Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Liz, köszi a vacsit mégegyszer.
- Jó éjt Jon
- Sóhaj
- Sóhaj
- Láttad hogyan rendelt pizzát ?
- Vedd feleségül.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
- Ez egy ember véleménye
tudom, úgy is kijön, csak nekem így jobban tetszik😄
A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
- Most, hogy kenjem meg a sütit ha megetted ?
- Egyszerû!
- Kend meg ezt
- Túl sok rizs. Váááá!
- Szerinted...
.Szeretek enni és aludni.
.Említettem az evést?
-Teljes életet élsz.
-Üdvözlöm.
-Én egy modern többfunkciós elemzõ mérleg vagyok.
-Nem csak kijelzem és hangosan tájékoztatom önt a testsúlyáról tízezred-font pontossággal,
-de testzsír-százalékot, izomtömeg-arányt, pulzust, testhõmérsékletet,
-véroxigénszintet, vércukorszintet, hdl és ldl koleszterinszintet, és ekg értékeket is mérek önnek.
-Kérem lépjen rám.
-ATYA GATYA!!!!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
😊) ez az ürge kicsit bolond, de szerintem teljesen érthetõ. Én egyszer hallottam Skypecaston egy amerikait, meg egy skót srácot beszélgetni. Az amerikait megértettem, de a skót srácot valahogy nem. Szerintem lehet valami érthetetlen verzió is.
ON
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
amúgy desktop comicnál színes 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
-Egyszerûen nem megy ki a fejembõl
-Ismerem az érzést
-Nekem sem megy ki a fejembõl az a sonka a hûtõben
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
- Garfield, minden amit Lizrõl gondolok...
- Nem tudok semmi másra gondolni
- Tudom mire gondolsz...
- Nekem sem megy ki a fejembõl az a sonka a hûtõben
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Persze, egy olyan japánt nem tud ûberelni, aki a kiejtést nem az IPA karaktereivel, hanem japán jelekkel tanulta <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Hallom van egy barááááátnõõõõd!
-Igen, van Dokifiú.
-Meg is csóóókoltad máááár?
-Igen!
-Ö... milyen érzés?
- Hallom van barátnõd...
- Ami azt illeti, igen Doki fiú...
- Na és kavartatok már?
- Igen!
- Uhh, és milyen érzés?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Nem anyu, Liz és én még csak randizgatunk.
- Nem, még nem volt pajtatánc...
- Igen, tudom mik történnek az ilyen pajtatáncokon.
- A falusi élet titkai...
(farm confidential-t hogyan fordítanátok jobban? 😊 )
gamertag: kenobita
-Apu, megkérdeztem a barátnõmet, és bár soha nem próbálta...
-...úgy gondolja, hogy nagyjából fél óra alatt meg tudna kopasztani egy csirkét.
-...apu?
-Biztos vagy benne, hogy elég jó neked, fiam?
- Apu, megkérdeztem és képzeld, sose kopasztott még csirkét.
- Azt gondolja, hogy egy olyan fél óra alatt menne neki.
- Apa?
- Biztos vagy benne, hogy elég jó hozzád fiam ?
-Igen, még a lábujjad is túlsúlyos.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx