Children of the Nile - új képek és hírek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Szögletes és elmosott?

asszem akkor rossz a géped vagy rossz a szemed
egyébként nem tudom mennyire tudsz angolul de hogy te is megértsd a játékot fordítom éppen

most épp a súgót csinálom azon kívül szinte minden kész van kivéve az editort...ha jól számolom akkor kb a suli kezdete és karácsony között elkészül editor fordítás nélkül...de érdemes figyelni a www.hpteam.dne.hu -t hogy minnél hamarabb letölthessétek...továbbá lehet írni az ottani fórumba is segítségért...szívesen segítek én már vagy 2-szer végigvittem és csináltam hozzá két pályát tehát a tapasztalat az megvan
paynes
Hát jah...

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Wing Rockling
Nem csodálom hogy nem tetszett, hát gondolkodni kellett benne!
Pedig Pharaoh meg Caesar III naggyon jóak...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

paynes
Na jó, pontosítok helyette: kib*szott ocsmány

Szögletes és elmosott az egész, amúgy pharaoh utánzat lesz és az nekem meg nem tetszett

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

sz4bolcs
bocs b&w de messze van az l-tõl a w 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
nekem olyan b&l utóérzésem van ettõl. Caesar rulez 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Wing Rockling
Ocsmány?!

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Elég ocsmány a grafikája, de kipróbálom, mert a téma érdekel😊
Troll
És ha az isten otthon van, akkor az a Széti at hóm.

M@TriX
Set-nek volt írva, nem néztem utána a könyvekben sorry 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
némelyik a 3. részben is benne volt, valamelyik csak az elsõben

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Yossarian
Amikor a Lords of the Realm-et említik, akkor remélem, hogy nem a harmadik részrõl van szó, mert az erõsen felejthetõ. Pedig a 2. rész volt az elsõ legálisan vásárolt játékom, annyira szerettem... A Caesar pedig a másik szerelmem, szal a csapat ígéretesnek tûnik 😊

Nieleen

Tetsuo
A Caesar3 az 1ik kedvenc játékom volt, de az emberek jólétét közepesnél nagyobb szintre soha nem tudtam felvinni. Remélem ez kicsit könnyebb lesz. Azt is remélem h építeni/menedzselni valók garmadáját kapjuk.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hát igen, vagy angolosan Seth vagy pedig Széti.

[HUN]PAStheLoD
pharaoh király ;> a zeus master of olympus-t még mindig szeretem 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Wing Rockling
Nah ez már igen, a Pharaoh-t, Caesar III-at stb. régen szerettem Ez már inkább, mint a Locomotion
Az meg nem Set, hanem Seth :o