Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

- A minden macska csatorna bemutatja: Hogyan nézd levegõnek gazdádat!

- Mit nézel?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

- Meséljek a mai napomról?
- Ez is egy lesz a többi unalmas történet közül??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
igaz, nekem az reggel eszembe sem jutott - akkor alternatív utolsó képkocka: "Ha dallamos, akkor jót nem jelenthet" 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
nah...ezt akartam kihozni belõle csak nem ment 😄

B0B0
Maga a musical szó melléknév is lehet és úgy dallamosat, kellemes hangzásút jelent.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

LasDen
sztem a musicalt úgy érti, hogyha ilyen édesen lágy hangon híjják akkor semm jó nem lehet 😄

Dzsini

-Ó Gaaaaarfieeeeeld!
.Ha musicalrõl van szó, semmi jó nem lehet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen

- Csak egy átlagos fickó vagyok

- Ja

- Csak egy átlagos fickó
- Hányszor akarod még megsérteni az átlagos fickókat?

(Az utolsó talán kicsit magyartalan lett 😄)

Jonz
Szerintem is sokkal jobb (érthetõbb).

Nem ez az elsõ hibám :]😄

RelakS
Ha ez nem törvénytelen, akkor azzá kéne tenni.

szerintem :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jonz
Mai:

1.HA!
2.Ettem, mielõtt ide értél!
3.Ha az nincs ellene a törvénynek, ennek kellene lenni.

Dzsini

-Ha ha ha! <#nyes>
-Yarf yarf yarf! <#vigyor>
<#smile>
<#zavart2>
-Az egy csirke vagy egy jávorszarvas?<#confused>
.Minden családban van egy.<#sniffles><#pardon1>

Így jó, bár lehet nekem van fura izlésem, de én még a "te"-t is kihagytam volna.

btw Liz-t elvihették volna magukkal

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
<#eljen>

CattiBrie
Hirtelen úgy olvastam, hogy 'gyors' a magyaros helyett 😊 😄

Amúgy sztem ez egy tök jó képsor! 😊

[/spam]&#8482;

Jonz
Akkor itt egy rendesebb forditás:

1.Nézd Garfield!Szarvasok!
2.Figyeljük meg a természetes viselkedésüket.
3.Nevetnek.-És a te sapkádra mutatnak.

Remélem ez már egy fokkal jobb.

Dzsini
szerintem ott kavarodott meg, hogy a deer többesszáma is deer - így már nem kell kihangsúlyozni, hogy a sapkára többen mutogatnak.

Jonz
Akkor lehet ez is:

És a te sapkádra mutatnak.

ez már sokkal jobb.:-)

Picit túl magyaros az utolsó mondat fordítása 😉

Jonz
Mai:

1.Nézd Garfield!Szarvas!
2.Figyeljük meg a természetes viselkedésüket.
3.Nevetnek.-És õk a te sapkádra mutatnak.

Dzsini
Jim Davis már jó ideje nem rajzolja a képregényeket, õ (az interjú alapján, ami a garfield.com-on van) havonta kb. 1hétre leül, és kitalál 4-6 hétre való képregényt, amit a cég (Paws Inc.) munkatársai rajzolnak meg, színeznek ki, stb. A fõ rajzoló (a wikipedia alapján) Brett Koth.

Kicsikiraly
ebben nem kételkedtünk, Shiwo csak azt magyarázta ezzel, hogy újrarajzolja

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mazarex
azé van a másik elõl mer ujra kezdte a "futást"...

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

LasDen
mondjuk sztem neki nem tart sokáig, hogy megrajzolja õket...... 😄

jó, ilyen kis apróságokat nem veszek észre -_-

Shiwo
nem beszélve arról, hogy Garfnak a másik lába van elõl a 3. képen

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

újra rajzolja, nézd meg a sün tüskéit

LasDen
ez aztán az egyértelmû válasz 😄

Dzsini
igen.

LSL
LooooL
Vajon mindig újra rajzolja a figuráka vagy csak másolja?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LasDen

- JAAAJ! Egy hatalmas kaktusz szerû izé!

- Bocs...Elfelejtettem, hogy hívnak
- Ed

- EEEEEEEEEEEEEEEEED!

Mazarex
ezek a Jon ruhák...<#idiota><#circling><#nevetes2>

LSL
😄 ez jó

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dzsini

-Nincs is jobb egy erdei sétánál, Garfield.
-A fák, a páfrányok... még több fa... még több páfrány...
.Eltévedtünk, ugye?
-Most sikítani fogok.

(köszi mindenkinek a fordításötleteket tegnapra!)

vizes
Sz.E.M.

szomszédok egymásért mozgalom

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Mazarex
Az a Szomszéd védõ egyesölet vagy mi amikor egy utcában az szomszédok szövetkeznek hogy védik a környéket, pölö Szül. feleségek...

Jajj ÕÕÕÕ az !!!!!!!! :oDDD Köszi köszi köszi Naggyon köszönöm!!!! :oD Ja és csak így tovább !! Istenek vagytok a Garfield-képsorok/fordítások miatt!!!! Térdreborult fõhajtás és mindennapi betevõnket ave caesar !!! ;o)
LasDen
tök olyan mint Lumpy a Happy Tree Friendsbõl.... 😄

ÕÕ lenne az 😊

Sziasztok! Segítene valaki? Hogy hívják azt a szarvast, aki néha nagy ritkán a Garfield magazinokban szokott megjelenni külön független sztoriként 2-3 oldaon keresztül az erdei kalandjaival?? Annyira cuki, de elfelejtettem, pedig rákeresnék a neten, hátha van önálló oldala is... Asszem dámszarvas, vadász-szezonban rizikós az élete, de jól kijön a vadász kutyájával (asszem Spurival) Köszi!!!!!
ivan924
Talán a helyi Városvédõ Egyesületre célzott... 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Dzsini

-Mi ez a lila festékesbödön?
.A természetben túlságosan sok a zöld.
CSENG
-Ez a helyi környezetvédõ szövetség lesz.

(van nálunk az NA jellegû csoportoknak egységes neve? a polgárõrség hasonlít, de az inkább rendfenntartó, ez meg városképi meg ilyesmi... lokálpatrióták?)

ápr.1:

.Azt hiszem kimegyek és élvezem egy kicsit a természetet.
PAFF
PAFF
-Ez gyors volt.
.Egy kis természet hosszú idõre elég.

Dzsini

-Gyönyörû nap van!
-Hív a természet!
.Mondd meg neki, hogy tárgyaláson vagyok, nem lehet elérni.

mumpic
mint a Pavlov kutya 😄

Jonz
Mai:

1.-
2.*csörög* *csörög* fütyül
3.ZIP
4.-
5.-
6.-
7.A szemcsont csatlakozik a nyáladzó csonthoz

RelakS
mondjuk... <#ravasz1><#buck>

Fantos
haver? Jhon-ról van szó, ember<#idiota>

RelakS
inkább néhány haver az a some folks, nem? 😄

That's all, folks! - Ez van, srácok! (bolondos dallamok vége)

na már kezdõdik a vekedés 😊

Jonz
Mai:

1.Találd ki,Liz.Én takarítottam ki az egész házat!
2.Aha...Ráadásul leporoltam a pizzadoboztornyunkat a nappali szobában!
3.Hé,néhány nép gyüjteménynek nevezné azokat!-Szépség egy agglegény szemében

Vagy valami ilyesmi nem vagyok benne biztos hogy jól fordítottam.