11
-
mEkLaU #11 Viesta az már a pc 3700-esekböl is 3 cl-eseket csinál, magas frekvencián nyomják de korántsem olyan szinten mint pl ocz vagy corsair -
#10 Olyanoknak kell akik pl hangtechnikával, vagy nagy méretű fájlokkal dolgoznak. Mint én
Amúgy a képen nekem csak azok a 3CL-es időzítések nem tetszenek... Nem csak nekem? -
#9 "Noha az új i915P chipkészlet még lehetővé teszi, hogy DDR-1 modult is tegyünk az LGA775-ös P4 mellé, mégis a trend egyértelmű, szépen lassan minden platform átáll a DDR-2-re. "
cikkiro hallott mar az amd platformrol? esetleg via/sis/ati chipkeszletrol ???? nem csak intel chipset van a vilagon...
..azert mert, az intel azt mondja, hogy ddr2 csak valoszinusiti az elterjedeset :( de biztos csak a halal ;)
ld. meg RAMBUS.. kepzelem arrol is mekkora marhasag hirek mentek itt az SGn :D -
#8 Dinosaur tomshavert nem erdemes olvasni, de amugy is valszeg az ddr2 volt :)
"Ezek lesznek a világ első 600MHz-re certifikált DDR-1 memóriái, tehát valamivel még a most megjelent egyes DDR-2 moduloknál is gyorsabbak. "
ez tetszik :D csak egyes ddr2 moduloknal?? :) mert azt tudjuk: a ddr400 alazza a ddr2/533at, akkor ezt egy ddr866 alazna ESETLEG, olyan meg nincs....
hajra ddr! ddr2 jusson a rambusz sorsára :) -
Dinosaur #7 A tomshardware-n 733 mhz-essel tesztelgettek 2 hónapja. Akkor mi most a 600-assal az újdonság? -
MrTressy #6 -
Cyrus1984 #5 mi a fenének ilyen gyors memoria? drága mint az állat. nekem még SD van és engem kihasznál pedig nem Paint meg jegyzettömb megy rajta. Xp+net+játék+gab+cd/dvd irás+böngészés+film+zene minden ami kell. szal marhára nem értem hogy mi a francnak nagy gép,nagy memoriával. Csak azoknak kell akik olyan programokkal dolgoznak akiknek elengedhetetlen.Szal most aki hozzájut majd egy ilyen 600-as memohoz az nagyarcság miatt veszi -
#4 holnap megyek is tokyoba ^.^ -
#3 Hat ez vaami marketing duma lesz mert az osszesen rajta van, ami ilyen szep piros sink-be van oltoztetve ;) -
#2 szuprém-szpíd LOL :) -
#1 japanban mar lehet kapni