Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.Feladom!
.Ugye nem kell semmit csinálni ahhoz, hogy feladjuk?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-Ah!egy csendes este itthon!
-*ugat ugat ugat* *nyávog fujtat fujtat*
-Ah.egy csendes este a garázs mögött
Remélem jól fordítottam mert nem vagyok olyan jó forditó.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Mert 28 KB, a galériába többet lehet felrakni. Azért nem linkeltem mert... miért is... ööööö...izé. :-)))
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
De miért mentetted el a galériádba? 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Garfield!!
- Egy lépést se! Ez a csirke töltve van!
-A régész eltávolít egy vékony üledékréteget
*seper seper seper*
-Oh, nézzék csak...
...egy kövület.
.Mit szólnál egy õsi átokhoz pajtás?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Olyan hálátlan vagy...
-Nem is értékeled a kis borsmentás csokikat, amiket az ágyadba rejtettem.
.Csokik?
.Milyen csokik?
(mert magyarul hülyén hangzik a "Menták?")
(és sajnálom, hogy elhalt a régi képsorok fordítgatása, de egyedül nem fogom csinálni 😞 )
.Egy ódát írok a hétfõhöz...
...csak még mindig nem találtam semmit, ami rímel arra, hogy
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-
-
-
*rág,harap*
- Böff
-
- Tejó ég termeszeink vannak!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
z
😄DD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Gracie Barra
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
.Itt a vakáció ideje.
(márciusban?!)
explorer alatt jobb klikk a képre/tulajdonságok és másold ki a címet, ami .gif -re végzõdik
no, azt kell bemásolni a "Kép Beszúrásához" és akkor látszódni is fognak a képeid 😊 Sok sikert.
Bazinga!
Zz
LEÉGTEM áúú
1978. szept. 21.
leégett a hasa
- Jó érzés itt feküdni, de éhes vagyok és egy tök jó mûsor megy a TV-ben...
- Mit csináljak?
- Nincs szükségem ennyi stresszre...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- Mi volt ez?
- Aszittem hallottam valamit?
- Oh ez...
- ...ez csak az unalomba zárt életem sikításának a hangja volt.
- Megint hallom!
(az utolsó lehet
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.