11
-
tajfun #11 A hekker az hekker, akarhogy is magyarazza utolag a bizonyitvanyt. A krekkernek koze nincs az internethez. -
Alien_AM #10 " Amúgy a hackerek ált. azért törnek fel honlapokat/szervereket, hogy próbára tegyék magukat és hogy segítsenek megtalálni a biztonsági réseket, legalábbis ez a hivatalos duma. Hogy ebből mennyi igaz, az már jó kérdés. "
8 eves szagot erzek -
#9 A maradék kilenc pedig orosz :) -
Luminas #8 Én úgy tudom, hogy Németországban van nagy Hacker kultúra, a hacker lapoknak jelentős hányada német nyelvű :D -
#7 Ezt csak szeretnék a brazilok.... -
#4 Nah én meg úgy tudtam, hogy az oroszok a nagy hekkerek :) Amúgy a hackerek ált. azért törnek fel honlapokat/szervereket, hogy próbára tegyék magukat és hogy segítsenek megtalálni a biztonsági réseket, legalábbis ez a hivatalos duma. Hogy ebből mennyi igaz, az már jó kérdés. -
Pakosz #3 Nah en a spektrumon azt lattam hogy a kinaiak a nagy heckerek... Maga a buncselekmenyt elkoveto hackerek a Crackerek... , A hacker a solid tipus! -
#2 :D
ha olyan helyen élnél, valoszinüleg nem lenne rá pénzed, hogy gép előtt ülj... max gőzgép előtt ;) -
#1 Pedig ha olyan helyen laknék eszembe se jutna gép elé ülni...
jah és minden 5. ember kínai!
IGen te is #5 !