érdekelnek a SW játékok :(

Banyapapa
A filmeket azokat csipem,de a játékokat.....
A GC-s rebel strike nekem idegesitöen nehéz volt, KOTOR valahogy egyáltalán nem érdekelt.
Vagy volt a PS1-re az a power batle cimü ( asszem) a robotok benne kivésték a lézerkardot eh :D
Plusssz egy kedves GC-s kollégátol kaptam poénbol DC-re SW játékokat,de azt mondta ha megnézem öket elsirom magam olyan rosszak:P
De lehet ez a battlefront jo lesz,de már egyáltalán nem érdekelnek a SW játékok :(

Sephi
Hya Pc-re is kigyutt... aszem sajna tok felesleg volt hogy itt is konyitottam mert latom senkit nem izgat :(

Seaweed
plane hogy kintvan konzolon is...
Seaweed
most latom ez a konzolos topic...nah nem baj..
Seaweed
kijott
Sephi
Na kesz. Ne offojuk mar agyon a topikot.

Arra leszek am kivancsi ha benne lesznek a SW szereploi is.

Bandew
Na neeeeeeeeee... :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
En olyat is ismerek akinek a cipoje is erdeti!

Én olyan embert is ismerek, akinek még a windowsa is eredeti.

Sephi
Mind mar mondottam a havernak egyetlenegy masolt jateka sincs. Osszes eredeti es van neki mar vagy 50.

Bandew
Igen. Én is ezt csinálom azokkal a játékokkal, amiket letöltök és nagyon tetszik. Tehát megveszem eredetiben.
És te hallottál már olyanról, hogy valakinek az ÖSSZES játéka eredeti?
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Haverem apja hetente kuld neki jatekokat kintrol es az megveszi oket :))

Ja ha "küldik", az még jobb... :))

Halottál már olyanról, hogy valaki eredetiben megveszi?

Sephi
Nem totom mert elkudik eredetiben :PPPP

Bandew
Ha meg PS2-nek nyitottad, akkor ne várd, hanem tõccsed! :-DDD

Sephi
En mar non varom mert imadom a SW vilagot es alitolag jaccani lehet a V reszbol az elso harc jelenetett eloben!

Sephi
Cucc! :)

Sephi
Foleg hogy az a PC verzionak van ez meg a Ps2-e! Na mit szolsz?!

Milyen hibákba?

Bandew
Még az öreg rókák is beleesenek az ilyen hibákba. :-D

"Csak az nem derult ki sehonnan hogy ha a jateknak van szingli gamje is."

Van.

robotnyk
:DDD
CrucifX
Sephi
Elso ket kep csodaltos! :)

Sephi

Sephi
Alitolag nagyon utos gama lesz. Jovo heten ha minden igaz el is kudik nekem es vegre kiprobalhatom.

Csak az nem derult ki sehonnan hogy ha a jateknak van szingli gamje is.