Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

Visszhang
- VAÚR!

- Azért mert, amit mondasz nem éri meg ismételni

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

- Fáradt vagyok

- És nem csoda...

- Tegnap este nem volt elég túl sok alvás

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

- Összeházasodhatnak a macskák?

- Garfield?

- Jól vagy?
- Nem érzem az agyam!

LasDen

- Nyüszít

- Nem, nem jöhetsz be! Hagyj békén!

LasDen

- Jon kisebb kaja tálat vett nekem...

- Hogy így majd kevesebbet eszem

- Jó terv

LasDen

- Csinálni kéne valami
- Nézzünk meg egy filmet

- Tényleg? Elvinnél egy filmre?
- Persze

- Az emberek sok popcornt és cukorkát ejtenek ott el

LasDen

- Bárcsak lenne szupererőm
- Ja persze

- És milyen szuper erőd lenne?

- Például mindent fagyi ízűvé tudnék változtatni!
- Én hősöm!

LasDen

- "Kedves kérdezd a kutyát"...

- "mi is az a marhahús melléktermék pontosan?"

- És a világ talán sohasem tudja meg

LasDen

- Garfield, te etted meg a mogyorót?

- Lehet

- Legalább megtörhetted volna őket
- Kinek van ideje a részletekre?

LasDen

- Mi a baj a világgal, kérded?

- Elmondom nekem, hogy mi a baj a világgal

- Nem tesz eleget értem

artschi
😄DDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

LasDen

- Add meg magad szánalmas földlakó! Nem vagytok ellenfelek a mi felsőbbrendű-

- Ki időzítette az inváziót?
- Ó, fogd be

LasDen

- Szomorú vagyok...

- Süti!

- Jön-megy

LasDen

- A páratartalom miatt a hajam egy kissé borzolt

- Mihez kezdesz vele?

- Egy érdeklődő elme is szeretné tudni

gergely1991
thx 5 min limit...
Tulajdonképpen ezzel arra célzok hogy a kiadótól függ hogy fordítja a neveket,bármikor áttérhet az "eredeti verzióra".Azt hogy "honosították" valószínűleg azért hogy legyen gond a kiejtésével,manapság ez változhat.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
De az újabb szikronban maradt a nermál, sőt a cgi-szerű verziójának magyar szikronja is "nermálozik".

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

LasDen

- Micinek elmondom minden titkom

- Egy plüss maci nem tudna a gazdája ellen vallani

Dzsini
A rajzfilmek fordításánál meg Nermálból lett Cirmi. De ezek a képsorok, úgyhogy a legrégebbi, képsoros fordítást használjuk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
Mondjuk szerintem is hülyeség volt ubulnak "csúfolni".
Amúgy meg a mozifilmben odie-ként hívja a "magyar nyelv".

RelakS
én 16 éve, bibibiii .... #vénmarha

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

14 év... én meg 13 éve regeltem...atyaég...

Musachy
Értettem, bár én nem nevezném "beszólásnak", de mindegy, köszi a helyreigazítást.

imo :) science fiction is science fact

Dzsini
Három nagyon egyszerű megoldás van:
1) Megkérdezed, esetleg amikor valaki segít neked a magyar nevekkel, azoknak nem beszólsz, hanem megköszönöd.
2) Visszaolvasol (van 14 évre visszamenő archívumunk, 25 ezer hozzászólással), így nagyon hamar megtalálod a fordításokat.
3) Fogsz egy keresőt, és egy pillanat alatt megtalálod az internet széles pusztáin.

Mindenkit szívesen fogadunk, aki fordítani szeretne, ezzel esetleg csiszolni az angoltudását, de emellett azt kérjük mindenkitől, hogy az elmúlt 14 év kialakult szokásait tartsa tiszteletben. Köszi!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Musachy
Rendben, bár én a "bejáratott" nevüket nem ismerem, ezért azt gondoltam, hogy aki ismeri és elég intelligens is, azt nem zavarja, mert fejben be tudja helyettesíteni a neki tetszőt.
Elnézést a zavarkeltésért, nem kellemetlenkedek itt tovább. <#integet2>

RelakS
Igen, légy szíves használd a már bejáratott neveket. Mindenki így szokta itt.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Musachy
Kötelező?<#hawaii>

Dzsini
Mert van bő 30 éves hivatalos fordítása a neveknek, mi is azt szoktuk használni.

Musachy
<#nyes> Ménem Gerzson? Idétlen magyar nevek... <#hehe>

Az Odie sokkal jobb. Mint a Heléna, igazi macskanév... Garfield az hogy van magyarul?
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.07.04. 17:12:55

LasDen
Ubul

Musachy

- Lehetséges-e az, hogy Odie nem olyan tökfej, mint ahogy kinéz?
...
- Nem.

<#nevetes2><#nevetes1>
wollnerd
<#hehe>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

LasDen

- Ez a "Jon odaégette a vacsorát, ezért pizzát rendelünk" tánc!

Bazd az a fej... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LasDen

- Azt mondják az élet olyan, mint az autópálya

- Igen, ez igaz

- A hétfő meg a kátyú

LasDen

- Őőő... Liz?

- Igen?
- Szerinted én jól csókolok?

- Őszintén?
- Hát, igen...

- Szerintem fantasztikusan csókolsz

PUSSZANTS

- Találd ki mit mondott Liz?
- Nem lehet majd kibírni

LasDen

- Néha úgy érzem, hogy a világ megőrült

- És csak egy ici-picit az én hibám

Terawatt
<#rinya>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

LasDen
alternatív 40. Garfield születésnap...

artschi
<#vigyor0>

+a kétségbeesett nézés 😄
Utoljára szerkesztette: artschi, 2018.06.29. 20:27:58

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Musachy
Bizonyára... <#nyes>

LasDen
Arlene az Heléna magyar keresztségben...

Musachy

- Arlene dühös rám.
- De nem fogja megmondani, miért.
- És ezért hálás vagyok neki.

LasDen

- Rendben, Garfield...

- Vissza varrtam a tömést a macidba

- Menő sebhely, Miciman

LasDen

- Kutyák, mint a nyitott könyv

- Csak pár oldal hiányzik

LasDen

- Én próbálom a világot egy élhetőbb hellyé tenni

- Akkor csinálj nekem egy szendvicset!

LasDen

- Tetszik ez a mondás Benjamin Franklintől

- "Ki korán fekszik s korán kel, az az egészséges, gazdag és bölcs"
- És magányos, nem randizik és unalmas

wollnerd
Hát ez kész! 😄DDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

PrasCo
😄DDDDDDDD
Valamint +1 a szakfordításért! 😄
LasDen

- És most, "A 15.24 méteres töltött pizza támadása"

- ..."A marinara lagúna szörnye"

- ..."Az elveszett cannolo fosztogatói"

- ..."Hozd el nekem a szélesmetélt fejét"

- ..."Száll a lasagne fészkére"

- Milyen csönd lett odabenn
- Megettem a tv-t

Az 50 láb magas nő támadása
A fekete lagúna szörnye
Az elveszett frigyláda fosztogatói
Leszámolás Mexikóban - Hozd el nekem Alfredo Garcia fejét
Száll a kakukk fészkére
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.06.24. 17:10:39