Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Nos, ÉN kész vagyok a vakációra!
- És te mindent becsomagoltál, Garfield?
- Minden megvan!

- Minden macska szeret a papírzacskóban játszani!
- Most jól érzem magam?
- LÁTOD!
- Szia kövérke!
- Szia szakadt poló!
- Fel a kezekkel!
- Hé Ubul, játszuk azt, hogy te vagy én, és én vagyok te!
- Még csak két perce vagyok kutya, de már most utálom a macskákat...
- Te vedlesz!
- Nem, én nem!
- Azt kívánom, hogy még aludjak!
- De hisz alszol.
- Akkor ez mindent megmagyaráz...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

- Vigyázz Garfield!
- Forró a kávéd!
- Kösz hogy figyelmeztettél.
- Mi ez?
- Egy lista arról, hogy mit nem fogok MA csinálni!
- Igen?
- Gyerünk, Garfield, ébresztõ!
- Gyerünk Garfield, nem vesztegethetünk el idõt!
- Itt az új év, itt az ideje az újrakezdésnek!
- Egy új világ van odakinnt, teli új meglepetésekkel!
- És mind az enyém lesz!
- Új év, újrakezdés, új világ, régi Jon...
amint befejezem az evést ^^

Mellesleg nekem is a weboldalamon a képekre nem smilies.hu/smilies/... lesz, hanem www.freeweb.hu/relaks/smilies/...
Nem tudom, mellesleg, hogy Te miért nem látod 😞
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Óvakodj a macskától!
-
-
Garfield, hagyd ezt abba!
Amúgy néha marhára felhúzom magam azon, amikor nézek egy filmet, és ilyen fordítást követ el az, aki a subtitle-t gyártja. Hála neki érte, az rendben van. De inkább ne csinálja, mert csak felhúzom magam. Ne érts félre, nem akarlak bántani, csak eszembe jutott ez a dolog, és gondoltam, beírom.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Ez az én szülinapomé, de én nem tudom lefordítani, esetleg valaki más?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
DOING!!!
Hál' istennek elvétettem az almát

Szegény Garfield, semmi esélye ellenem
mert rendelkezem a meglepetés elõnyével
Sosem fogja kitalálni, hogy mi találta el...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
-Kelj fel Garfield, ideje lefeküdni
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

-A tisztelet egy fontos része a háziállat-tulajdonos kapcsolatnak, Garfield.
-Nem akarsz megegyezni ?
-Esetleg nem szeretnéd.
utolsó mondattal gondban vagyok.

(mint az összes garfield sorozat ^^)