AkkuFRESH
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát csak azért, mert azonkívül, hogy kidobtam 1000-est, semmi eredménye nem volt.
Kb 5 havig használtam. Eredmény, hogy volt az akkun egy csillogó szarság, semmi.
Pedig frankón betartottam minden elõírást. És, ha annyira jó lenne, akkor a kétnapos akksisok vennék mint a cukrot.
Kb 5 havig használtam. Eredmény, hogy volt az akkun egy csillogó szarság, semmi.
Pedig frankón betartottam minden elõírást. És, ha annyira jó lenne, akkor a kétnapos akksisok vennék mint a cukrot.
Miért is? véleményt akarok!
Aha!
Pár éve én vettem.
Hát egy big ßar
Pár éve én vettem.
Hát egy big ßar
Szia Baba35
Nekem a felhelyezéstõl számítva 2 hét volt az az idõ amikor azt mondhattam, hogy ok a dolog.
Nekem a felhelyezéstõl számítva 2 hét volt az az idõ amikor azt mondhattam, hogy ok a dolog.
Látom itt is beindult a dolog!😄 Annyit szeretnék kérdezni tõletek, hogy ti mennyi idõ után észleltétek az elsõ változást? Mert nekem is van már egy ideje ilyen kütyüm és nekem elég hosszadalmas volt mire észleltem valamit is, de aztán happy end lett a vége ugyanis mostmár mûködik a dolog nekem is.
Wáóó!
Akkufresh topik!
Unalmamban leltem erre az oldalra!!Eléggé régen írtak ide, hát írok!😊
Nekem bevált az akkufresh...lehet másnak nem. Remélem valaki reagál majd at írásomra! Üdv: Hajnus0113
Akkufresh topik!
Unalmamban leltem erre az oldalra!!Eléggé régen írtak ide, hát írok!😊
Nekem bevált az akkufresh...lehet másnak nem. Remélem valaki reagál majd at írásomra! Üdv: Hajnus0113
Sziasztok!
Én is vettem kb. egy hónapja egy akkufresht, de én csak jót tudok mondani róla. Az elõtt folyamatosan lemerült a telóm aksija mert zenét hallgattam rajta állandóan, de mióta rajta van nem kell 2 naponta töltenem, hanem a készenléti ideje 4-5 napra ment fel, a töltési ideje pedig 20 perc. Legalábbis ennyit mértem és nem hiszem, hogy beképzelem magamnak😄. Szóval ajánlom mindenkinek!
Én is vettem kb. egy hónapja egy akkufresht, de én csak jót tudok mondani róla. Az elõtt folyamatosan lemerült a telóm aksija mert zenét hallgattam rajta állandóan, de mióta rajta van nem kell 2 naponta töltenem, hanem a készenléti ideje 4-5 napra ment fel, a töltési ideje pedig 20 perc. Legalábbis ennyit mértem és nem hiszem, hogy beképzelem magamnak😄. Szóval ajánlom mindenkinek!
Vettem egy akkufresh-t.
Majd beszámolok.
Majd beszámolok.
Walk the Talk.
jó lenne egy szakértõ is a témában, mielõtt kiderülne, hogy valóban káros, vagy az ellenkezõje
Walk the Talk.
még ezt is találtam, igaz, hogy az õ site-jük, azonban számtalan link-el
akkufresh
akkufresh
Walk the Talk.
"HOL van a fogyasztóvédelem?????"
Ezt a termék hatásossága vizsgálatára értem.
Ezt a termék hatásossága vizsgálatára értem.
Walk the Talk.
Sõt még azt sem igazán értem, hogy van ahol 1000Ft, máshol 3000.
Piacgazdaság?
HOL van a fogyasztóvédelem?????
Piacgazdaság?
HOL van a fogyasztóvédelem?????
Walk the Talk.
Igazat adok Neked, mert én is kételkedem. Azonban az zavar, hogy míg mellette tudományosnak tetszõ leírások vannak, addig nem találok a nete-en egyetlen olyan leírást sem, amelyik ugyanilyen módon megtenné az ellenkezõjét. Csak, hogy hülyeség, kipróbálom stb. És mindez fõleg fórumokban. Sõt olyan fórumos is volt, aki el volt ájulva tõle.
Walk the Talk.
hogy miért nem nekem jutott eszembe egy bizonyíthatatlan hatású terméket árusítani csupán 1k-ért, mert ugye ennyit bárki kiad, kipróbálom mi lehet ez felkiáltással
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Na ez nem jön össze. Bocs.
Walk the Talk.
ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HOGY AZ ÁRA, A FELÉRE CSÖKKENT (CSAK ITTHON)! REMÉLEM MINNÉL TÖBBEN, KIPRÓBÁLJÁTOK MAJD. TOVÁBBI KELLEMES BÖNGÉSZÉST MINDENKINEK.
