Pinballsim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Down 😞
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
UP! 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Akit esetleg érdekel az Elsõ Magyar Flipperklub alakulása, netán tagnak is jelentkezne, látogasson el ebbe a forumba:
Flipper fórum
Flipper fórum
Akit esetleg érdekelnek a valódi flipperek, éppen most van kialakulóban Magyaroszág elsõ hivatalos flipperklubja. Akit bõvebben is érdekel, az látogasson el ide, itt megtalálod, hogy kinél kell jelentkezni.
Csakazértis UP!
Jópofa site, fain nagyon!
Jópofa site, fain nagyon!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ahogy elnézem ezis 😄
Már van egy ilyen topic nemrég nyitottam "Flipperek" néven. Csak nem nagyon van érdeklõdés és ezért visszacsúszott.
Ez tényleg klassz! Thx!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
hát jó móka úgyanis saját flipper asztalt is gyárthat az ember😊
Sziasztok!
Találtam a neten egy oldalt, nevezetesen a www.pinballsim.com -ot, ahol is fellelhetõ egy emulátor és vagy 100 letölthetõ flipperasztal!De nem akármilyenek, hanem a játéktermi eredetik pontos másai!Nem tudom nektek mondanak-e valamit ezek a nevek: Earthshaker, Bad Cats, Fun House, Gilligan's Island.Az újabbak közül mindenféle filmen alapuló asztalok, mint a T2, Indiana Jones, Jurassic Park, és rengeteg más.
Ha kicsit is szeretitek a flippereket, ezt látnotok kell, zseniális!
Találtam a neten egy oldalt, nevezetesen a www.pinballsim.com -ot, ahol is fellelhetõ egy emulátor és vagy 100 letölthetõ flipperasztal!De nem akármilyenek, hanem a játéktermi eredetik pontos másai!Nem tudom nektek mondanak-e valamit ezek a nevek: Earthshaker, Bad Cats, Fun House, Gilligan's Island.Az újabbak közül mindenféle filmen alapuló asztalok, mint a T2, Indiana Jones, Jurassic Park, és rengeteg más.
Ha kicsit is szeretitek a flippereket, ezt látnotok kell, zseniális!