Önfenntartó légyölő bűzrobot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
csak az a baj, hogy a napelem egyenáramot termel, azt meg nem lehet messzire küldeni távvezetéken.. Át kell alakítani váltóárammá, az megint energia.. szóval csak az araboknak jó TVt nézni..😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Odaszart a betonra egy csöves, és mentek rá a legyek.
http://www.eng.usf.edu/~wilkinso/gastrobotics/img50.gif
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A másik kedvencem, amikor hozzá nem értõ emberek arról beszélnek miért nem építenek több napelemes erõmûvet, mert az védi a környezetet. Jelenleg nem nagyon létezik a napelemes erõmûveknél környezetszennyezõbb energiatermelés. Ennek oka a normális energiatermeléshez szükséges nagyon nagy terület tõkéletes letarolása, ahol semmi sem nõhet.
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
ipari terület: lehet h én vok a hülye de ipari területen általában van áram
katonai megfigyelés: "kussoljon közlegény szarszagot érzek, nyilván egy fly-droid lehallgat minket!"
SG Tudomány rovat: Önfenntartó légyölõ bûzrobot
Köztudott, hogy a legyek vulkánokban élnek és a forró lávára rakják a petéiket. Szeretnek még elbújni az iraki sivatag homokjában is, ahol 10cm/óra sebességgel mozgó döglött tevékre vadásznak. Most itt a megoldás a kiirtásukra: az önfenntartó légyevõ robot.
A robot minden körülmények között megállja a helyét: álcázható akár legyfogó hamurartónak is, mivel kerekeivel olyan nehéz terepeken is helytáll, mint egy asztallap. Ellenség megfigyelésében is fontos szerepet játszhat, hiszen az ellenséges bázisok mozgásérzékelõs lámpái sem veszik észre a robotot a sebessége miatt. Rádiójeleket tud sugározni akár 2 m-es távolságra, így láncban feltûnés nélkül alkalmazhatók, tehát 1000 robot 2 km-rõl is tud bip-bip jelzéseket leadni az adatrögzítõnek. Nagyméretû kondenzátorairól nyíló körpanoráma miatt képes átlátni a fûcsomók fölött. A legyeknek semmi esélyük ezután, akárcsak az ellenséges katonáknak.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
Class is over.
Mindenki szarnak tartotta mert az is volt, de továbbfejlesztették így nem kell ma lovaskocsikat használnunk. A napelemet, vagy valami más eszközt ami "ingyen" energiát szolgáltat viszont nem fejlesztik tovább (egyelõre)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Újra elolvastam a cikket de még mindig nem értem h hosszútávon ennek a kutatásnak mi értelme...

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Most meg semmi.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Egy napelemes verzióban több fantáziát látok, ha sötét helyeken kell dolgoznia akkor legfeljebb néha visszajár az automata töltõhelyre áramot "kajálni" vagy mikrohullámon kapja az energiát.
Nem értem hogy a fejlesztõk miért ragaszkodnak az emberszerû robotokhoz (ennie kell, teljesen autonóm, gondolom idõvel még valami groteszk humorérzéket meg ÉRZELMEKET is raknának bele)
Szerintem nagyon ott van :o)
Y
😊
Ahogy olvastam focimet, kitort belolem a rohogogorcs. 😄
De mé pont légy ? Ménem szunyog, azt ugyis mindenki utalja. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
! lehet durva dolog tortenne 😄Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.