26244
-
#6462 simlis macho ez a Jon :) -
#6461 Van egy életem! (vagy Micsoda egy életem van!) -
-Nagyszerű volt a ma este, Jon!
-Nekem is. És ráadásul ma van a szülinapom.
Nos, boldog szülinapot! *pussz!*
-Tudsz mondani valami szépet? (vagy ilyesmi XD)
-Van életem.
-És boldogan éltek, míg meg nem haltak.
(az utolsó kocka hülyére sikerült.. Dzsini, segííííjjj! XD) -
Kanál #6459 megvan a 2. is + BOLDOG SZULETESNAPOT JON :D -
#6458 -
#6457 Garfnak vissza kéne vennie a pincér ruhát DE! ezek szerint kiderült hogy ő idő közben csak annyit tett hogy kiküzdöte magát belőle
-
#6456 JAja, nem ez lett volna az első eset. :DDD -
#6455 :D:D:D -
#6454 Gondoltam, hogy ez lesz:D -
North #6453 Én pedig arra tippeltem, hogy a hapsi leveri Jont.:) -
#6452 :D:D:DD -
W B #6451 Ez jo. Ellenek sulyos amnéziája van úgy tűnik.
Végére sikerült -
#6450 :D:D:DDDDDDD -
#6449 :DDDDDDDDDDDddd -
#6448 Garfieldnek ez biznisz, mert mindig lenne kéznél egy orvos, ha valami gond van.. főleg, hogy már így öregszik :DD -
Nézd, pajtás, folytassátok együtt... ő nyilvánvalóan érez irántad valami furcsa vonzalmat.
És ha ez a bájos hölgy nem bánja, akkor inkább őt hívnám meg vacsorára!
-Ellen, annyira sajnálom...
-Mi már találkoztunk?
(uccsó képen Garfield elégedett feje XD) -
#6446 Megnéztem volna, de nem tudott végig jönni a letöltés valami miatt. Majd augusztusban. De nem valami pozitív értékelést kapott. :-S -
#6445 de inkább megeszi XD -
#6444 vagy mosolyog a dolgokon...esetleg felszolgálja az ételt:P -
#6443 lehet elment csajozni -
#6442 de hol van már az... 2 napja nem csinált semmit :D -
#6441 Látta már valaki a Grafield2-őt? -
#6440 Ott áll Jon melet ugyanúgy pincérnek beöltözve -
#6439 na én is kiváncsi vagyok már hogy mi lesz itt :]
lehet hogy már nem röhögök hangosan minden ragfield képsoron, de nemtudom ki várja el azt hogy tizenikszezer képsor után is még új poénokat mutasson fel Davis 3-4 tőmondatban...de még így is csak elvétve van olyan képsor amin kicsit sem mosolyodok el ésaztmondom hogy na ez télleg szar...
amit hmuda mondott (ha liz ott lenne akkor az egy új poénforrás) abban van valami, meglássuk -
#6438 már? még! :D -
Tothenkopf #6437 Szerintem is házasság lesz -
#6436 Haladás, Jonon már nem csíkos zakó van pöttyös nyakkendővel. :) -
#6435 szerintem nem lesz vége, hanem összeházasodnak, ez lesz a nagy változás
kezd kifogyni Jim bá a poénokból, ha Liz is ott lakik majd akkor lehet új poénokat kreálni, szvsz. -
#6434 Szerintem semmi fellengzős nem volt abban amit írtam, de ahogy neked kényelmesebb. -
#6433 ahh. :)
[mostmár ő is kíváncsi mi lesz még a héten] -
#6432 www.garfield.com címoldal -
#6431 Katt a fenti Garfield weboldal linkre :) -
#6430 öö milyen újságon? [lemaradt] -
#6429 mindenkinek lehetnek megérzései, neked is van arról, hogy mi lesz a folytatás. és igen, szarul esik ha fellengzősen kioktatnak. -
#6428 Nem mondtam, hoga vége lesz, egy szóval sem, de valami fog történni a hétvégén, úgy tűnik :) (meg vajon mit keres folyton Jon árnyéka az újságon? :) ) -
#6427 Mi meg mehetünk rekeszizomsérv műtétre, mi? -
#6426 ha már tudod miért árulod el? :D -
#6425 Nem érted. Nem lesz vége ezzel a történettel. Ha be akaja fejezni, akkor az jóval előtte bejelenti (lehet, hogy beteg a mester, de a betegség se két pillanat alatt öli meg az embereket). nem adta jelét, hogy abba akarja hagyni, szóval még menni fog egy darabig.
Le merném fogadni, hogy jön egy kis romantikázás Lizzel, már-már házasság, aztán Garfield szépen szétválasztja őket, mert nem akarja, hogy gyerekek lógjanak rajta. Párszor már el lett sütve itt-ott.
"kicsit olyan" ~ mintha, talán, sanda gyanú, szal azért nem kell még a torkomba lépni, kthx.
Szerintem senki nem lépett a torkodba, csak leírtam, hogy hülyeség olyasmin spekulálni, ami úgyse fog megtörténni. -
#6424 "kicsit olyan" ~ mintha, talán, sanda gyanú, szal azért nem kell még a torkomba lépni, kthx. -
#6423 Jon összeházosodik Lizzel, Garfield meg Helénával :D (és adoptálják Nermált gyereküknek)