Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Szerelmes levelet írok, fiúk. Hallgassátok... "A szerelem olyan, mint egy strucc."... Ne, legyen inkább "mint egy csőfogó"... Nem is, ehhez mit szóltok.
- "Veled a világ végére is elsétálnék... vagy legalább Ohioig."
- Ez sem jó! Hogy mondhatnám el Liznek, hogy mennyire szeretem?!
- Mit szólsz a "Szeretlekhez"?
- Szeretlek?
- Szeretlek
- Szeretlek
PUUUSSSZZZ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- ROORRR!!
- Még több panasz a szomszédoktól
- Ennél hangosabb nem tudok lenni!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PUUUUSSZ
- Mmmm. A jó éjt puszi annyira csodás!
- Ne akarj egy pofont...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.02.12. 10:18:38
- Soha nem viszel sehova, csak ehhez a kerítéshez
- Én úgy gondolok rá, mint a "mi helyünkre"
- De aranyos
- Meg hát fukar is vagyok
- Mmmmm
- Sajt sajttal
- Az egerek annyira egyszerűek
- Az a felhő olyan, mint egy fasírt...
- Az meg olyan, mint egy almás pite
- Milyen az idő?
- Finom
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
- Sajtburger!
- Na, így kell elvégezni egy felülés-gyakorlatot.
- Nem gondolnám, hogy ez a reggel jó véget fog érni a számodra, Jon.
-->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
- Aaaaaaahh
- A kakaó mindig jobb hóember építés után
- Dupla sajtburger héjában sült krumplival...
- Sima sült krumpli helyett
- Ó, a szenvedés
- Megyünk futni
- Kúúl
- Én megyek csak-itt-feküdni
- Valaki ezt a zöld izét rakta a szendvicsembe
- Ez egy saláta
- Nevezd el, vidd el moziba, tartsd meg háziállatnak, de én meg nem eszem
- "Kedves kérdezd a kutyát..."
- "Grrrr"
- Kérem, utálkozó levelet ne
- Nagyszerű a hangulatom!
- Idegesítő!
- És csak egyre jobb lesz!
- Fel kéne kelni
- Nagy macskára vall beismerni önnön tévedését
CSŐŐNG
- Igen?
- Síelni? ... tényleg?! Persze Liz! Évek óta nem voltam már!
- Később, Garfield!
csap
13.00
15.00
18.00
klikk
- A mai nap híre: Káosz a kezdő lejtőn!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Szeretnék megmászni egy hegyet vagy úszni az óceánban
ÜT
- Még jobb!
- Találd ki mit csináltunk Garfieldddal tegnap
- Bámultatok a nagy világba?
- Na jó, de nem egész nap
- Voltak szundi szünetek
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.01.29. 17:04:38
- Az ebédelés hivatalos befejezése...
-Böööööörrrrrrrrrrf
- Most.
- Gusztustalan vagy.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Ki vagyok?
- Szia Garfield.
- Honnan tudtad?
- Ki másnak lenne a mancsa mogyoróvajas illatú?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Itt az idő a lefekvéshez.
- <#wow2>#wow2>
Nézz rám... Elfelejtettem ma felkelni!<#vigyor4>#vigyor4>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
- Ebből a forró csokoládéból kellene még valami..
Csettint!
- Sokkal jobb..
- aaaaaammm
- aaaaaammm
- aaaaaammm
- Az én hóemberem cukibb a tiednél.
- Nem az!
- aaaaaammm
- Jon,nézz ki az ablakon!
-hmmmm,hát nem romantikus?
-ZZZZZZZ
-ZZZZZZZZ
-Havazik! Gyerünk hóembert építeni!
- De a hó porszerű a golyó gömbolyídéséhez....
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.01.24. 20:48:33
- HÁÁÁÁH!
- Ébressz fel majd a tavaszi napéjegyenlőségkor...
- Garfield ébredj!
- Havazik!
- Szép a tél..
- A hó...a levegő ropogása..
- Elázott a zoknim..
- A nyafogás szezonjának kezdete!
Bevásárlóközponti parkoló
- Emlékszel hogy hová parkoltunk az autóval?
- Nem.
- Talán megkellene keresnük.
- Úgy gondolod?!
- vereget,vereget,vereget
- Feeny asszony épp telefonál..
- Gyors volt..
- De hülye az a hóember!
- Nem,nem az.
- Most az...
- ÁÁÁHHHHHHHHHH!
- Garfield! Odie! LIz és én szeretnénk kettesben maradni!
- Kifelé!Hess!!
Csap!
- Szeretlek Richárd!
- Ki az a Richárd?
- Mármint Róbert!
- A macskát ne felejtsd el megetetni.
- Hmmm....
- Nézd csak, Garfield! A tengerparti kirándulásunk!
- Olyan jó móka volt... el kellene menni újra!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Itt a professional szakembert jelent, a really (nem real) itt igazán, valóban, tényleg, nagyon jelentésű, a seek help pedig egy angol kifejezés arra, hogy segítséget venne igénybe, ezért inkább így fordítanám: "Baromira szüksége lenne szakember segítségére"
[/cserf][/fülünyúl]
Garfield pedig azt mondja, hogy mindenkit kinevetne (mármint egy ilyen kérdésért). 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
- Kopog? - Kopog?
- Azta!! Azt nézd!
- Golf labda méretű jégeső!
-Egy igazi professzionális segítség kellene ő hozzá.
- Gondolod hogy elég jó hozzám LIZ?
HA!-HA!-HA!-HA!-HA!-HA!-HA!
- Kár volt tőled megkérdeznem.
- oh én is úgy gondolom,csak mindenen kacagok.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.01.22. 15:42:13