37
Vélemények, érdekességek...
  • AMD Norbee
    #37
    ZSÍR!
  • OPM
    #36
    :O magyar csaj rajza

  • JAST
    #35
    itt a választ megtalálod
  • Csiaki
    #34
    Hy olyan kérdésem lenne hogy a SportArénában ami lesz koncert arra mikortól lehet jegyeket kapni és hol?
  • enginer
    #33
    Tiesto koncert most a VIVAn!!!
  • JAST
    #32
    akkor ajánlom a szilvesztert és a vigadót, mélytányér lesz.
  • Nh Shevits
    #31
    jó ezeket olvasni ilyen távlatból... valamikor a buli után ábrándulhattam ki ebből az euro-upliftinges tranceből (nem teljesen). a Tiesto-féle "2004től faszavagyok" divatzenéről meg még nem is beszélek. Mostmár százszor előbb elmennék egy Hybrid-re, Harry Lemon-ra, Satoshi-ra, Sasha-ra, Kleinenberg-re, Cattaneo-ra, Digweed-re, de főleg egy Deep Dish-re. Csak az utolsót megint félve mondom ki, mert már ez is elterjedt a lámák körében, mert nagy név lett, mert nagy zenéket csinál. De nem ilyen Flashdance-ekre gondolok hanem normális progi-zenére... A remixei nagyon faszák, mondhatnám a szarból is aranyat csiszol. Csak nehogy ő is a láma-köznép-igény miatt elkezdjen szar zenét csinálni... Hajrá!
  • cSuwwi
    #30
    Búúúdapöst :)
  • EOX
    #29
  • OPM
    #28
    a part2-ben hallgassátok csak meg 107:02-nél :DD
  • gerg82
    #27
    Tiësto In Concert 2 30-10-2004 http://dancelist.hu/Tiesto_in_Concert_2-live_at_Gelredome_Arnhem_30_10_2004-dancelist.hu/
  • gerg82
    #26
    Tiësto In Concert 2 30-10-2004

    http://dancelist.hu/Tiesto_in_Concert_2-live_at_Gelredome_Arnhem_30_10_2004-dancelist.hu/
  • PartyMixes
    #25
    Fent van DJ Tiesto - Live at Events Hall (2004-09-11) mixe itt ha valakit érdekel!
    http://partymixes.atw.hu
  • JAST
    #24
    épp most megy képekben :)
  • gerg82
    #23
    Dj Tiesto - Live @ Events Hall, Budapest 2004-09-11

    letöltés után nevezzétek át a kiterjesztést mp3-ra
    http://users.atw.hu/inpy/inp/dj_tiesto_-_live_at_events_hall_2004-09-11.inp
  • JAST
    #22
    Tiesto lájv et Ínyenc Hal (tömegnyomor) Tracklist:
    01. Interstate - I found u
    02. Ridgewalkers feat El - Find (Andy Moor rmx)
    03. Nathan Fake - Sky was pink (James Holden rmx)
    04. Beastie Boys - Intergalactic (Matthew Dekay rmx)
    05. ID
    06. Portishead - Roads (Sultan & Tonedepth rmx)
    07. Tiesto - Walking on clouds
    08. Tiesto - Sweet mysery (Special extended mix)
    09. ID
    10. Rob Roletes - Mel Percuetek
    11. Tiesto - Love comes again
    12. ID
    13. Ferry Corsten - Sweet sorrow (Thrillseekers rmx)
    14. Re Locate - Typhoon
    15. Nu NRG pres. Gate 4 - Astralis
    15. Mr Sam feat Mojado - Naranja (Dimitri Andreas vision)
    16. ID
    17. Rah - Pole position (Airbase mix)
    18. Ton TB - Dream machine
    19. Tiesto - Athena
    20. Tiesto - Nyana
    21. ID
    22. Tiesto - Just be (Antillas rmx)
    23. Tiesto - Traffic (Montana re-edit)
    24. Tiesto - Lethal industry (Tiesto 2004 mix)
  • milan
    #21
    Ez sajna tényleg ígyvan, 1órát szoktam hallgatni este a kocsiba a Roxyt ha 3x nem megy le valamelyik Tiesto Sláger akkor 1xSe

    Deep Disht emelném ki aki nekem nagyon ottvan remélem Dj top100 elörébb ugrik!
  • Doma #20
    Látom mindenki levezeti itt a dühét!
    Én nagyon csipem a srác zenéjét és jópár éve gyűjtögetem is azokat! Nem mondanám mgam elvakult rajongónak, de valahogy csak fél füllel hallotta amikor valamelyik cimbim említette, hogy kishazánkba látogat a No1 :)
    Szal meg se fordult a fejemben hogy elmenjek, de még csak le se informálodta rendesen hogy mikor hova meddig stb...
    Mert tuttam hogy az lesz amit #1ben Nh Shevits leírt.

