Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Gyere le és agyoncsaplak.
- Gyere fel inkább te, zsírkupac.
- Hát jó!
- Te meg mit keresel ott?
- Ne is kérdezd.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Szia Liz, mit szólnál egy filmhez ma este?
- "A Marslakók Leszámolása" most megy a mozikban!
- Ez a "Dr. Megtorló Marsi Mészárlása"-nak a felvezetõ része.
- Tulajdonképpen ez egy trilógia, melynek az elsõ epizódja a "Mars: A Szecskázós Szörny Születése".
- Rendben, király.
- "A vágyak virágmezejét" fogjuk megnézni.
- Durvának hangzik.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
-Figyu!
-Új edényfogó kesztyûk!
-Megyek, sütök valamit roston!
.Semmi jó nem sülhet ki ebbõl.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Garfield h tetszik a köntösöm (Puszit a szakácsnak), Garfielden meg Feed me-s volt XD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-Apám, a hentes teljesen ki volt fosztva..
-Szerencse, hogy egyáltalán tudtam valamit venni
-Szóval, hogy szeretnéd a jakhátszínt?
.Nincs elég ketchup a világon...
jak: elsõsorban tibetben élõ szarvasmarhaféle, teherhordóként használják, valamint a tejét és húsát fogyasztják. Indiana-ban (ahol Garfield-ék élnek) nem honos.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- Nézd azokat a helyes kis mókusokat a garázs elõtt.
- Vajon mit csinálhatnak?
- Úgy fest lecsórják és becserélik a dísztárcsáidat pisztáciára.
- Hé!
-'Reggelt
.Reggelt
-Azt hiszem a kenyérpirító zárlatos
.Ja, szóval hirtelen villanyszerelõ lettél mi?
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
(Korábbi képsorból idézve<#idiota>#idiota>)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
- Oh, csak nem éhes a kiszisza?
- Valami azt súgja igen.
Imho, igazán kitalálhatnának már valami eredetibbet...
mire négyzetcentiméterrõl négyzetcentiméterre átvizsgálja már jöhet is a következõ vizit 😄
DFTBA ಠ_ಠ
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
de én nem annyira szeretem azokat :S
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
- Ez a kávézó tök tuti hely.
- Csupa menõ emberek járnak ide.
- Ezek a cappuccinok meg valami fantasztikusak.
- Nem is tudom miért nem járunk ide gyakrabban.
- Én igen.
- El kell ismerni...
- Ez a szarvasagancs törülközõtartó...
- ...kitûnõen passzol a kígyóbõr zuhanyfüggönyhöz.
- Agglegények vagyunk..
- Imádom az elhagyatott partot, Garfield.
- Nincs tömeg.
- Nincs semmi vita.
- Nincs aki homokot etessen vele.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci