Milyen magas vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Persze adódhatnak gondok ha egy kosaras fickót választasz partneredül :-)
<#rolleyes>#rolleyes>
én csak 168 cm vagyok . (de jó lenne kb.170-175-ig magasság )
szerintetek ill. szerinted nagyon alacsony vagyok ?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
173 cm magas vagyok
lehet még növök most vagyok 15
csonti -e vagy?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...