33
Star Wars : Battlefront
-
therealkovi #33 elvileg lehet, de nekem nem sikerült! sksapps.com -
ypss #32 Heló tudja valaki hogy ezt a játékot és a 2. részét h lehet ps2 HDD-re rakni? -
#31 Valoban en sem tudom. Sajnos singliben unalmas. En hardon toltam es ketszer haltam meg aszem. Nagyon allat a Hoth-i csata de aszem inkabb marad a Pc verzio a Multival :) -
#30 Pár napja nyomom, de nem tudom eldönteni, hogy jó vagy sem... -
#29 En aze' vaok felcsigazva mert BF stilusa van es remelhetoleg jo lesz. -
#28 A filmeket azokat csipem,de a játékokat.....
A GC-s rebel strike nekem idegesitöen nehéz volt, KOTOR valahogy egyáltalán nem érdekelt.
Vagy volt a PS1-re az a power battle cimü ( asszem) a robotok benne kivédték a lézerkardot eh :D
Plusssz egy kedves GC-s kollégátol kaptam poénbol DC-re SW játékokat,de azt mondta ha megnézem öket elsirom magam olyan rosszak:P
De lehet ez a battlefront jo lesz,de már egyáltalán nem érdekelnek a SW játékok :( -
#27 A filmeket azokat csipem,de a játékokat.....
A GC-s rebel strike nekem idegesitöen nehéz volt, KOTOR valahogy egyáltalán nem érdekelt.
Vagy volt a PS1-re az a power batle cimü ( asszem) a robotok benne kivésték a lézerkardot eh :D
Plusssz egy kedves GC-s kollégátol kaptam poénbol DC-re SW játékokat,de azt mondta ha megnézem öket elsirom magam olyan rosszak:P
De lehet ez a battlefront jo lesz,de már egyáltalán nem érdekelnek a SW játékok :( -
#26 Hya Pc-re is kigyutt... aszem sajna tok felesleg volt hogy itt is konyitottam mert latom senkit nem izgat :( -
#25 plane hogy kintvan konzolon is... -
#24 most latom ez a konzolos topic...nah nem baj.. -
#23 kijott -
#22 Na kesz. Ne offojuk mar agyon a topikot.
Arra leszek am kivancsi ha benne lesznek a SW szereploi is. -
#21 Na neeeeeeeeee... :-D -
#20 En olyat is ismerek akinek a cipoje is erdeti! -
REAL_CIÁN #19 Én olyan embert is ismerek, akinek még a windowsa is eredeti. -
#18 Mind mar mondottam a havernak egyetlenegy masolt jateka sincs. Osszes eredeti es van neki mar vagy 50. -
#17 Igen. Én is ezt csinálom azokkal a játékokkal, amiket letöltök és nagyon tetszik. Tehát megveszem eredetiben.
És te hallottál már olyanról, hogy valakinek az ÖSSZES játéka eredeti?
:-D -
#16 Haverem apja hetente kuld neki jatekokat kintrol es az megveszi oket :)) -
REAL_CIÁN #15 Ja ha "küldik", az még jobb... :)) -
REAL_CIÁN #14 Halottál már olyanról, hogy valaki eredetiben megveszi? -
#13 Nem totom mert elkudik eredetiben :PPPP -
#12 Ha meg PS2-nek nyitottad, akkor ne várd, hanem tőccsed! :-DDD -
#11 En mar non varom mert imadom a SW vilagot es alitolag jaccani lehet a V reszbol az elso harc jelenetett eloben! -
#10 Cucc! :) -
#9 Foleg hogy az a PC verzionak van ez meg a Ps2-e! Na mit szolsz?! -
REAL_CIÁN #8 Milyen hibákba? -
#7 Még az öreg rókák is beleesenek az ilyen hibákba. :-D -
REAL_CIÁN #6 "Csak az nem derult ki sehonnan hogy ha a jateknak van szingli gamje is."
Van.
-
#5 :DDD -
#4 Ez se piskóta -
#3 Elso ket kep csodaltos! :) -
-
#1 Alitolag nagyon utos gama lesz. Jovo heten ha minden igaz el is kudik nekem es vegre kiprobalhatom.
Csak az nem derult ki sehonnan hogy ha a jateknak van szingli gamje is.