Tízből nyolc hacker Brazíliából származik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hekker az hekker, akarhogy is magyarazza utolag a bizonyitvanyt. A krekkernek koze nincs az internethez.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
" Amúgy a hackerek ált. azért törnek fel honlapokat/szervereket, hogy próbára tegyék magukat és hogy segítsenek megtalálni a biztonsági réseket, legalábbis ez a hivatalos duma. Hogy ebbõl mennyi igaz, az már jó kérdés. "
8 eves szagot erzek
8 eves szagot erzek
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
A maradék kilenc pedig orosz 😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Én úgy tudom, hogy Németországban van nagy Hacker kultúra, a hacker lapoknak jelentõs hányada német nyelvû 😄
Nah én meg úgy tudtam, hogy az oroszok a nagy hekkerek 😊 Amúgy a hackerek ált. azért törnek fel honlapokat/szervereket, hogy próbára tegyék magukat és hogy segítsenek megtalálni a biztonsági réseket, legalábbis ez a hivatalos duma. Hogy ebbõl mennyi igaz, az már jó kérdés.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nah en a spektrumon azt lattam hogy a kinaiak a nagy heckerek... Maga a buncselekmenyt elkoveto hackerek a Crackerek... , A hacker a solid tipus!
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
😄
ha olyan helyen élnél, valoszinüleg nem lenne rá pénzed, hogy gép elõtt ülj... max gõzgép elõtt 😉
ha olyan helyen élnél, valoszinüleg nem lenne rá pénzed, hogy gép elõtt ülj... max gõzgép elõtt 😉
Forza.