Samsung x450
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy apám cserélt sim kártyát, majd visszarakta a régit, és miután beírta a pin kódját kér valami sim kódot, ami nem pin kód, hanem valami feloldó kód, ez mi szokott lenni a samsungoknál???
Válaszotok elõre is köszönöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy apám cserélt sim kártyát, majd visszarakta a régit, és miután beírta a pin kódját kér valami sim kódot, ami nem pin kód, hanem valami feloldó kód, ez mi szokott lenni a samsungoknál???
Válaszotok elõre is köszönöm!
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
SZIASZTOK!
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy mms-ben kapott csengõhangot be lehet-e állítani csengõhangnak?
THX elöre is!
Az lenne a kérdésem, hogy mms-ben kapott csengõhangot be lehet-e állítani csengõhangnak?
THX elöre is!
Most ebben a telefonban tényleg nem lehet a letöltött csengõhangokat ébresztõhangnak betenni, vagy csak én vagyok béna?
Hiába van 5-6 letöltött csengõhangom, ha az ébresztõhang listára megyek, ott nincsenek közte...
Vagy ezt valahogy adatkábelen át meg lehet oldani?
Hiába van 5-6 letöltött csengõhangom, ha az ébresztõhang listára megyek, ott nincsenek közte...
Vagy ezt valahogy adatkábelen át meg lehet oldani?
De hogy a pélóba lehet az EASY GPRS-el háttérképet és csengõhangot TÖRÖLNI a mobilról? :-\
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Helló!
Adatkábeles problámám volna. Tudna valaki segíteni??
Adatkábeles problámám volna. Tudna valaki segíteni??
HI!
ezzen az oldalon találtam egy jópofa tesztet a telefonrol!
http://www.mobilarena.hu/index.php?htm=html/sa_x450.php
ezzen az oldalon találtam egy jópofa tesztet a telefonrol!
http://www.mobilarena.hu/index.php?htm=html/sa_x450.php
Hát nekem pl csak:
telefonálásra, sms küldésre és gyorshívásra, meg razgõ hívásjelzésre van szükségem belõle!:D
Szal nekem aztán oly mind1, hogy milyen a teló, de ez kinézetre is nagyon bejövõs!:))
telefonálásra, sms küldésre és gyorshívásra, meg razgõ hívásjelzésre van szükségem belõle!:D
Szal nekem aztán oly mind1, hogy milyen a teló, de ez kinézetre is nagyon bejövõs!:))
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Szerintem semmi olyant nem tudsz mondani, amire szükségem lenne, és ez a telo nem tudja :D
Hát sajna én sem tudok, szal megköszönném, ha tudnál szólni, ha találtál!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
tudnátok mondani valami jó helyet ahol háttérképeket, csengõhangokat meg ilyesmit lehet találni erre a telcsire?
Animált gifet nem tom, de a csíkot rárakja a képre, szal 128x160-as mozgókép, vagy kép pont jó háttérnek!
Én most vettem PH!-ról egy ilyen telót zsír újonan, függetlenítve, garival + minden cuccáva legyütt 17+póstaköltségért!
De 27-ért sztem nem éri meg egy ilyen butácskateló!:)
Egyébként + nem rossz a mindennapokra!
Én most vettem PH!-ról egy ilyen telót zsír újonan, függetlenítve, garival + minden cuccáva legyütt 17+póstaköltségért!
De 27-ért sztem nem éri meg egy ilyen butácskateló!:)
Egyébként + nem rossz a mindennapokra!
Szerintem meg nem.
Egyrészt a kijelzõ hiába 128x160, ha alul felül csík van, akkor a háttérkép nem lehet ekkora. Szal a csíkok mérete a kérdés végülis.
Másrészt a jpeg nem nagy szám, inkább az animált gifrõl lenne jó tudni, hogy mekkorát tud kezelni.
Egyrészt a kijelzõ hiába 128x160, ha alul felül csík van, akkor a háttérkép nem lehet ekkora. Szal a csíkok mérete a kérdés végülis.
Másrészt a jpeg nem nagy szám, inkább az animált gifrõl lenne jó tudni, hogy mekkorát tud kezelni.
Kijelzõ : 128X160 pixel-es a kijelzõ!
de hogy milyen formátumú képet fogad el azt sajnos nemtom,de remélem,hogy jpg-t
de hogy milyen formátumú képet fogad el azt sajnos nemtom,de remélem,hogy jpg-t
Nekem annyi volna a kérdésem, hogy hány pixeles, és milyen formátumú képet fogad el ez háttérnek?
igen!
most olvasom,hogy nem lehet betteni a felvett hangot csengõhangnak!
ajaj ez baj.
most olvasom,hogy nem lehet betteni a felvett hangot csengõhangnak!
ajaj ez baj.
és ha valami okoságokat tudtok a telefonról amit megosztanátok másokkal azt nyugodtan irjátok le!
kösz minenkinek!
kösz minenkinek!
Hi!
szeretnék megtudni a samsung x450 mobilrol dolgokat!
ami engem nagyon érdekelne,hogy ha fel vesszek hangot azt be tudom e tenni csengõhangnak???
választ elõre is köszönöm.
szeretnék megtudni a samsung x450 mobilrol dolgokat!
ami engem nagyon érdekelne,hogy ha fel vesszek hangot azt be tudom e tenni csengõhangnak???
választ elõre is köszönöm.