26243
-
#17277 nah, feldobtuk a flash-bannert Catti tárhelyére, majd teszteljétek, hogy gyorsabban betölti-e (ugyanott, ahol eddig meglehetett nézni) -
#17276 nem rossz :) -
#17275 #EB8D64 -
#17274 :DD -
#17273 na azt hogy sikerült, hogy a hozzászólás fejlécek is... -
#17272 Mi lenne, ha a hónap erejéig sötétkék lenne a háttér? -
#17271 Szerintem a hónak nincs baja talán csak a háttér lehetne sötétebb -
#17270 hát a fehér nem tökéletes :) valaki mond egy hónak való szín#-t?
(plusz egyelőre a script oldaláról lopom a .js-t, majd jó lenne saját hely neki) -
#17269 A középső képkockában az a fej... Úgy értem Garfield feje. -
#17268 Nálam egy hónapja még IE6 volt. ;) -
#17267 egy mai böngészőnek már nehogy gondot okozzon - erre gyúrnak évek óta, hogy a Javascript futtatás villámgyors legyen :)
...aki ie8-at használ, meg régi rókát, annak ott lesz a "kikapcsol" gomb. -
#17266 Első nagyon jó. :D -
#17265 Dzsini: Ez nem lassítja be az oldalt?
Shiwo: Én fel tudom tenni olyan helyre, ahonnan nem lassú.
HappyHunter: -
#17264 Hogy a sok technikai dolog mellett legyen egy pár képregény is :)
-Közeleg a karácsony. Jól viselkedtél?
-Én sem.
-Ez legyen a mi kis titkunk.
-Grafield, gondolkodtál már azon, hogy mit szeretnél karácsonyra?
-Túl sokat gondolkodsz. -
#17263 van atw-s helyem, de onnan nekem valamiért nem akarództak menni a flashek, lehet a reklám-keret miatt...ezért is teszem őket az uw-ra..meg az is ingyenes, ergo nem gyors -
#17262 Ez tetszik. :) -
#17261 ez mondjuk még jobb is, valahova felrakjuk (Catti?) a snowstorm.js-t, és már eshet is az egérirányú eső az egész topicban :)
Egy stop gombot meg be lehet dobni a fejlécbe. -
#17260 Atw? -
#17259 mondjuk ahogy elnézem, 104 kb, manapság ennyinek nem kellene gondot okozni, lehet inkább az a baj, hogy uw-s tárhely, és esetleg az a lassú...tud valaki egy gyorsabb helyet, hogy leteszteljük ? -
#17258 hát randomot nem :) de javascripttel lehet az egész oldalra csinálni :) -
#17257 programozott png.. :) hátha lehet rá random hóesést csinálni :) -
#17256 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Adnál linket a tutorialhoz?
ON -
#17255 már a 2. kép után is so-so voltam....kerestem ihletet, de ezután már semmi értelme...nem vagoyn PS-es...0 szavazatot meg nem akarok :D -
#17254 animált PNG? Bár az Safarin meg Chromeon nem látszana... Firefox meg Opera már tudja egy ideje :) -
#17253 dehogynem, hajrá! Sose baj, ha van több, amiből lehet szavazni :)
az a baj, hogy nekem idáig mind a három tetszik, és sajnálnám, ha nem szerepelne mindegyik... :P -
#17252 van, csak gifként 256 szinű lenne, a hóesés nem lenne random és nem működnének a linkek (html-alapú megoldás kellene akkor hozzá, ahhoz meg te értesz) -
[apró]
nehéz megmondani pontosan, gondoljuk csak végig...
képek keresgélése hozzá ~ fél óra
photoshopban körbevagdosni, összetákolni a háttér nagyját ~ 1 óra
a karácsonyfaégők kiszínezgetése (3 kép ismétlődik) ~ fél óra
flashben összetákolni ~ fél óra
hóesés elkészítése tutorial alapján ~ fél óra
rájönni, hogy cs4-ben hogy működik az a qva gomb-link ~ másfél óra
úgy összesen 4 és fél óra körül lehetett...csak volt közte egy nagyobb (közel 1 napos) szünetem, míg a gépem technikai problémájával szívtam...
amúgy mint említettem, még kezdő flash-ező vagyok, egyre jobban/gyorsabban megy, inkább csak az olyan dolgokon tökölök el sokat, amit még nem próbáltam benne összehozni..
[/apró]
-
#17250 Nincs olyan funkció h save as gif? :P -
#17249 Nekem működnek a linkek. Hány óra volt ezt összedobni? -
#17248 nyah, csak összejött a 2 link is bele... ha nem menne, akkor próbáljátok frissíteni a banneres topikot (esetleg a cookie-kat törölni) -
#17247 nah ezek után már biztos nem csinálok.....:D -
#17246 még a linkeken szenvedek 1 sort :) -
#17245 hát igen, megvan az a hátránya, hogy nem pici -
#17244 Kell! -
#17243 Nekem nagyon tetszik! Viszont nagyon lassan töltött be. Csupán azért, mert flash? -
#17242 megoldható persze :) -
#17241 az ugye belefér, hogy amíg a szavazás van, addig ott hagyod? :) Tetszik ez is, háromból már lehet valami szavazásfélét rendezni :) -
#17240 majd még a két linket beleügyködöm -
Tothenkopf #17239
-
#17238 nah, úgy tűnik, valami a videókarim driverével okozott összeakadást és memória-túlcsordulást, de sikerült elhárítanom a problémát..
szóval így első nekifutásra:
flash-banner
Kód Lvileg, amit beköll tenni:
<embed src="http://shiwo.uw.hu/flash/garfield_banner/Garfield_Xmas.swf" quality="high"
bgcolor="e1ebf3" width="786" height="230" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>