Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Tegyél meg egy szívességet és ébredj fel.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
#1: Erõspaprika evõ verseny!
#2: Jalapeño
#3: Cayenne
#4: Habanero
#5: Periu halál paprika!
#6:
#7: -Gyõztél
-Akkor miért nem vagyok boldog?
Ehhez mérhetõ még a böfögõ verseny!
-Szép próbálkozás volt, egyszerû halandó!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(a habanero volt az, amit olyan fél liter joghurttal sikerült semlegesíteni, az már nem fehér embernek való 😛 )
(a magyar erõsebb csípõspaprikák kb. 2500, a jalapeño max 8000 scoville, a habanero olyan 100,000 scoville-nél kezdõdik, a harci paprikaspray olyan 2 millió scoville értékû (a legerõsebb természetes csilipaprika 1milliós) - a scoville értéket úgy számolják, hogy hányszoros mennyiségû cukorszirupban kell feloldani, hogy elvessze csípõsségét 😄 ) forrás: Wikipedia
és akkor természetesen az egyik klasszikus a témában:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[/spam]™
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Még egyszer nem fogok megenni egy egész tányér jalapeno poppers-t lefekvés elõtt.
jalapeno poppers
Fear me - félj tõlem 😛
- Én egy fejetlen mocsári szörny vagyok!
- Ijessz meg!
- Talán késõbb
- Én egy láthatatlan vámpír vagyok!
- Jó neked.
- RAWWWHHHRRR!
- Ahogy mondod.
- ÍÍÍÍKKKK!
- A tálkám üres.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
.Jajj, fúj, menj innen!
.Segítség! Szertetteljes kutya!
-Mmm, ez az escargot kitûnõ!
-Nagyon kifinomult ízlése van, uram.
-Hmm?
-Nem sokan becsülik meg a csodálatos ízû csigát.
-Ejha!
-Úgy látszik valakinek jó éjszakája volt.
.Megint az öngyilkos óriássütis álom.
-És egyáltalán mi a .... ?
.Te tudtad, hogy az emberek etetik a kacsákat a parkban?
-Igazad van Odie. Az a másik kutya tényleg elég hülyén néz ki.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
- Egykoron még doromboltál, amint beléptem a szobába.
- BÖFF
- Ezt te dorombolásnak hívod?
- Te meg ezt bejövetelnek?

- Emlékszel még a régi barátnõmre, Babette-re?
- Nem vagyok biztos benne.
- Szerintem még nem volt túl az elõzõ kapcsolatán.
- Ó, igen...
- Azt az olajfestményt a volt barátjáról a nyaka körül hordta.
- A legnagyobb medál, amit valaha láttam.

-Itt van Doki Fiú a barátnõjével, és itt pedig a nyereménymalacával!
-Azt hiszem felcseréltem a sorrendet.
.Nehéz megmondani... mindkettõn szalag van.
- Az ott én vagyok az iskolai felvonuláson.
- Be kellett öltöznöm és a felvonuló-kocsira ültettek, amit az én diákszövetségem épített.
- Ez a legnagyobb zsebtolltartó, amit valaha láttam.
- Én balról a harmadik mechanikus toll vagyok.
- A diákszövetségi haverjaim igazi csínytevõk voltak.
- Az egész csak ártatlan mulatság volt.
- Itt épp alszom, egy csirkével a homlokomra ragasztva.
- Várj egy picit, ezt le kell írnom.
- Õk az egyetemi diákszövetségi haverjaim.
- Nagyszerû idõk voltak.
- A jó öreg "phi ama geeka"
- Az egy hordó gyógytea?
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
-Ma hallottam Kenny unokatestvéremrõl.
.Kenny?
-Tudod, akinek elszúrták az arcplasztikáját?
.Sok Kennyt ismerek...
-...így néz ki?
.Jaa, AZ a Kenny.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
bár én a "fancy"-t puccosnak fordítottam volna, a "strolling violinist" meg hegedûs, aki fel-alá járkál a vendégek közt. a "straw" meg itt most szívószálat jelent, mert "in" van elõtte.