Az AkkuFresh hivatalos nemzetközi oldala
Ime a termék új megjelenése.
Jobb mobil boltokban, és országszerte a Photo hall üzletekben kapható.
Sajnos külföldön nagyobb a sikere az AkkuFresh-nek. Talán ott kevésbé kételkednek az emberek egy új termék hallatán. HANGSÚLYOZOM. Visszavásárlási garancia van a termékre. Persze nem minden bolt ajánlja.
Ime a termék új megjelenése.
Jobb mobil boltokban, és országszerte a Photo hall üzletekben kapható.
Sajnos külföldön nagyobb a sikere az AkkuFresh-nek. Talán ott kevésbé kételkednek az emberek egy új termék hallatán. HANGSÚLYOZOM. Visszavásárlási garancia van a termékre. Persze nem minden bolt ajánlja.
Maximum az aksidon!
Típus és márka független, kompatibilis minden Lithium-alapú hordozható kütyü aksijával. (a piacon lévõ kütyük 80%-ának Lithium aksija van)
- Meghosszabbítja az akkumulátor életét
- Lerövidíti a töltési idõt
- Újragenerálja, feljavítja az öreg akkumulátort
- Megvédi az akkumulátort a további károsodástól
- Újrafelhasználható és kompatibilis
Az AKKUFRESH-t a következõ (brutto) árakon rendelhetõ meg, ingyenes házhozszállítással
Mennyiség ár
1-10 db 1990 Ft
10-40 db 1490 Ft
41-… db 1200 Ft
A "Photo hall" üzletekben is megvásárolható 1990Ft-ért.
AZ AKKUFRESH 30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIÁVAL
KAPHATÓ!
A termékrõl információt kérhet:
e-mail: [email protected],
Tel: +36-20-999-9910
A terméket megrendelheti:
e-mail-ben : [email protected]
SMS-ben : +36-20-999-9910
Mindkét esetben pontos szállítási és számlázási címet kérünk.
*Szállítás: 5 napon belül
*Fizetés: postai utánvétel
Típus és márka független, kompatibilis minden Lithium-alapú hordozható kütyü aksijával. (a piacon lévõ kütyük 80%-ának Lithium aksija van)
- Meghosszabbítja az akkumulátor életét
- Lerövidíti a töltési idõt
- Újragenerálja, feljavítja az öreg akkumulátort
- Megvédi az akkumulátort a további károsodástól
- Újrafelhasználható és kompatibilis
Az AKKUFRESH-t a következõ (brutto) árakon rendelhetõ meg, ingyenes házhozszállítással
Mennyiség ár
1-10 db 1990 Ft
10-40 db 1490 Ft
41-… db 1200 Ft
A "Photo hall" üzletekben is megvásárolható 1990Ft-ért.
AZ AKKUFRESH 30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIÁVAL
KAPHATÓ!
A termékrõl információt kérhet:
e-mail: [email protected],
Tel: +36-20-999-9910
A terméket megrendelheti:
e-mail-ben : [email protected]
SMS-ben : +36-20-999-9910
Mindkét esetben pontos szállítási és számlázási címet kérünk.
*Szállítás: 5 napon belül
*Fizetés: postai utánvétel
TELEFONJA GYAKRAN LEMERÜL?
Megoldás azAkkuFRESH , melyrõl további információkat olvashat a http://www.akkufresh.hu weboldalon.
Továbbá megrendelhetõ SMS-ben a 06-20-999-9910 vagy a [email protected] e-mail címen.
Gyõzõdjön meg ön is a Panasonic márka Japán tulajdonosa által kifejlesztett újdonság elõnyeirõl.
Megoldás az
Továbbá megrendelhetõ SMS-ben a 06-20-999-9910 vagy a [email protected] e-mail címen.
Gyõzõdjön meg ön is a Panasonic márka Japán tulajdonosa által kifejlesztett újdonság elõnyeirõl.
http://szamitogep.hu/show/read.php?id=16296
Pl autóakkuhoz?
vagy telefonéhoz? Mert ami egyszer beadta a kulcsot azt max. ideig-óráig lehet mûködésre bírni, tehát elég nagy hülyeségnek hangzik...Bár a mûszaki csodák évszázadát éljük...😊
vagy telefonéhoz? Mert ami egyszer beadta a kulcsot azt max. ideig-óráig lehet mûködésre bírni, tehát elég nagy hülyeségnek hangzik...Bár a mûszaki csodák évszázadát éljük...😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sose hallottam én se, de a hatásosságával kapcsolatban vannak kétségeim...
Ez micsoda? Hogy mukodik? Hol lehet kapni?
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Hallottatok errõl a termékrõl?
Kinek van személyes tapasztalata?
Kinek van személyes tapasztalata?