Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Fõzni kéne valamit..
- Legalábbis addig, amíg rajtam van ez a sapka..
- Logikus lépés lenne.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
- Ezek azok az apró kis figyelmességek, amik oly' sokat jelentenek.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Asszem ezentúl már nem bánjátok, ha randizni megyek.
- Úgy néz ki egész jól megvoltatok ma este.
- Habár azt szeretném tudni, hogy hová tûnt a hûtõ.
- Észrevette.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-a kaja
-a gyertya
-a poharak
- Srácok! Itthon vagyok! Hiányoztam?
- Abbhagynátok a videójátékot egy másodpercre?!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Nem kéne rosszul érezned magad amiatt, hogy ma este magukra hagytad az állataidat, Jon.
- Nem tudok szabadulni a gondolattól..
- Csak a kis szomorú pofijukon jár az eszem..
- Oh, Garfiled, akkora egy pancser vagyok.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
·"- Mi a baj, Jon.
- Szörnyen érzem magam amiatt, hogy egyedül hagytam Garfieldot és Ubult.
- Ez kedves.
- Látom, ahogy ott várnak engem az ajtónál.."
(nothes)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
- Tûnj el.
- Remek..
- Így aztán sosem találom meg a rágómat.
- Vizes lufit a gatyába!
- Itt végeztem.
- Nos Garfield, elõttünk az egész nap.
- Elmehetnénk sétálni.
- Passzolom.
- Vagy ülhetünk itt és betegre ehetjük magunkat chipsszel.
- Oh, csodás nap lesz.
- Garfield, miért nem csípnek engem a nõk?
- Hé, az az én binky bohócos bögrém!
- Enyém! Enyém! Enyém! Enyém!
- Asszem sikerült felfedni a probléma okát.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
- Liz és Én ma este randizunk. Nem baj, hogy így magatokra hagylak titeket?
- Valahogy majd csak megleszünk...
bezzeg Garfieldnak ilyen gondja nincs...
És az egészet milyen unott pofával XD
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
- Dr. Wilson épp az egyik páciensével van, Mr. Arbuckle. Esetleg hagy valami üzenetet?
- Öh... egy vacsora, este? Hol..? Kiöltözve vagy csak úgy? Hánykor..?...Virágokat hoz?
- Mi a szándékom?
- Nem semmi a csaj.