26243
-
- Felszedtél egy fontot, de ez a mi kis titkunk
- csak az enyém, a tiéd...
- és az új elemeké, amiket mindjárt adsz nekem
- Ez zsarolás! -
#26202 Nekem is megvan az. :) -
- A tészta cukkiniből készült
- Fele annyi kalória és szénhidrát
- Ráadásul pont úgy ragad a falra, mint a rendes tészta -
#26200 Akkor majd valahol utánanézek. :) Annak mondjuk örültem, hogy egyszer a Zseb-Garfield 1. számát találtam meg egész jó áron Vaterán, úgyhogy tényleg nem reménytelen a dolog. -
#26199 Ne gondold ha szerencséd van max pár ezer ft ért meglehet venni.
5.megvan nekem is. : ) -
#26198 Ez az egyik kedvencem. :D
Ezek szerint megvan neked az első szám? Nekem csak a 5. van meg az 1990-es évből. És ahogy ismerem a használt képregény-üzletet, biztos egy ház árát is elkérik az első számért. -
#26197 -
#26196 1990/ 1 . szám. 1. képsor.
-
- A mély lélegzetvételtől jobban érezheted magad
SZIIIIIPP
- Aaaaaah
- Különösen, amikor valaki szalonnát süt! -
#26194 -
...
- Mindig tudtam, hogy az a nyelv jó volna valamire -
#26192 Igen, ezt írtam alá, hogy ez már tőle is nagy szemétség. -
- Fogytam fél kilót
- Normális esetben ez jó hír volna...
- de el kell kezdenem edzeni -
#26190 Ez még Garfield-tol is se volt szép. -
*szagol, szagol*
- Fűűű
- Hétfő-szag van. -
#26188 Nagyon jók! :)
(egyébként supermario4ever vagyok, csak végre felfedtem a bejelentkezési adataimat)
Biztos, hogy nem akarod azt?
(ez már az a fajta Garfield poén, amit inkább szemétségnek tartok, legalább nem viccesnek) -
#26187 Jogok , ide vagy oda, teszek ki ma is párat :)
-
supermario4ever #26186 Hát, ha 2015-ben tettem ki, az azért elég réginek számít, hogy talán ellene szót emeljenek, főleg, hogy a blogomból semmilyen bevételem nem származik.
- Ma van a születésnapod.
- Öreg macskaszag van.
- Tünés innen!
Boldog születésnapot Garfield! ^^
Bár Garfield számára kevés nyomorúságosabb ajándék lehet, mint Nermallal ünnepelni. :D
Utoljára szerkesztette: supermario4ever, 2024.06.19. 15:52:44 -
kjhun #26185 Akinek van lehetősége többféle újsághoz hozzáférni, nézze meg mindegyikben, az aznapi Garfield-ot. Mindegyikben az lesz. Ahány alkalommal került a megyei újság mellé, valahonnan másik, netán egy ingyenes újság ugyanazon nap(on/ból), mindegyikben ugyanaz a képsor volt. Lehet, évekkel későbbi utánközléshez már nem kell jogdíjat fizetni, csak valamilyen alternatív licencelési megállapodás kérdése, az egész. Furcsa lenne, ha fű alatt közölnék le az összes újságban, a jogtulaj tudta nélkül. -
#26184 Újságban közléshez biztosan kell jogdíjat fizetni, mivel az újság eladásából bevétel származik -
#26183 Több újságban van napi garfield , nem gondolom h bárkitől kértek engedélyt.
Attól függetlenül lehet ez helytelen, de szerintem ebben az esetben nincs erről szó.
Örülni kellene hogy manapság valaki megoszt ilyen dolgokat, és több évtizedes hagyományt ápol, hiszen a képregény kb kihalóban lévő faj. :/
-
supermario4ever #26182
- Ezen a héten van a születésnapom.
- Amiben az a jó...
- ...hogy a torta és a jégkrémszintem rettenetesen alacsony
(sejtem, hogy kell értelmezni, de nemigen akar összeállni) -
supermario4ever #26181 Akkor jól van. Csak azért, mert a blogomba tettem fel angol nyelvű Garfield képsorokat. Saját válogatás, a kedvenceim közül válogattam. 2015-ben tettem ki őket, amikor még le lehetett tölteni az egyes képsorokat. -
#26180 Manapság már minden is lehet jogsértés. Amúgy meg, ha semmi hasznod nem származik belőle, akkor nem igazán lehet vele mit kezdeni. Lásd YT videók. Milliószám rakják fel mások szerzeményeit, de ha külön nem reklamál a jogtulaj, akkor marad, csak az ebből származó bevételhez nem jut hozzá aki feltette -
supermario4ever #26179 Ja, tényleg, úgy működött régen! Köszi!
De ez egyébként nem ütközik szerzői jogi problémákba? Mármint ha van lementett Garfield képsorom és közzé tenném valahol, lenne bajom belőle?
Utoljára szerkesztette: supermario4ever, 2024.06.16. 18:59:11 -
#26178 Itt a topik felső részén van egy sárga gomb "Garfield-böngészde" felirattal. Mindig a legújabb képsort adja be, de lehet dátumra keresni és egy gombbal beilleszteni a hsz-ba -
#26177 Rendben.
Nem baj. -
supermario4ever #26176 Aki ilyet nem csinált legalább gyerekkorában, annek nem is volt gyerekkora. XD -
supermario4ever #26175 Ezt honnan veszed? A hivatalos oldalon, ahova reggelenként teszik az aktuális napi képsort, nincs tudomásom arról, hogy onnan lehet-e linkelni, vagy letölteni. (ejj, de magyartalan mondat volt...) -
supermario4ever #26174 Így hirtelen nem tudom, hogy megvan-e, de ha meg is van, akkor is csak azokat adom el, amikből kettő van nekem. Szeretném megőrizni az összeset, ami megvan. ^^' -
#26173 Tipikus. :D -
- Elfelejtetted miért jöttél ide?
- Fogd be! -
#26171 Ha esetleg megvan neked az 1990 / 2 . szám és nincs rá szükséged szívesen megveszem tőled. -
#26170 -
#26169 -
supermario4ever #26168 Igen, ismerős volt a betűtípus. Sok régi Garfield magazint őrzök, az első időkben ilyen volt. Ki lehetne akár onnan is tenni képsorokat. -
#26167 1990 - ben megjelent garfiled -ból szedtem elő. :) -
supermario4ever #26166 Imádom az ilyet! XD -
#26165 -