43
SEGWAY magyarorszagon 2004
  • Vlala #43
    tök jó ez a moped vagy mineknevezzem, kicsi koromban ilyennel mentü gázért. Csak azon a gázpalack ült, nem én... hallottátok, hogy lesz kétszemléyesben is?
  • VinylToy #42
    A főnök azt mondta ide is rakjam be :)
  • Dzsini
    Segway-ék új járműve
    plusz egy kis mese a HT jelenéről és jövőjéről
  • Dzsini
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=19264
    itt a technológia "fapados" leírása :)
  • kiserik
    Kilonegyvenért láttam valami hasonlót a metrós újságban. Nézzétek meg azt!
  • Amse
    azért hogy, ne ess pofára =)
  • Instict
    jó kérdés, ezt én is szeretném tudni :)
  • hen-tes
    ez csak a békés kertvárosba max. ahol átkisérhetik a zöregasszonyt az úton..
  • hen-tes
    az ménem dől el ? :o
  • Voltan

Segway-es zsaruk... Hát ez már azért tényleg közröhej...
  • Voltan
    Ennyi pénzt képes voltál erre kiadni?
  • Amse
    Nem, de én nem is róluk beszéltem.
  • Kim Basinger
    nekik is felesleges?
    vagy neki?
    ez utobbi egesz thaifoldet bejarta a segway segitsegevel. elotte a szomszedba is alig tudott atmenni
  • Kim Basinger
    mi az hogy csak sportolnak veluk? pl tesco elado? egyik helyrol a masikra pillanatok alatt eljuthat(gorkori).
    A segway a postasoknak aldas lenne. nem jarnak le a labukat minden nap. Mellesleg igazad van az araval kapcsoltaban. Piszkosul draga! De elarulom neked hogy az elso szamitogepemet ami egy 386sx33 volt 2 mb rammal 200.000 forintert vettem. Akkor mikor meg azert egy autot lehetett kapni, vagy videken egy egyszobas lakast. Az a pc is idetlen volt es felesleges!?
  • Cat #29
    a golfautónak is megvan a saját piaca, meg a vasutállomásokon lévő kistargoncáknak is - többségében utóbbiakat se teherszállításra használják, hanem hogy a bazinagy pályaudvaron egy váltót megnézzenek
    Nagy parkokban, kastélyokban, esetleg szabadtéri múzeumokban, repülő vagy autó kiállításokon, a BNV területén sok célra lehet az ilyesmit használni
  • Lacc
    Nekem két szó jut erről eszembe. Idétlen és felesleges. Most lehet itt felsorolni mindenféle közlekedési eszközt amit korábban elutasitottak, pl. görkori, gördeszka, roller, de ezekkel az emberek nem járnak sehova, csak sportolnak velük általában. Én itt Mo.-n egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy elterjedne, az USA-ba már annál inkább. Ez nem az itteni piacra készült.

