Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ARBUCKLE CSALÁDI TALÁLKOZÓ
Jon, puszit a te vén trudy tantidnak!
Doki bátyó, egy malaccal? Hát disznóólban nõttél fel?!
..Ez valami becsapós kérdés?
.. Mi van a szemöldöködben?
2.
..Hogy szabadúltál meg a tyúkszemedtõl?
..Gyomírtóval
..Roy bácsi, nem láttad a kontaktlencsémet?
3.
..Fényképeket is hoztam. A világ legnagyobb szõrgombócát néztük meg.
böee..
..Nem látszik túl szélesnek a csípõm ebben a nadrágban?
..Nem a nadrág miatt, kedves.
4.
..És akkor felrobbant a csirke!
..A kukoricától felfúvódnak, persze.
..Hát nem csodálatos?
Eddig se baj, se jaj, se hepaj.
Mintha színházban tálalnák a vacsorát, nem?
- Sóhaj... megint eljött ez az évszak.
- A hó hamarosan hullani kezd...
- ...és a karácsonyi sütik megkelnek.*
<*áh, most nincs fantáziám. ha vki tud jobbat, akkor..>*áh, most nincs fantáziám. ha vki tud jobbat, akkor..>
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
BUDA > miskolc.
"The trees move. Do you not see it?"
(bocs)
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
- Eldöntöttem. Liz azt mondta szereti a költészetet, ezért vettem neki egy Emily Dickinson által írt kötetet.
- Meg egy éneklõ haltrófeát is.
- Már kezdtem megijedni.
vagy ha hálócucc, akkor az ágy;] mondjuk ez utóbbihoz csak bizonyos esetkben kell kimozdulni;]
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- Lássunk... ön szerint ez jól állna a barátnõjének, uram?
- Uram?
- Oké, nyisd ki szépen.. itt jön a csihuhu.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
/Mármint ne a szívébõl szóló ajándék legyen. ;o)/
- Karácsonyra valami különlegeset szeretnék Liznek adni Garfiled..
- Valamit, ami a szívembõl szól..
- Harmónika leckéket?
- Próbáld az orgonát. >
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
JÓÓÓ reggelt, Jon!
- Magának van narancsszínû macskája?
- Ööö, igen.
- Mr. Throttle tuplipánágyása neked tabu!
- Muti hogyan vakarod meg az orrod.
(Most lustaság okán nem fordítom a pali nevét.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- Ma este a "Hihetetlen, de igaz" adásában egy olyan emberrel beszélgetünk, akinek egy sínszeg áll ki a fejébõl.
- Üdv Bob, örülök, hogy eljöhettem.
- Szóval, pontosan hogyan is történt az eset?
- Ööö...milyen hatással volt önre ez az egész?
- Kérdezd meg, hogy örül-e, hogy eljöhetett!