156
Go - Kart
-
#36 Jó volt a verseny... Voltak jó esetek, mind nálunk, mind a nagyobbaknál.
És sajnos olyan szinten kilöktem egy gyereket, hogy mentőt kellett hívni hozzá. És így a versenyt leintették 2 körrel a vége elött.
Felnöttekél egy csávó ugyan oda ment bele ahova én belelöktem a kisfiút, de neki meg bordatörése van. Elég veszélyes az az oszlop. -
jobb oldali vagyok én, a 2. helyen. -
#34 Ma a Campónánál lesz verseny. Aki akar, jöjjön. -
#33 Aha értem. Az zsír lehet -
#32 Jah.
ööööö, pontosra nem tudom. De elég jók voltak. Bár a Battai gépek az egyik legjobbak, azok nagyon állatak. Meg volt Vácon egy csávó bemutatózni a versenygokarttal (amivel lehet, hogy én is fogok késöbbiekbe menni), és az nagyon állatúl ment! -
#31 Egyébként milyen erősek a motorok? -
#30 Ez a váci pályán készült? -
#29 : ))) -
#28 Ez volnék én.
-
#27 Voltam.
Jó volt, csak sajnos megbetegedtem (megint...) De azért betegen is végigcsináltam a versenyt. És volt ott egy olyan jó csaj... Csak sajnos nem beszéltem vele... -
#26 Én sajna nem ;| Te mész? -
#25 Holnap megy/jön valaki Vácra? Ott lesz a következő verseny. -
#24 Wow :O : ) -
#23 Nah hello!
Megosztom én is az élményeimet!
www.budapestgokart.uw.hu
Ott az Ereményeknél én vagyok Berki Attila. Az Attys.hu-n is megtaláltok, mint tavalya 3. helyezet év végén. -
#22 Van már annak jó pár éve, haverom lehúzott pár idényt a formula-a kategóriában, és általában én voltam a szerelője. Mindig baromi jó volt a társaság, folyamatosan buliztunk, megnéztük haverok versenyeit is másik kategóriákban, jártuk az országot, buli volt ezerrel, mindig óriási a hangulat. Haszon nem volt rajta, csak a pénzt vitte, de megérte, mindig nagyon jó volt a társaság és hatalmas jó hétvégéink voltak, benzingőz, izgalom, haverok, csajok..., csak aztán elmaradtak a szponzorok és úgy már hamar vége lett a sztorinak. Nem olcsó mulatság versenyszerűen és persze eredményesen ilyesmibe kezdeni. -
#21 lol -
#20 Itt lehet hogy találsz valami információt:
Gokart.hu -
#19 Magyarországon? Vagy más országokban is? -
#18 Na nekem van élményem.
Az amatőr gokart bajnokságban versenyzek. Ma felhívott valaki hogy támogatna nemzetközi versenyeken csak megkéne néznem hogy hol vannak versenyek. Valaki tudna segíteni? -
#17 topic dead -
#16 gg majd eccer elviszlek gokartozni teso : ) -
Ben C #15 topic up.
még nincs gokart élményem :). -
#14 -
#13 Egyszer gokartoztunk. Nekem ngyon tetszett, és nagyon jól ment :) -
#12 : ))) -
#11 joh.tapasztaljam a pályát.....mindig máshol versenyzek :D -
#10 No akkor par tipp annak aki gyorsulni szeretne:
eloszor is sokat kell gyakorolni es ha eppen rossz periodusban vagy,es rossz idoket mesz,attol meg nem kell elkeseredni meg stbstb...szoval elso a gyakorlas
akkor a masik fontos dolog ugye hogy egyszerre gázt meg féket sose szabad hasznalni.
akkor a legfontosabb dolog,hogy nem csuszkaljon a gokart. nos valamikor ez elkerulhetetlen,ha hideg a palya,de akor minimalisra kell csokkenteni a csuszkalasokat. a kormanyt sose szabad rangatni..attol meg jobban csuszik az auto.maximum egy picit szabad ellenkormanyozni. a leggyorsabb akkor vagy a kanyarokban hogyha nem csuszik meg az auto,vagyis ha egy kanyariven jol be tudod venni a kanyart. az eles,szuk kanyarokat mindig ugy kell venni,hogy kicsit kitolod az auto orrat,hogy aztan nagyobb szogben tudd raforditani a kanyarra. hat ezek a legalapvetobb dolgok. de ezt ne akarjatok elsore megcsinalni egyszerre... meg kell tapasztalni milyen a gokart,a gumi,a palya homerseklete,mennyire csuszik..stb. meg kell tapasztalni hogy mennyire kepes a gokart,es csak utana kell probalgatni ezeket a dolgokat. -
#9 hat ez igy van:D -
#8 valamit már elsőre megtanultam: ne egyél töltöttkáposztát gokartozás előtt -
#7 egyebkent nagyon jol ki lehet kapcsolodni,szoval aki ugy picit lazitani,es szorakozni akar annak is ajanlom -
#6 :DDD
jah,ha gazt meg féket egyszerre nyomod ,akkor elobb utobb tonkremegy a kuplung benne,legalabbis ezt mondtak nekem. -
#5 Szerintem jó kis fun a Gokart. Mondjuk autót vezetni hjobb szeretek, de persze más a kettő. Tulajdonképpen egy dolgot mondtak el, mikor először mentem: Gázt, és féket nyomni egyszerre TILOS. Persze nem tartottuk be, úgyhogy az Euro Center alatt lévő gokartpályán, sztem még most is hiányzik egy kis darab, a hungarocell rétegből -
#4 Ajánlom egyébként minden autoverseny -fannak hogy probalja ki,szinte minden varosban van ra lehetoseg, 1000 Ft alatt a jobb helyeken: ) -
#3 : ))) -
R9 #2 #2
egyszer gokartoztam :D -
#1 No ezt a topicot azert nyitottam hogy mindenki be tudjon szamolni az elmenyeirol,vagy esetleg taktikakat osszon meg,meg amugy is beszelgessunk a gokartozasrol.