Children of the Nile - új képek és hírek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szögletes és elmosott?
asszem akkor rossz a géped vagy rossz a szemed
egyébként nem tudom mennyire tudsz angolul de hogy te is megértsd a játékot fordítom éppen
most épp a súgót csinálom azon kívül szinte minden kész van kivéve az editort...ha jól számolom akkor kb a suli kezdete és karácsony között elkészül editor fordítás nélkül...de érdemes figyelni a www.hpteam.dne.hu -t hogy minnél hamarabb letölthessétek...továbbá lehet írni az ottani fórumba is segítségért...szívesen segítek én már vagy 2-szer végigvittem és csináltam hozzá két pályát tehát a tapasztalat az megvan
Pedig Pharaoh meg Caesar III naggyon jóak...
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Szögletes és elmosott az egész, amúgy pharaoh utánzat lesz és az nekem meg nem tetszett

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nieleen
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ez már inkább, mint a Locomotion
Az meg nem Set, hanem Seth :o