59
  • Rusid
    Én azért örültem volna egy új grafikus motornak, ez már 5 éve is kissé csúnyácska volt. Persze tudom nem a grafika számít (még most is nyomom a ttd) csak azért sokat dobott volna a dolgon.
  • antijedi
    irány doom 3...
  • fako
    A jatek sok szempontbol visszafejlodes a ttdpatch vagy openttd-hez kepest, olyan dolgokban amiket csak a hardcore ttd-sek igenyelnek. Gondolok itt az ilyen vonatok eletkora, meg lerobbanasa es egyeb dolgokra amik ttd-ben az options alatt voltak.
    A grafika nemileg javult, foleg a vonatok kinezete, a sinek kanyarban mar nem szogletesek, de lenyegeben ugyanaz a motor mint a ttd. Az RCT-s iranyitas valoban kicsit faraszto, bar az ilyen tobbszintes mindenfele vaganyokat szerintem a ttd-s iranyitassal sem lenne jobb/egyszerubb csinalni. A kettot kellet volna valahogy kombinalni, akar ugy hogy mindketto benne legyen:)
    Sok olyan dolgok beletettek amik hianyoztak a ttd-bol, viszont a ttdpatch-es "ujitasok" joreszet nem sikerult atvenniuk, pedig szerintem ez nagyot javitott volna a megitelesen.
    Ha majd kijon a locopatch, akkor siman uberelni fogja a ttd-t.

"ezenkívül az állomásokon is lehetne nyüzsgő tömeg vagy várakozó áru" Nagyobb mennyisegu ember/aru-nal mar latszik az allomasokon a tomeg meg az aru/
  • Wing Rockling
    Szvsz ha nem igényes a grafika, nem jó a játékmenet, nekem a szép grafika által nyújtott realitás-érzésre van szükségem ahhoz, hogy élvezhető legyen egy játék.
  • [HUN]PAStheLoD
    én azkéta vagyok akkor :D
    kipróbáltam .. szépek az íves sinek etc ..
  • [HUN]PAStheLoD
    vázz .. gúgle :D na nem .. openttd.org
  • MrTressy
    akinek meg a játék élmény tolja a 2.0 ra patchelt ttdvel
  • Borg
    Így van, ebben nem a grafika a lényeg. Akinek a csillivilli a fontos, játsszon Doom3-mal.
  • Lynx_TWL
    végülis lehet játszani istenkirály grafikával rendelkező gémmel is, csak a baj az, hogy a játékélmény a felét sem üti meg ennek:)
  • Wing Rockling
    Á ez valami iszonyat gagyi, '98-as grafikai szint! Büntetés lenne ha ezzel kéne játszanom...
  • Gabest
    Deluxe mikor lesz? :D
  • HunChris
    biztos jó!
  • Laalee
    megtaláltam. nehéz volt...

www.openttd.com :D
  • bld
    ha tényleg hozza az elődök hangulatát akkor egy jó kis játékkal van dolgunk
    én speciel imádtam tycoon-ozni de mostanság nm akarnak futkározni ezek a jó kis oldschool abadonware játékok
  • Laalee
    linket:D
  • [HUN]PAStheLoD
    ez egy rakás szar ! OpenTTD 1000x jobb!
  • Hentes Bill #3
    inkább 1*-ot kéne kapnia. nem tartom szerencsés húzásnak, hogy összevegyítették a TTD és a RCT-t...
    2004-ben már nem lehetne ilyen grafikával megálldott gémet kiadni. tudom itt nem az a fontos, de akkoris. na majd nemsokára itt a RCT 3, az már fasza lesz :) bazzeg most jövök rá, hogy hétfőre ígérték a demot, ahhoz képest nem jött ki
  • cSuwwi
    Kis hiba: az értékelésnél a grafika 5 csillagot kapott, míg a szöveges értékelésnél (mellette) 4 csillagról van szó...
  • cSuwwi
    Szinte egyazegyben ugyanaz, mint a régi TTDeluxe, csak kicsit pofásabb :)
    Kis nosztalgia. :)