Chris Sawyer's Locomotion
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deluxe mikor lesz? 😄
ha tényleg hozza az elõdök hangulatát akkor egy jó kis játékkal van dolgunk
én speciel imádtam tycoon-ozni de mostanság nm akarnak futkározni ezek a jó kis oldschool abadonware játékok
én speciel imádtam tycoon-ozni de mostanság nm akarnak futkározni ezek a jó kis oldschool abadonware játékok
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
inkább 1*-ot kéne kapnia. nem tartom szerencsés húzásnak, hogy összevegyítették a TTD és a RCT-t...
2004-ben már nem lehetne ilyen grafikával megálldott gémet kiadni. tudom itt nem az a fontos, de akkoris. na majd nemsokára itt a RCT 3, az már fasza lesz 😊 bazzeg most jövök rá, hogy hétfõre ígérték a demot, ahhoz képest nem jött ki
2004-ben már nem lehetne ilyen grafikával megálldott gémet kiadni. tudom itt nem az a fontos, de akkoris. na majd nemsokára itt a RCT 3, az már fasza lesz 😊 bazzeg most jövök rá, hogy hétfõre ígérték a demot, ahhoz képest nem jött ki

Boldog Karácsonyt!
Kis hiba: az értékelésnél a grafika 5 csillagot kapott, míg a szöveges értékelésnél (mellette) 4 csillagról van szó...
shit happens
← ElőzőOldal 2 / 2