Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>
LasDen
meh 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
azt a 350 fokot lefordíthattad volna 😄 Celsiusban kicsit extravagáns. A 176°C hihetőbb 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

molnibalage83
OFF

Az első lasagne fele ehetetlen volt, de akkor nem volt csak leveles tészta. A második más tésztalapból készült, de nem volt az sem ideális. A 3. már 100%-ban fogyasztható volt, de még mindig nem ütötte meg saját elvárásomat. Lesz még. 😊

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LasDen
én jénait használok és abban azért megszoktak puhulni nekem a lapok 30-40 perc után. Bár néha előfordul, hogy egy kicsit kemény, de akkor sem volt ehetetlen...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Utánaolvasgattam, és csomó helyen ez az ajánlat. Na majd egyszer kipróbálom 😊

szerk: #24987 : <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.05.27. 10:08:23

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

molnibalage83
OFF

Igen, nekem is csak úgy ment eddig, a lapot addig meleg vízbe tettem, amíg megpuhultak. Hiába adtam mindne réteghez besamelt és volt jó szaftos az alap, a tészte kemény maradt sok helyen 1 óra sütés utnán is. Ráadásul előfőzéssel a picivel hosszabb tésztalapot nem kelett fűrészelni / törni, hogy le tudjam fektetni a kis tepsimbe.

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LasDen
az engem is meglepett, de úgy látszik ilyet is lehet 😄

Dzsini
Hm, előfőzi a lasagna lapokat?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen

- Oké...

- Fözd meg a lasagna tésztát enyhén sózott vízben és oliva olajban"

- Majd a serpenyőben közepes lángon megpirítjuk a húst, kolbászt és a hagymát. Adj hozzá fokhagymát, paradicsomot és fűszert és tíz percig süsd tovább.

- Zsírozott tálban egyharmad tésztára ugyanennyi hús, ricotta, parmezán és mozzarella sajt kerül. Ismételd a rétegeket

- A tetejére mozzarella sajt kerül, fóliázd le és mehet a sütőbe, ahol 350 fokon 45 perc és 1 óra között sütjük

- Hat, nyolc embernek tálaljuk, akik megeszik éps boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Vége

- Most pedig alvás
- Még egyszer. De most az olasz séf hangodon!

LasDen

- Egy könyv oldala elvágta az ujjam

- Amit aztán ráejtettem a lábamra

- Ezért sántítok!
- Szeretem a happy endinget

LasDen

- Azt mondják, hogy a szerelem miatt forog a Föld

- Anélkül akkor megállna és mi meg lerepülnénk róla és meghalnánk?!
- Nem szó szerint

- Fuh!
- Ne próbálj elmagyarázni neki dolgokat

biomage
ez rajzfilm volt, nem comics
aszem a cn volt
Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.05.24. 23:22:04

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Nope. Garfield.com-on sem a "weight"-re, sem az "elephant"-ra keresve nincs ilyesmi

biomage
<#buck> csodás, senki nem ismeri fel <#rinya>
Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.05.24. 20:41:34

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen

- Miáú, Miáú, Miáú, Miáú
- Nem, nem akarok gumi egeret venni

- Telemarketing

LasDen

- Sóhaj

- Ideje nyaralni. Ugye, Ubul?

biomage
Melyik garfield cartoon volt ez?

Garfield súlymérésen, jon rosszul állította be a súlymérőt, pár napig szenvedett garfield, a végén jon rájött a hibára és 😄 hát ennyi, ja igen, garfield elvitte a súlymérőt az állatkertbe és megkérte az elefántot lépjen rá.

LasDen

- Ma nem csaplak le.
- Nem?

- Egy feltétellel
- Persze, mi az?

- Ne legyél ilyen hátborzongató
- Csapj le!

LasDen

- Semmi sem érdekel
- Engem sem

- Az új "kemény fiú" imidzsem része
- Nekem is

- Itt vannak a sütik!
- Enyém!

LasDen

- Ki ette meg a sonka kockákat?!

LasDen

- Manapság egészségesebben eszek

- Bocs, nem bírom fapofával végig mondani!

<#nevetes1>
LasDen

- Hé Garfield, mit szólnál ha közösen diétáznánk?
- Persze!

- Én figyelnék arra, hogy csak azt edd, amit szabadna
- Hát persze!

- Figyelni fogom minden ébren töltött pillanatod!
- Én pedig kaját csempészek míg te alszol!

LasDen

- Több zöldséget kéne enned
- Mi?

- Többet mint most?...

- Többet, mint a semmi?

<#nevetes1>
LasDen

- Szeretem ha királynőként bánnak velem

- Királynő? Komolyan?

- Tudom hol van hal
- Felség!

LasDen

- Itt jön Jon

- Próbálj elfoglaltnak tűnni

- Van időpontja?

LasDen

- Elolvasni a főcímeket...

- Befejezni a kávém...

- Oké, vissza a melóhoz

biomage
lizre gondoltam, a kis szemétládák.

<#nevetes1>
LasDen

- "Kedves Jon, azért írok, hogy tudassam veled, hogy köztünk vége"

- "Hosszan és sokat gondolkodtam ezen, és úgy tűnik, hogy mi túlságosan mások vagyunk, hogy ez működhessen..."

- "Így hát döntöttem és elköltözöm, hogy új életet kezdhessek... Nem találkozunk többé"

- "Kérlek próbálj a jóra emlékezni és tudd, hogy így lesz a legjobb..."

- BÖÖFFFF

- "Hali, az aranyhal"
- Bocs, folyton elöntenek a gázok, ha szomorú vagyok

LasDen

- Változnak a dolgok

- Emlékszem arra az időre...

- mikor nem gondolkodtam azon, hogy változik bármi is

Nekem automata fűnyírom van, így én szürcsölöm a sört.
Dzsini
Berántós fűnyírója van.

LasDen
vannak ezek a benzines fűnyírók, amiket be kell húzni, hogy beinduljon a motor... és néha eltarthat egy ideig mire sikerül

wollnerd
WTF? 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

LasDen

- Francba!

- Sikerült beindítani a fűnyírót?

LasDen

- Nem nyűgözöl le ám mindenkit

- Akkor nem mindenki figyel

LasDen
azóta leesett, hogy egy hal mondja. Én azt hittem Jon az, nem figyeltem a szövegbuborékot. Tudom a ráncosodást meg mindent, csak fáratt vagyok... 😮

Ha a vízben sokáig vagy, ráncos lesz a bőröd pl az ujjaidnál, talpadnál.
LasDen

- Ha tovább maradok benn...

- teljesen ráncos leszek

- Ha Ha. Érted?
- Értem. Halas vicc

valami halas vicc. nemtom, nem esik le nekem és nincs is most erőm foglalkozni vele. Nevessetek rajta...

LasDen

- Valaki adott Ubulnak egy macit

- Sajnálom, hogy ezt látnod kellett

LasDen

- Ez érdekes...

- Azt mondja, hogy a hosszú élet titka az új dolgok kipróbálásban rejlik
- Egyetértek...

- Feltéve, hogy az új fagyi ízek számítanak

artschi
😄DD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

LasDen

- Hé, Liz!

- Liz! Liz!

- Liz! Liz! Liz! Liz!
- Mi az, Jon?

- Ezt figyeld!

- ÁÚ!
- Férfiak
- Csináld újra

wollnerd
Áááá! 😄D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hát hogy Jim is lustul, és ezért már nem rajzolja meg őt rendesen, hanem csak a skiccet.
wollnerd
De nem értem hogy kapcsolódik Garfield véleményéhez. 😄

RelakS
És ha jól látom, Jim válaszolt is 😄