    Szomorú de ki kell mondani: Divatzene lett az amit Tiesto csinál!
    Ha teccik ha nem ez van!
    De az igazi még mindig a Magik sorozat, amit a sok láma botfülű sose fog hallani rádióban
  • MrTressy
    #19
    igen a 135os képen a nagy cicis nöstény mellett egy érdekes kalimpáló mozdulattal:))
  • JAST
    #18
    voltál te is? én is voltam, fenn vagyok a képek közt, hosszúhajjal 28as van a pólómon :)
  • Nh Shevits
    #17
    ennek a tracklistája kellene de nagyon! Sasha & Lemon 8 @ WMC illetve nem biztos hogy @ WMC, de az album elvileg 2003-as és én csak ezt az egy albumot találtam 2003-ban, szóval ha valaki segíteni tud, annak nagyon megköszönöm!
    Sasha & Lemon 8 @ WMC
    Sasha & Lemon 8 @ WMC
    Sasha & Lemon 8 @ WMC
  • Nh Shevits
    #16
    VALAKI SEGÍTSEN NEKEM KÖNYÖRGÖM!
  • MrTressy
    #15
    ha tud még képekeket valahol valaki a lejebb emlitett linken kivül az ossza meg hátha meg találom magam :)).Trancesensation partyn sikerült hehe.Aki esetleg úgy gondolja hogy akar egy jó trance partyra menni az látogasson ideide
    .Én az állóhajós bulijukon voltam tömegnyomor mentesen a parádé estéjén.Hát mit mondjak simán kenterbe verte a tiestos partyt. ja és ingyenes volt...És a most pénteki partyjuk is az lesz.De most már a belvárosban igy valszeg többen leszünk de az nem baj :)
  • MrTressy
    #14
    én sajna az arminos partyn nem voltam de a live setje alapján már tom mit hagytam ki :o.Zeneileg végig jó volt nem véletlenül van meg nekem 10x annyi setje mint a tiestonak :).Tiestot igazság szerint a pár jó száma tartotta igazán ezt többen is mondták akik ott voltak velem együtt.De cirkusz kell a népnek ennyiért már :)
  • JAST
    #13
    nem véletlenül nem mentem el a bulira. várható volt hogy nem lesz az igazi. a márciusi Armin party minőségibb volt. Na meg ott Shane 54 is zenélt ami azért jobban cseng mint a Sterby név stb.
  • involver
    #12
    Sterbinszky mi a faszert lephetett fol?
  • Alien
    #11
    Maximálisan egyetértek veled és mondom ugyanezt tapasztalom én is.. Mégegyszer mondom nem ekdvelem Tietsot, de régóta ismerem, és szörnyű, ahogy mostanában minden a Tiesto körül forog, ráadásul azoknál akik tényleg azt sem tudták, hogy ki vagy mi is ez egyáltalán, de gondolom az olimpiai megnyitó meg a reklámok megtették a hatást....
  • Nh Shevits
    #10
    Hát igen hirtelen mindenki szakértő lett, de ha azt mondod neki, hogy mondjon pár albumcímet azt se tudja eszik vagy isszák a dolgokat. Álmomban se gondoltam hogy ez lesz, nem is értem komolyan. Nem értem a jelenséget, pl ha eljön a Picsába, vagy Pecsába vagy akárhová a Red Hot Csili, akkor nem leszek szakértő belőlük, nem fogok olyat hallgatni, de még csak nem is érdekel. Figyeljétek a mai esetem: megyek a suliba a folyosón, két másodikos (gimis) csávó arról beszél, hogy nem jutott nekik jegy, pedig PÉNTEKEN mennyire akartak venni elővételbe, meg minden faszságot mondtak, lerítt, hoggy foggggalmuk nincs a dologról. Megyek tovább, megállok a terem előtt, haverok ott várnak, haver kérdezget, ami a lényeg: "Hol is volt ez?"
    Mondom: "Events Hall" (gyerek tudta hol van). Épp akkor jön el mellettünk 2 csaj (lehettek vagy elsősek, vagy másodikosak) látszik rajta hogy hallotta mit mondtam, aztán a barátnője felé fordul: "Tényleg nem is kérdeztem, milyen volt?". Most nem igaz hogy egész Magyarország ottvolt, vagy csak jampizni akartak, vagy nem tom. Szóval ki vagyok akadva. És ezért nem érezhettük jól magunkat, MI igazi rajongók/fanok. Na akkor sux!
  • Alien
    #9
    "az emberek 25-35%-a azt se tudta ki az a Tiesto, de legalábbis a buli előtti 2-3 hétbe okosodott hirtelen Tiesto-fanná!"