Meg irtátok lent hogy 4 ezer dollár. Ez ugye nem komoly? Mert ez igy egy vicc. 4 ezer dollárért én kocsit vennék.
  • Kim Basinger
    Hamrosan lesz modja hogy raalljatok ti is. Egy probat asszem megerhet egy szamitogepvezerelt jatexer. Nem mondom hogy mindenkinek hasznos, de lesz aki majd imadja. A gep kb annyit dolgozik, hogy ket parhuzamos kereken elcipeljen barkit mint az F117A hogy repulni tudjon. A segway elhiteti a gravitacioval hogy a tomegkozeppontod a kerekek alatt van. Mellesleg a mobiltelefonra 10 eve meg azt mondtatok hogy "bunkofon". Nos kinek nincs ma mobilja?
    Talan eccer majd megengedik hogy hasznaljuk, es akkor majd ara is lemegy 200k ala.
    szabadidos eszkoz es szivesen jarnek vele a 6 kmre levo munnkahelyemre ingyen a bicikli uton mint kocsival.
  • Dzsini
    :)))) oks, nincs több kérdésem.
  • Amse
    Nem gyűlölöm csak szvsz semmi értelme.A rollert se használom nekem az is felesleges, de legalább az nem néz ki úgy mint egy járóka.
  • Dzsini
    az átlag motoros roller (benzines is van) max sebessége 25-30 km/h - ez az egyetlen értelmes alternatívája a segway-nek.
    és azért, mert már 100+ éve van bicikli és egyéb eszköz, szerintem most egy új guriga nem fogja az emberek többségének a gyaloglási kedvét elvenni :)))) nem igazán értem mire fel gyűlölöd így csípőből ezt a cuccost, és nem minden közlekedési eszközt :)) egy meglevő piacra került be mint új típus, működik, és aki eddig vett hasonló dolgot, az most még 1 dolog közül választhat. nem értem pontosan mivel van gondod, hogy ennyire ellene vagy, míg a többinek nem.
  • Amse
    Ami motoros az legalább tud menni vmi normális tempóban ami nem az is gyorsabb mint ez és legalább mozog az ember.Mi lesz ha már gyalogolni se fognak az emberek?Még a wc-re is ezzel mennek majd ki.Qrva jó lesz.Ez a szar csak arra van kitalálva, hogy az öltönyös palik meg ne izzadjanak míg mennek 2 sarkot az utcán.
  • Dzsini
    ez egy új közlekedési eszköz. képzeld, anno a biciklit, a rollert, a gördeszkát meg a görkorcsolyát is ugyanígy elutasították, mint te most ezt :) mennyivel rosszabb vagy jobb, mint bármelyik másik motorral hajtott 1személyes nyitott eszköz? (motoros roller, motorbicikli, stb) - új, és egyelőre meglehetősen drága. ezen kívül ugyanúgy használható, mint a többi :)
    a 20as tempó pedig belvárosban a gyalogláshoz képest nagyon jó, a biciklizéshez képest pedig kevésbé izzasztó és fárasztó (ami pedig mondjuk öltönyben igencsak számíthat) - és a motoros biciklihez képest lényegesen kisebb, és könnyebben elfér sok helyen (meg mondjuk leviheted metróba meg felszállhatsz vele bármilyen tömegközlekedőre)
  • Amse
    Hát 20km/h -val qrva sok az a 28km.(időben)Belvárosban meg inkább gyaloglok v. bringázok, de ez?
  • Dzsini
    "anyira nem érdekell, hogy 1 cikket elolvassak róla" ;)))))

30km elég mondjuk elmenni külvárosból a centrum környékére és vissza, munkába járni, stb... plusz nem drága (a teljes szerkezethez képest) a pótakkumulátor hozzá :) (bár én továbbra is inkább biciklizni fogok asszem)
  • Amse
    jó gyors? 20km/h a max végsebesseg és 28 km-t megy 1 töltéssel.Ez csak is belváros.
  • Dzsini
    kb 4ezer dollár a kinti ára.
    amúgy nem más, mint egy normál motoros roller, csak elkeverték a kerekeit :)) jó tempósan lehet vele közlekedni, úgyhogy külvárosba meg ilyesmi területekre van értelme (és sokkal kisebb helyen elfér, mint egy robogó vagy egy motoros bicikli)
  • Amse
    Kim?Te mennyit adtál ezért?
  • Amse
    Ez jó nagy faszság.Minek kell ilyen?Az amerikai túlhízott, lusta embereknek nehogy sétálni kelljen egy kicsit?
  • Amse
    thx.anyira nem érdekell, hogy 1 cikket elolvassak róla. =)
  • Cat #14
  • Amse
    Szerintem szerul néz ki.Olyan mint egy elektromos járóka rokkantaknak.
    És 1épként mit tud?
  • hen-tes
    LOÁL
    ilyet kérek én is :)
    mennyi egy ilyen?
  • Cat #11
    Ha valaki nem tudná mi az a segway, katt ide
  • Kim Basinger
    persze az enyemmel mehettek egyet
    ami nem vicc
    jovo heten erkezik ha minden igaz
    ami nem vicc
  • Kim Basinger
    nos ez a segvaj:

segway
    video
    clip

vegulis erdekelne a velemenyetek
    nem olcso, de majd az lesz...
  • Amse
    LOL
  • Amse
    This:
  • The Garrett
    segvaj?
    nem 2g?
    de komolyan mi ez?
  • hen-tes
    hát már megbocsájs de ezt a kommentet (#2) négy percig írtad ? :))
  • hen-tes
    mi az?