Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Ubulnak barátnõje van!
-Csak nehogy szaporodjanak!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
-Túl sokat alszol!
-Túl sokat csacsogsz!
-És egy pacni vagy!
-Te pedig broki!
-De én így is szeretlek!
-Még mindig broki vagy!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
-Készen állsz a nagy családi összejövetelemre, Garfield?
-Bill bácsit észre se kell venned!
-Azt akarja majd, hogy viseld a protkóját.
-Lõjetek le...
DFTBA ಠ_ಠ
-Roy nagybácsim nagyon bölcs ember volt.
-Egy nap félrehívott, és azt mondta: "Fiam, sose tedd a fejed a traktor alá."
.Bárcsak Jon hallgatott volna rá...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
- Ez itt Doki bátyó és én a farmon.
- Nagyon közel voltnuk egymáshoz...
- Tudod milyenek a testvérek...
- De De egy overálban lenni ketten? (erre ilyen késõn nem jutott eszembe semmi jobb. Ha valaki tud akkor írja be)
Amúgy tök poén, hogy szinte mindig ugyanazt az arckifejezést látjuk és szinte mindig mást mondunk rá. Ez a jó a Garfield-ban<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
- Ez a kép a megyei vásáron készült rólam és a disznómról.
- Ezen itt meg az egyik volt barátnõm és én vagyunk a diákbálon.
- Hûazannya.
- Szóval akkor ejtett a disznó?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Bár hála a jó témának meg ki tudja még minek, ebben a topikban még nem harapódzott el ez a virtus.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
-Hé! Az a mókus már megint lopja a magokat a madáretetõbõl!
<csap>
-HESS! HESS HÜLYE MÓKUS!
<csap>
-Hé! Hova tûnt a hamburgerem?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Attól a koktélernyõtõl szétszálltam 😊
- Aloha
- Úgy gondoltam, hogy luau téma lesz ma este (nah ez hülyén hangzott...5leteket várom 😄)
- Viszont a fû szoknya eléggé viszket
- Amit nem látsz nem tud bántani
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
[/cserf][/fülünyúl]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- Honnan tudhattam volna, hogy a balett ennyire száraz dolog?!
- Most miért baj, ha a közönség is beszáll egy picit?!
- Egyedül Jon képes egy kacsasíppal aláfütyûlni a Hattyúk Tavának.
- Idióta jegyszedõ!
Csak egy igazi férfi alkalmas eléggé arra hogy elvigyen engem
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- Garfield szabályosan körberöhögött, amiért eljöttem a balettre.
- Ugyan...
- Csak egy igazi férfi lenne képes félretenni a büszkeségét, hogy elkísérjen ide.
1. Garfield kötekedett velem, amiért eljöttem a balettre! - Miért?
2. Szerintem csak egy igazi férfi érezné magát kényelmesen, hogy elhozzon ide.
3. Hajrá Hattyúk!
(vki a 2. mondatot fordítsa már le rendesen, kora reggel van és nem tudtam ennél 'magyarabbul' lefordítani...)
Bazinga!