    Na igen! Rohadt idegesítő, hogy körülöttem, akiknek fogalmuk sem volt idáig a műfajról meg úgy egyáltalán, csak ezt hallom tőlük: Tiesto így Tiesto amúgy... Hozzáteszem, hogy páran itt tudják, hogy én nem kedvelem Tiestot csak pár számát :) De akkor is idegesít a dolog....
  • Nh Shevits
    #8
    Mennyi szánalmas ember volt, rossz rágondolni. Ott csápolt magának, meg a sok kopasz kigyúrt bunkó (tisztelet a kivételnek) aki löködte arréb a szerencsétlen másikat, aki meg aztán mozdulni se előre se hátra.
  • Dani20
    #7
    teljesen átgondolt kérdés volt, de sztem ha bogyot dobnak éppen akkor ez igy elég szánalmas kivitelezése. majd 30-40 év mulva mutogatják az unokáiknak h nézd nagypapa meg nagymama milyen jol elszorakozott anno..
  • VinylToy #6
    Hülye kérdés volt?!

    Szánalmasnak tartom az ilyen arcokat! :(
    De az egy másik topikra tartozik hogy Magyarországon hol tart a Klub-kultúra :(
  • Dani20
    #5
    http://pulzar.hu/asdf/image2.php?gallery=20040911_Tiesto_Events_Hall1&image=080_20040911_Tiesto_Events_Hall


    ezeknek eki van a nyelvükön vagy ez szimpla piercing??
    mábocsanat ha ilyen tudatlan vaok ..:)
  • MrTressy
    #4
    nem volt rossz party de a tömeg nyomor tényleg gáz volt.Ennél már csak a wc volt a jobb mitomén hány ezer emberre volt 2 wc összevisz:)És eleinte ki sem engedtek az udvarra mert, hogy akkor már nem jöhetsz vissza felkiáltással, késöbb találták ki a karszalagot én is csak akkor fedeztem fel mikor már reggel fél 6kor mentem haza.Tiesto papa nem volt rossz de nekem az elsö 1 órája személyszerint nem tetszett persze akkora a tömegben jó hangulata volt:)
  • akyyy
    #3
    hm...
  • ThePartyFace
    #2
    Akit esetleg erdekel, h en miert nem mentem, az megtalalja a valaszt az elso postban...
  • Nh Shevits
    #1
    Minden hozzászólást várok, esetleg véleményt. Szerintem élvezhetetlen volt annyian voltunk, tömegnyomor, levegő nulla, hulla meleg, stb... ami kell ahhoz hogy egy hatalmas bulit elrontsanak. Én évek óta Tiesto-fan vagyok, de olyan ideges voltam, hogy mire Tiesto jött, talán ha 20-30 percet hallottam abból a mit csinált (addigis lenyomta egyik mostani kedvencem: Ridgewalkers Feat. El - Find (Andy Moor Remix)és azután eljöttem, mert meg se tudtam moccanni. Mellesleg ezt azoknak a fontoskodó népeknek köszönhetjük, akik a rádióban meghallanak egy Tiesto-számot, vagy látták az olimpián, vagy csak tömegeffektus alapján (ha ő aztmondja jó, akkor én is megyek, mert akkor biztos jó) eljöttek ebbe a buliba. Senkit nem akarok bántani mindenkinek szíve-joga bulizni, de szerintem az emberek 25-35%-a azt se tudta ki az a Tiesto, de legalábbis a buli előtti 2-3 hétbe okosodott hirtelen Tiesto-fanná! Akire nem tartozik, az ne vegye fel természetesen. Szóval a véleményem az, hogy ezt a csodás kis bulit nagyon elbaszták a pénzhajhász szervezők ahelyett, hogy meghatározott számú jegyet adtak volna el. Na üdv mindenki, most egyelőre ennyi.